|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá červen 07, 2013 7:23 pm Předmět: |
|
|
| Olafekk napsal: | Né já vim, vtípkuju samozřejmě, chci se tady dopracovat k nějakýmu stabilnímu jídelníčku u kterýho si můžu bejt jistej, že když to nejde nahoru tak neni chyba v jídle prostě, takže k věci: co to ovoce, co to máslo..?
Edit: Petere Ustinove s timhle samozřejmě počítám, já si vařim často a rád, ani mě nenapadá čim nahradit maso a rejži, to ani přece nejde |
vyhoda vareni doma je, ze si muzes udelat do malych krabicek presne navazene porce
to kilo masa rozdelis do deseti, stejne tak s ryzi a pak uz jenom nastavis budiky na mobilu
ovoce nevadi v (skoro) jakemkoliv mnozstvi
maslo, no nesji soutezak, tak snad ne, ale jsou to prazdne kalorie navic :-/
jeste dotaz, proc davas gaineru tak malo a proc az prijdes domu?
dal bych ho aspon 2x tolik a hned co mi po posledni serii vypadne cinka z ruky _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Olafekk

|
Zaslal: pá červen 07, 2013 7:31 pm Předmět: |
|
|
dobrý dotaz, děkuji za něj
takže, dávám ho málo, protože tak trošku chci shodit, nechci ubírat množství jídla, nechci držet vlny, jenom prostě zkvalitnit stravu a uvidim co to udělá a dávám ho často už ve fitku, napsal sem prostě jenom až přídu domu aby bylo patrno, že tam ten gainer prostě dávám, ALE nedávno se ke mě dostalo poměrně hezký video s mým trenérským vzorem georgem farahem kterej řiká, že rychlý cukry hned po tréningu nejsou dobrý, teď vůbec nenavazuju na ten tvuj dotaz, to je prostě moje otázka mimochodem, jak to teda vlastně je? co je optimální po tréningu když ne rychlý cukry?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá červen 07, 2013 7:39 pm Předmět: |
|
|
| Olafekk napsal: | dobrý dotaz, děkuji za něj
takže, dávám ho málo, protože tak trošku chci shodit, nechci ubírat množství jídla, nechci držet vlny, jenom prostě zkvalitnit stravu a uvidim co to udělá a dávám ho často už ve fitku, napsal sem prostě jenom až přídu domu aby bylo patrno, že tam ten gainer prostě dávám, ALE nedávno se ke mě dostalo poměrně hezký video s mým trenérským vzorem georgem farahem kterej řiká, že rychlý cukry hned po tréningu nejsou dobrý, teď vůbec nenavazuju na ten tvuj dotaz, to je prostě moje otázka mimochodem, jak to teda vlastně je? co je optimální po tréningu když ne rychlý cukry? |
http://kulturistika.ronnie.cz/c-7511-potreninkovy-napoj.html
pekny clanek na tohle tema
ja osobne davam na vahu 75 kil ( a troufam si rict vysekanych 75) 80 - 100g sacharidaku po treningu
a neomezuju se jinak
ale kdybych mel, tak radsi dam pred spanim tvaroh a z jidla pred vynecham prilohu, nez abych si nedaval oblibeny sacharidak po cviceni
mam dojem, ze pak svaly tolik neboli a lepe regeneruju
(mozna placebo, ale funguje) _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: pá červen 07, 2013 8:05 pm Předmět: |
|
|
A to já než bych do sebe lil v pití nějakej hnusnej cukr si dám radši dvojitou porci kvalitní přílohy:) _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Big Muscle

|
Zaslal: ne červen 09, 2013 12:40 pm Předmět: |
|
|
| Olafekk napsal: |
na svačinu dam racio chlebíčky a cottage sýr, arašídový máslo je fajn, ale snažim se trošku zkvalitnit si stravu a děsim se toho tuku v tom.. teda nabízí se otázka jak moc vadí arašídový máslo takhle po ránu, okolo té desáté ranní, jinak by to bylo fajn, protože arašídový máslo miluju, mi-lu-ju! |
Já osobně bych se toho tuku v arašídovém másle nebál, pokud si ho nebudeš mazat po kilech. Zvlášť když v tom tvym jídelníčku skoro žádný tuky nejsou.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|