|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Judson

|
Zaslal: so červen 08, 2013 5:17 pm Předmět: Koupe Auta - dilema |
|
|
Nazdar, v pondeli planuji jet do bazaru mrknout na auto, a jelikoz je to pres 200km tak planuji, ze bych ho i rovnou koupi.
Moji jasnou volbou bylo :
http://www.tipcar.cz/inzerat/ford-focus-16tdci-trend-plus-cz-13213564.html
Jenze pak me to zamozrejme nedalo a este asi po tisici a jedne jsem prosel inzeraty a :
http://www.sauto.cz/osobni/detail/ford/focus/12930418?tab=model-info#tabs
Takze ted mam docela dilema na jeke auto se jet podivat, s tim ze rozhodne chci jet na to ktere bych spise a rovnou koupil.
Ford Focus 1.6TDCI, kombi
190 000 kc
41 000 km
2010
tmavě šedá metalíza (super)
STK na 2 roky
1. majitel - rakousko
VS
Ford Focus 1.6TDCI, kombi
148 000 kc
99 000 km
2009
červená (hnus)
STK jen na dalsi mesic
lepsi vybava (zámek řadící páky, mlhovky.. atd)
1. majitel - CR
Takze, jake by jste brali ,a proc ? Neboli v strucnosti, ma cenu si priplatit 40 tacu a mit auto o 50 000 km min najeto a rok mladsi. ?
Vim, ze je to potreba vybirat rozumem ,ale ta cerva barva me teda hodne vadi... budu v tom vypadat jak blbec nebo este hur.
Diky
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
jari

|
Zaslal: so červen 08, 2013 5:38 pm Předmět: |
|
|
Mylim, že dávat navíc 50k nemá smysl. Osobně proti červený barvě nemám nic, spíš naopak. Navíc, pokud by se na autě něco stalo, což se může stát i na tom dražšim tak je rezerva v podobě ušetřených peněz.
Za mě to levnější.
Ale pokud se takhle rozhoduješ, znamená to, že v poho dosáhneš i na to první, kde se ti navíc líbí barva, tak vem to dražší, maximálně si pak můžeš říc, že já vůl jsem nevzal to levnější
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: so červen 08, 2013 5:38 pm Předmět: |
|
|
Nebud baba a nevybirej podle barvy, ale podle stavu, pokud je ten cerveny focus o kus lepsi jak cerny, tak ho ber urcite. A pokud te barva az tak irituje tak si ho za usetrenych 40k nech prebarvit a jeste ti i dost zbyde na dalsi opravy.
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: so červen 08, 2013 5:45 pm Předmět: |
|
|
Jo, to je prave ono, co se tyce ceny, tak jsem dokonce uvazoval o novem kolem 300. Takze i 190 je este v poho. Ale ... 40 tacu jsou sakra prachy, ktery se super hodi az do toho auta budu muset neco brzo vrazit, jako napr. tazne zarizeni, bez ktereho se neobejdu. Nebo na cinky a stroje )
Ono nejlepsi by bylo se jet podivat na oboje, a pak zajet jedno z jich koupit, podle stavu, kterej jen odhadnu pac do toho vubec nevidim. Jenze oba bazary mam priblizne stejne cca 220km daleko.... 3x 220 km, hm.
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: so červen 08, 2013 5:56 pm Předmět: |
|
|
Jinak u toho červenýho je ještě vidina nějaký tý slevy, když tomu končí technická, že by to neprošlo, toho se nebojím. Stejně pojedeš s autem na evidenčku, tak technická by neměla být problém
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: so červen 08, 2013 6:03 pm Předmět: |
|
|
| jari napsal: | | Jinak u toho červenýho je ještě vidina nějaký tý slevy, když tomu končí technická, že by to neprošlo, toho se nebojím. Stejně pojedeš s autem na evidenčku, tak technická by neměla být problém |
Dobrej postreh, ja spis uvazoval, ze skusim neco jako, a jaj, to nema tazne zarizeni ,to je investice aspon 5000... Na druhou stranu u toho druheho auta bych neukecal nic, je v bazaru max 2 mesice, takze se to nebude pokuset prodat za cenu slevy, cerstvej dovoz s cerstvou technickou.
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: so červen 08, 2013 8:40 pm Předmět: |
|
|
Nejake dalsi reakce a rady ?
Zna nekdo nejake opravdu aktivni auto forum ?
|
|
| nahoru |
|
 |
freshman
|
Zaslal: ne červen 09, 2013 12:23 pm Předmět: |
|
|
Ja bych teda radsi dal tech 50tisic navic a mel najeto o 60 000km min. Na tom levnejsim za chvili budes delat rozvody,olej. Za dalsich par tisic brzdy a za chvili na tom budes podobne s 60 000km na vic. Dal ten drazzsi ford je z rakous, tak by snad mohl mit podvozek v dobrem stavu oproti tomu z CR
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne červen 09, 2013 12:28 pm Předmět: |
|
|
| freshman napsal: | | Ja bych teda radsi dal tech 50tisic navic a mel najeto o 60 000km min. Na tom levnejsim za chvili budes delat rozvody,olej. Za dalsich par tisic brzdy a za chvili na tom budes podobne s 60 000km na vic. Dal ten drazzsi ford je z rakous, tak by snad mohl mit podvozek v dobrem stavu oproti tomu z CR |
a kde mas jistotu kolik ma ktere najeto??
rozvody bych udellal preventivne, stejen jako olej a filtry
https://forum.ronnie.cz/viewtopic.php?t=32376&highlight=pod%ECkov%E1n%ED _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: ne červen 09, 2013 12:35 pm Předmět: |
|
|
Obe auta by meli mit servisku, tak by se tem najetym km snad dalo verit. Zatim to vidim spis na to levnejsi, a prachy co usetrim pak casem vrazim do udrzby, prevence, vybavy, ve vysledku na tom budu lip.
|
|
| nahoru |
|
 |
mmks
|
Zaslal: ne červen 09, 2013 2:16 pm Předmět: |
|
|
ono to chce s odstupem přistupovat i k těm serviskám, když jsem já kdysi kupoval auto, tak jsem taky narazil na servisky, auto z Itálie, první dva roky najeto 30tisíc serviska vyplněná v Itálii a za zbylých 5 let najeto dohromady jen dalších 30tisíc a serviska vyplňovaná v Německu ?!
|
|
| nahoru |
|
 |
tyboo
|
Zaslal: ne červen 09, 2013 2:30 pm Předmět: |
|
|
Zas na druhou stranu pokud někdo kupuje 2-3 roky starý auto, tak těm kilometrům lze snad i docela věřit. Za 2 roky soukromý majitel nenajede 200 tisíc km a nestočí to na 90.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|