|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
blikk
|
Zaslal: ne červen 09, 2013 2:58 pm Předmět: Sacharidová svačinka |
|
|
Ahoj,
zajímalo by mě, co byste mi doporučili. Dopoledne si před obědem, který někdy mívám později dávám ještě takovou menší svačinu, hlavně sacharidy. Je podle vás lepší volba dát si nějakou musli tyčinku nebo je lepší dát si jen samotné sušené ovoce? Mám samozřejmě na mysli sušené ovoce bez nějaké polevy nebo proslazování, to samé ta tyčinka, bez polevy. Prostě jestli je lepší ta kombinace třeba suš. ovoce a vloček v tyčince nebo je lepší vzít si víc ale samotné sušené ovoce. A případně jestli je nějaké sušené ovoce "lepší" než jiné. Vím že nevhodný je akorát sušený banán - pokud se tedy bavíme o tom, co se jako sušený banán prodává, ale je to většinou smažená banánová chipsa... Zatím jsem kupoval hlavně rozinky, protože vychází nejlevněji a kupodivu taky datle (8Kč/100g), ale pokud by tam byl nějaký velký rozdíl výživový tak bych volil jinak. A nebo ještě mě napadlo, co si myslíte o tyčinkách typu MaxiNuta, kde převažujou ořechy?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
micus6
Poník

|
Zaslal: ne červen 09, 2013 3:02 pm Předmět: |
|
|
nevim jak je to s kvalitou tycinky, ale cim vic zdroju sachru, tim lepsi...
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: ne červen 09, 2013 3:06 pm Předmět: Re: Sacharidová svačinka |
|
|
| blikk napsal: | Ahoj,
zajímalo by mě, co byste mi doporučili. Dopoledne si před obědem, který někdy mívám později dávám ještě takovou menší svačinu, hlavně sacharidy. Je podle vás lepší volba dát si nějakou musli tyčinku nebo je lepší dát si jen samotné sušené ovoce? Mám samozřejmě na mysli sušené ovoce bez nějaké polevy nebo proslazování, to samé ta tyčinka, bez polevy. Prostě jestli je lepší ta kombinace třeba suš. ovoce a vloček v tyčince nebo je lepší vzít si víc ale samotné sušené ovoce. A případně jestli je nějaké sušené ovoce "lepší" než jiné. Vím že nevhodný je akorát sušený banán - pokud se tedy bavíme o tom, co se jako sušený banán prodává, ale je to většinou smažená banánová chipsa... Zatím jsem kupoval hlavně rozinky, protože vychází nejlevněji a kupodivu taky datle (8Kč/100g), ale pokud by tam byl nějaký velký rozdíl výživový tak bych volil jinak. A nebo ještě mě napadlo, co si myslíte o tyčinkách typu MaxiNuta, kde převažujou ořechy? |
Co si myslím o tyčinkách? O jakýchkoli tyčinkách si myslím to, že neobsahují nic než jen jednoduché cukry a že do jídelníčku nepatří, stejně tak jako sušené ovoce, které je taky samej cukr.
I když říct že do jídelníčku nepatří, to se taky říct nedá. Záleží na jedinci a na jeho cílech, které má atd...
Ale každopádně bych se držel jak na svačiny, tak kdykoli jinde komplexních sacharidů... Třeba na svačiny mě přijde úplně optimální kompl. sacharidy + ml. výrobek
|
|
| nahoru |
|
 |
blikk
|
Zaslal: ne červen 09, 2013 3:09 pm Předmět: |
|
|
Zas na druhou stranu pokud se jedná o to sušené ovoce, v případě že není nijak proslazené ani obalené "tmavou polevou" :D je to vlastně jen koncentrované ovoce, proto si nemyslim že by bylo tak "bezcené".
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: ne červen 09, 2013 3:18 pm Předmět: |
|
|
| blikk napsal: | | Zas na druhou stranu pokud se jedná o to sušené ovoce, v případě že není nijak proslazené ani obalené "tmavou polevou" :D je to vlastně jen koncentrované ovoce, proto si nemyslim že by bylo tak "bezcené". |
Však si ho klidně dej...
Ale jako to je co, svačina typu "pár kousků sušeného ovoce"? Když, tak třeba vločky + hollandie + sušené ovoce
Mě to přijde jak 40kg anorektička, která má na snídani kafe s mlékem (mléko má také živiny a to jí stačí), na svačinu menší jablko (sušené ovoce) atd...
|
|
| nahoru |
|
 |
Insano41

|
Zaslal: ne červen 09, 2013 4:12 pm Předmět: |
|
|
tak ony se daj sehnat i docela v pohodě musli tyčinky.. sám si občas kupuju tyhle bez přidaného cukru  na sváču s bílým jogurtem, ideální. _________________ Fuaaark
|
|
| nahoru |
|
 |
JrElda

|
Zaslal: ne červen 09, 2013 8:46 pm Předmět: Re: Sacharidová svačinka |
|
|
| blikk napsal: | Ahoj,
zajímalo by mě, co byste mi doporučili. Dopoledne si před obědem, který někdy mívám později dávám ještě takovou menší svačinu, hlavně sacharidy. Je podle vás lepší volba dát si nějakou musli tyčinku nebo je lepší dát si jen samotné sušené ovoce? Mám samozřejmě na mysli sušené ovoce bez nějaké polevy nebo proslazování, to samé ta tyčinka, bez polevy. Prostě jestli je lepší ta kombinace třeba suš. ovoce a vloček v tyčince nebo je lepší vzít si víc ale samotné sušené ovoce. A případně jestli je nějaké sušené ovoce "lepší" než jiné. Vím že nevhodný je akorát sušený banán - pokud se tedy bavíme o tom, co se jako sušený banán prodává, ale je to většinou smažená banánová chipsa... Zatím jsem kupoval hlavně rozinky, protože vychází nejlevněji a kupodivu taky datle (8Kč/100g), ale pokud by tam byl nějaký velký rozdíl výživový tak bych volil jinak. A nebo ještě mě napadlo, co si myslíte o tyčinkách typu MaxiNuta, kde převažujou ořechy? |
Pokud máš na mysli rychlé sacharidy, tak já používám sem tam tyčinku Low Carb od nutrendu, navíc ji má ronnie levnou v doprodeji. Má obsah cca na 80g tyčinku nějak přes 20g sacharidů a 20g bílkovin což je v poho. Ale takové věci fakt jen třeba po cvičení pokud nemáš po ruce gainer.
Pokud máš na mysli svačinku s pomalýma cukrama tak bych si dal vločky a třeba to jablko.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne červen 09, 2013 9:08 pm Předmět: |
|
|
Proteinova tycinka z DM za 15kc nebo z Rossmana. Kvalita samozrejme umerna cene, ale kdyz se podivas na slozeni jinych drazsich proteinobych tycinek, tak to nebude o nic horsi. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
JrElda

|
Zaslal: ne červen 09, 2013 9:14 pm Předmět: .... |
|
|
Z toho všeho vychází, že si máš dát radši kvalitní sacharid než tyčinky se samými sladidly, ztuženým tukem a vším možným..tyčinky ti toho moc nedaji dle mého názoru, ale pro dobrý pocit , zaženeš chuť a pokud nemáš čas, tak jo..dej si...lepší jak si nedát nic..asik tak to řeknu. A kupovat tyčinku za 80kč..bych se mohl vys.. :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
blikk
|
Zaslal: po červen 10, 2013 2:58 am Předmět: |
|
|
Díky za tipy, s těma tyčinkama asi máte pravdu. Stejně mi to ale nedá se znovu zeptat, to sušený ovoce si minimálně ráno přidávám do vloček, je to lepší než ty kupovaný směsi musli ovocný, prostě dám vločky, mlíko/vodu a k tomu trochu toho ovoce, a zajímalo by mě jestli je některý lepší než jiný třeba nebo jestli je to víceméně fuk.
|
|
| nahoru |
|
 |
JrElda

|
Zaslal: po červen 10, 2013 5:16 am Předmět: |
|
|
| blikk napsal: | | Díky za tipy, s těma tyčinkama asi máte pravdu. Stejně mi to ale nedá se znovu zeptat, to sušený ovoce si minimálně ráno přidávám do vloček, je to lepší než ty kupovaný směsi musli ovocný, prostě dám vločky, mlíko/vodu a k tomu trochu toho ovoce, a zajímalo by mě jestli je některý lepší než jiný třeba nebo jestli je to víceméně fuk. |
Urcite ti schvaluju si kupovat vlastni susene ovoce,nez co davaji vyrobci do mysli. Urcite neni kvalitni,maji tam ečka a moc toho nenajdes v baleni. Ale zase si davej toho ovoce tak umerne, at nemas moc cukru a neukladatse ti to jako tuk :-D Ja treba si sem tam v diete dam vlocky,nizkotucne mleko a lzici kvalitniho medu od vcelare. Pekne mi to tu snidani osladi,ale zase s tim,ze to musim rano spalit aktivitou. Jinak v objemu jsem cpal do tech vlocek aj rozinky,jabko, banan,datle. Co te napadne. Na balene ovocne musli z marketu se vyprdni.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|