| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Odkud máte boty na dřepování? |
| od pana Matochy |
|
22% |
[ 7 ] |
| ze zahraničních internetových stránek |
|
6% |
[ 2 ] |
| z kameného obchodu (uveďte prosím z jakého) |
|
9% |
[ 3 ] |
| půjčuji si boty od maminky, mají taky podpatek |
|
29% |
[ 9 ] |
| jiná možnost |
|
32% |
[ 10 ] |
|
| Celkem hlasů : 31 |
|
| Autor |
Zpráva |
Vidlák
|
Zaslal: st listopad 28, 2012 8:35 am Předmět: Boty na dřep |
|
|
Vím, že podobná témata už tu jsou, ale všude se řeší obyčejné boty. Rád bych si pořídil boty na dřep. Zajímalo by mě, kde jste je sehnali právě vy. Vím, že se dají nechat udělat na míru u pana Matochy, ale to mi moc nevyhovuje. Existuje vlastně nějaký obchod, kde mají takové boty na vyzkoušení? Přes internet jsem našel lifterské boty jen na zahraničních webech, na českých ani ň. Tak kde všichni lifteři a vzpěrači své boty koupili? To si je všichni nechali šít nebo kupovali přes internet?
Příjde mi to dost blbé kupovat na náhodu a doufat, že mi sednou. Prosím uveďte svou zkušenost.
Díky.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
V.comT
|
Zaslal: st listopad 28, 2012 9:11 am Předmět: boty |
|
|
Zadej do googlu Goodlift. Poslal bych přesný odkaz, ale nechce mě to pustit. Mám málo příspěvků. _________________ Remember Columbine!
|
|
| nahoru |
|
 |
V.comT
|
Zaslal: st listopad 28, 2012 9:12 am Předmět: boty |
|
|
Zadej do googlu Goodlift. Poslal bych přesný odkaz, ale nechce mě to pustit. Mám málo příspěvků. _________________ Remember Columbine!
|
|
| nahoru |
|
 |
Conan

|
Zaslal: st listopad 28, 2012 10:21 am Předmět: |
|
|
Na Goodliftu samozrejme eMka koupis, ale stejne bys musel jet do Nymburka je zkusit.
Anebo si je nechat poslat, vyzkouset a pokud nesednou, muzes je nepouzite vymenit.
Eventuelne taky jezdi po vetsich zavodech, napr na ME v Plzni byvaji pravidelne.
PS: jeste muzes zkusit napsat tady uzivateli drlift_ a zeptat se, ten by moh vedet _________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
|
|
| nahoru |
|
 |
frode

|
Zaslal: st listopad 28, 2012 1:28 pm Předmět: |
|
|
Mam Adidasy (uz treti radu, vzdy koupeny z netu), a beru si vzdy o pul cisla vetsi nez mam obyc Nike tenisky. Problem s Adama byva ten, ze jsou celkem uzky, takze pokud mas siroky chodidla, tak jdi radsi do Do-Wins nebo bo M (ek). _________________ Vaše přítomnost je tu iritující jako uvařený kaktus v opičím pyžamu.
Naposledy upravil frode dne st listopad 28, 2012 7:44 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
|
| nahoru |
|
 |
Vidlák
|
|
| nahoru |
|
 |
Lord_Martas

|
Zaslal: st listopad 28, 2012 4:19 pm Předmět: |
|
|
tak podle cm, cm jsou vsude stejne ;-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Foresten

|
|
| nahoru |
|
 |
WildOrchid

|
Zaslal: po duben 01, 2013 8:12 pm Předmět: |
|
|
myslim ze Matocha dela i nadmerny, kdyz udela cokoliv na pozadani :) ja mam treba vyssi a s vlozenou podpatenkou _________________ Zij taky, aby se tvi pratele zacali nudit az umres.
|
|
| nahoru |
|
 |
HarderHeavy

|
Zaslal: po duben 01, 2013 8:29 pm Předmět: |
|
|
Většina lidí co řádně dřepujou používaj eMka, ať už vysoký nebo nízký, koupit se dají na goodliftu. Mě osobně velice sedí boty s minimální podrážkou, mám adidasy určené na box.
|
|
| nahoru |
|
 |
Foresten

|
Zaslal: út duben 09, 2013 8:08 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
cesnek67
(ban)

|
Zaslal: po červen 10, 2013 1:03 pm Předmět: |
|
|
Dřepuji v krodkodýlech a žádný problém, nevidím důvod proč utrácet tisíce za obuv když splní stejný účel boty za pár korun
_________________ Kulturistika je můj život!
NEsnáším ty dlouhé chvilky
když nemůžu do posilky
tvrdě cvičím zvedám tlaky
a proteiny dlabu taky
Neberu bobule jím tuňáka
nechci přijít o kule
a taky čůráka
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: po červen 10, 2013 1:13 pm Předmět: |
|
|
Česneku, ty seš borec!!! Tímto ses nominoval mezi TOP 10 místní hvězdné pěchoty. _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
cored
|
Zaslal: po červen 10, 2013 1:47 pm Předmět: S |
|
|
Mě spíš přijde,že česneka celkěm těší ten fame o něm.A ty boty k tomu se nedá nic říct,jen že ty krokodýli original nejsou taky zrovna nejlevnějši
|
|
| nahoru |
|
 |
| |