|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
dunnoWayne
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Lada78
Anonymní
|
Zaslal: út červen 11, 2013 9:57 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | Láďa, nebo jak máš ten nick, uvědom si laskavě, že NEZALEŽÍ, jak ta forma vypadá, jestli je to nabušenej 100kg chlap nebo 80kg klučina. Víš, na čem záleží? A tohle slůvko si prosím, vryj do paměti, aby si příště nepsal taková hovna - P R O G R E S. To je to, na čem ZÁLEŽÍ a co by se mělo komentovat. |
Samozrejme, ze sakra zalezi jak ta forma vypada, pokud se s ni chces verejne prezentovat. Progres je pro me znamena udelat z niceho neco. Tohle neni progress, tohle je porad nic. Takovou "formu" udela jakykoliv mlady kluk s podobnou konstituci za pul roku a nebude muset ani nijak super zrat, ani nijak super cvicit. O hovnech se spolu nebudeme bavit, na to se prilis malo zname. Zbytecne se neuchyluj k osobnim urazkam a zkus drzet debatu v obecne rovine. Dik
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út červen 11, 2013 10:06 pm Předmět: |
|
|
Jak myslíš, máme na to jiný názor. Já klidně mladého kluka, co udělal progres a stále nevypadá jako někdo, kdo cvičí 5 let, prostě pochválím a ruce mi to neutrhne.
A mimochodem, tvůj názor na tyto, podle tebe "formy", pro mě není nějak relevantní, protože si sám formu neukázal. Takže asi tak, dobrou noc. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: út červen 11, 2013 10:08 pm Předmět: |
|
|
Frozz tě ale neurážel, to ty ses začal navážet do toho dotyčnýho  NAvíc je to jeho věc co sem dává ne? Klidně ať se tu takový formy objevujou, hlavně když to budou formy lidí z fóra...je to lepší než když se tady budou prezentovat superformama lidi, kteří tady snad ani nikdy nebyly nebo sem přijdou jednou za půl roku hodit fotku.
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
Zaslal: út červen 11, 2013 10:31 pm Předmět: |
|
|
Vy toho naděláte, třeba sem za rok hodí formu, že vám polezou oči z důlků.
Není to tak dlouho, co tu postoval fotky neduživý chlapec Sloty. Já osobně jsem tipoval, že se do půl roka spíš rozpadne, než aby z něho něco bylo. No a dneska je tam, kde 99 % lidí z tohodle fóra včetně těch nejlepších nikdy nebude.
|
|
| nahoru |
|
 |
SIA
|
Zaslal: út červen 11, 2013 11:46 pm Předmět: |
|
|
| dunnoWayne napsal: | Nevím co sem patří ale takovou formu už v 5té třídě udělá kdejakej kluk kterej leze přes plot na jablka a nesedí doma jak zhnilý prase. To se nedivím že se tady někdo naštve že sem dá někdo tavou postavu!!!!!!!! Progres asi tak o 200megapixelů a jedny nový ponožky od ťhongů..........a to vubec nemluvím o tom že by se tenhle člověk kdy nějakýmu sportu věnoval... tohle je tělo sportovce jo??????????????, k....rva |
Propleskni se preventivně tve, prej v 5tý tříde když leze přes plot. Si se asi živil jen jabkama od sousedu, jestli si vypadal jak ten borec.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: st červen 12, 2013 6:06 am Předmět: |
|
|
Safra,tady to zase vře  Takže takto.Jelikož já jsem vševědoucí  a informacemi nabitý,tak můžu zhodnotit situaci zde vzniklou a říct,že většina z vás,ve snaze být mazákem,se úplně sekla.Lada78 cvičí se mnou a tím je rozhodně nasáklej mým stylem nemyslet si,že jsi dobrej a makat,protože to je potřeba.Navíc je v kontaktu s větším člověkem a tohle mu přijde nic extra,už proto,že takových kluků je v Pure tisíc.Uživatel enemec je shodou okolností zeť mého švagra a znám ho dobře,se snahou přibrat mě otravuje každoročně na dovolený  Je to bývalej fotbalista,ale kluk co nemá šajn o tomhle sportu a i život s cigaretkou a alkoholem mu nepřidá.Proto je rád za tohle a dá to sem.Takže Enemec dobrý,ale dál makat a Lada78 vím jak to myslí,je tvrdej a to hlavně sám na sebe.Vypadá dobře a určitě líp než pár těch co ryjou do něj.Jinak by nemohl cvičit s mistrem Jodou
|
|
| nahoru |
|
 |
dunnoWayne
(ban)

|
Zaslal: st červen 12, 2013 6:34 am Předmět: |
|
|
| SIA napsal: | | dunnoWayne napsal: | Nevím co sem patří ale takovou formu už v 5té třídě udělá kdejakej kluk kterej leze přes plot na jablka a nesedí doma jak zhnilý prase. To se nedivím že se tady někdo naštve že sem dá někdo tavou postavu!!!!!!!! Progres asi tak o 200megapixelů a jedny nový ponožky od ťhongů..........a to vubec nemluvím o tom že by se tenhle člověk kdy nějakýmu sportu věnoval... tohle je tělo sportovce jo??????????????, k....rva |
Propleskni se preventivně tve, prej v 5tý tříde když leze přes plot. Si se asi živil jen jabkama od sousedu, jestli si vypadal jak ten borec. |
Proč preventivně klidně aktivně a každé ráno dřív než sem vlezu, slíbit ti to ale nemůžu.
Navíc si to nějak NEPOCHOPIL tak se "preventivně" neunáhluj s výroky....jednou to řekneš nahlas ve špatné společnosti a propleskne někdo tebe, za drzost.
|
|
| nahoru |
|
 |
dunnoWayne
(ban)

|
Zaslal: st červen 12, 2013 7:23 am Předmět: |
|
|
| dunnoWayne napsal: | | SIA napsal: | | dunnoWayne napsal: | Nevím co sem patří ale takovou formu už v 5té třídě udělá kdejakej kluk kterej leze přes plot na jablka a nesedí doma jak zhnilý prase. To se nedivím že se tady někdo naštve že sem dá někdo tavou postavu!!!!!!!! Progres asi tak o 200megapixelů a jedny nový ponožky od ťhongů..........a to vubec nemluvím o tom že by se tenhle člověk kdy nějakýmu sportu věnoval... tohle je tělo sportovce jo??????????????, k....rva |
Propleskni se preventivně tve, prej v 5tý tříde když leze přes plot. Si se asi živil jen jabkama od sousedu, jestli si vypadal jak ten borec. |
Proč preventivně klidně aktivně a každé ráno dřív než sem vlezu, slíbit ti to ale nemůžu.
Navíc si to nějak NEPOCHOPIL tak se "preventivně" neunáhluj s výroky....jednou to řekneš nahlas ve špatné společnosti a propleskne někdo tebe, za drzost. |
Stejně je sradovní ten svět.
Člověk se někdy lopotí i roky, používá celej mechanismus, zvedá možné i nemožné a pak jedno slovíčko které nic neváží človíčkovi změní vizáž během 4 vteřin
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: st červen 12, 2013 9:16 am Předmět: |
|
|
| Peca napsal: | taky mam ten pocit,treba mirus to je vylozene pastva pro oci,krasne svaly a zbytek tady nejak o nicem,mam takovy pocit ze kdyz nam bylo s kamosema mezi 15-18 a fakt jsme cviceni zrali,ne jen o tom mluvili, byli vsichni o level dal nez tyhle hovna a jeste bych si sakra rozmyslel zda neco poslu a co k tomu napisu,tady se to vylozene hemzi bridilama a odpadem, az na par vyjimek. jestli jsem nekoho urazil,tak je mi to jedno |
Peca, peca... _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Jakub.M

|
Zaslal: st červen 12, 2013 9:21 am Předmět: |
|
|
aktual, 105,8 kg po ránu
_________________ "Pocit napumpovaných svalů považuji za lepší zážitek, než je sex se ženskou".. Arnold Schwarzenegger
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: st červen 12, 2013 9:22 am Předmět: |
|
|
Moc pěkný nohy :) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
Zaslal: st červen 12, 2013 9:28 am Předmět: |
|
|
aholo aholo upsal jsem se  myslel jsem ty extra svalnate mlade kluky kterym babicka pochvali zilu na bicepsu,v koupelne zahlidnou brisaky u zrcadla a naberou dojmu,ze jsou narachanci a spamujou forum svyma fotkama a ruku na srdce takovych je tady jak much a k tem ma urazka smerovala.
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: st červen 12, 2013 9:38 am Předmět: |
|
|
Ja vim Bohumile, ja vim....
A nezapomen, hovno se na lidi nerika
Ani ked postuju zaciatocnicku formu :) _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
SIA
|
Zaslal: st červen 12, 2013 6:13 pm Předmět: |
|
|
| dunnoWayne napsal: | | SIA napsal: | | dunnoWayne napsal: | Nevím co sem patří ale takovou formu už v 5té třídě udělá kdejakej kluk kterej leze přes plot na jablka a nesedí doma jak zhnilý prase. To se nedivím že se tady někdo naštve že sem dá někdo tavou postavu!!!!!!!! Progres asi tak o 200megapixelů a jedny nový ponožky od ťhongů..........a to vubec nemluvím o tom že by se tenhle člověk kdy nějakýmu sportu věnoval... tohle je tělo sportovce jo??????????????, k....rva |
Navíc si to nějak NEPOCHOPIL tak se "preventivně" neunáhluj s výroky....jednou to řekneš nahlas ve špatné společnosti a propleskne někdo tebe, za drzost. |
Já jsem to pochopil moc dobře. Že jsi to nemyslel doslova nic nemění, stejně tak jsem to doslova nemyslel ani já. Jinak na to pozor propleskávat neznámý lidi. Někdo by mohl vytáhnou třeba glocka a korbička by mohla skončit v márnici, takže se neunáhlovat podle velikosti bicepsu.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|