Nemůžu nabrat - málo hormonů ?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Nemůžu nabrat - málo hormonů ?  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Nemůžu nabrat - málo hormonů ?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: st červen 12, 2013 6:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

PavelP napsal:
a co je na těch rozpažkách tak špatného ? příjde mi ten 3x10 benč celkem málo

a drep 3x 10 malo neni?
Crewe

PříspěvekZaslal: st červen 12, 2013 6:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tyvole to přibírání snad nikdy nepochpím. Neříkej mi, že když po tréninku sežereš 500gr čokolády s nutelou, že to s tebou nic neudělá? (posrání neřeším). Snad mi nechcete tvrdit, že ektomorfové můžou po každým tréninku sežrat 20 koblih a pixlu ar. másla a váha se jim nehne?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: st červen 12, 2013 6:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Crewe napsal:
Tyvole to přibírání snad nikdy nepochpím. Neříkej mi, že když po tréninku sežereš 500gr čokolády s nutelou, že to s tebou nic neudělá? (posrání neřeším). Snad mi nechcete tvrdit, že ektomorfové můžou po každým tréninku sežrat 20 koblih a pixlu ar. másla a váha se jim nehne?

Pokud jim to metabolizmus spali tak nemusi, nehlede na to, ze tohle neni spravna cesta. Prazdne kalorie, i kdyz je jich hodne, se ektomorfovi vubec nemusis ukladat, on potrebuje v prve rade zaklad stavet na kvalite ne kvantite.
Crewe

PříspěvekZaslal: st červen 12, 2013 6:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Crewe napsal:

Pokud jim to metabolizmus spali tak nemusi, nehlede na to, ze tohle neni spravna cesta. Prazdne kalorie, i kdyz je jich hodne, se ektomorfovi vubec nemusis ukladat, on potrebuje v prve rade zaklad stavet na kvalite ne kvantite.

Jo, tomu rozumím, byl to hlavně příklad, páč to prostě nemůžu pochopit. :-D
Díky za vysvětlení.
EDIT: kdybych byl ekto, tak bych tam po treninku mrdnul trs banánů a máchal to v nutele.
PavelP

PříspěvekZaslal: st červen 12, 2013 6:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no jo vám neektomorfům se to zdá lehké, když přiberete po čemkoliv, ale ono to opravdu není vůbec jednoduché :/ !
Crewe

PříspěvekZaslal: st červen 12, 2013 6:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

PavelP napsal:
no jo vám neektomorfům se to zdá lehké, když přiberete po čemkoliv, ale ono to opravdu není vůbec jednoduché :/ !

Zdá se mi to lehké a vždycky bude. Hned bych to měnil...
PavelP

PříspěvekZaslal: st červen 12, 2013 6:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

věř že bys změnil názor :D
Tomáš
Moderátor

PříspěvekZaslal: st červen 12, 2013 7:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na nějaký rohlíky a tak se vyprdni - když nevíš co by tak na svačinu tam hoď pořádně gaineru a jinak se snaž na oběd a večeře jíst pořádně a kvalitně - ne ve stylu půl sáčku rýže někdy celý - prostě pořádně rýže, maso (hovězí, krůtí, kuřecí, vepřový).. myslím si že jíš málo a netrenuješ dost tvrdě
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Insano41

PříspěvekZaslal: st červen 12, 2013 7:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Crewe napsal:

Zdá se mi to lehké a vždycky bude. Hned bych to měnil...

to říkáš teď, ale kdyby jsi např. po půl roce cvičení, perfektního dodržování stravy a všeho toho kolem viděl minimální výsledky, mluvil by jsi jinak. Nejsem sice ekto, ale řekl bych, že takhle to oni cítěj.
jirdano

PříspěvekZaslal: st červen 12, 2013 7:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

já to stejně pořád nechápu.. nepřibírám, tak žeru víc ne? vysvětlí mi někdo problém?
Tomáš
Moderátor

PříspěvekZaslal: st červen 12, 2013 7:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jirdano napsal:
já to stejně pořád nechápu.. nepřibírám, tak žeru víc ne? vysvětlí mi někdo problém?

No ale na jednu stranu to chce zase s rozumem a najít takový optimální množství. Jednu dobu jsem se až přežíral a bylo mi špatně tak jsem musel ubrat :-D Ale jinak máš vesměs pravdu :-)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Frozz.

PříspěvekZaslal: st červen 12, 2013 7:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Podle mého, 99% ektomorfů nepřibírá, protože:

1) netrénují tvrdě
nebo
2) žerou málo, i když si myslí, že žerou hodně (...a pak se z toho vyklubou 2 rohlíky s šunkou ke svačině
či kombinace obojího.

Ohledně rychlého metabolismu - je to pravda, ale pokud na tom stavíte své argumenty, že nemůžete přibrat, jsou to čisté výmluvy. Lidé bez spodní končetiny taky cvičí a dokonce dřepují a nebrečí, že to nejde.

Ano, přibírání máte o něco těžší než ostatní somatotypy, ale neberte to jako výmluvu, o to víc musíte dřít.

PS k autorovi dotazu: 4 měsíce nic není, je to krátká doba. Makej rok dva a pak nám řekni, jestli si přibral.
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: st červen 12, 2013 7:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozzi, máš z části pravdu, ale dva rohlíky se šunkou na svačinu... co je na tom proboha málo? Pokud to nejsou bílé rohlíky a dva plátky 50% šunky zrovna...
Frozz.

PříspěvekZaslal: st červen 12, 2013 8:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:
Frozzi, máš z části pravdu, ale dva rohlíky se šunkou na svačinu... co je na tom proboha málo? Pokud to nejsou bílé rohlíky a dva plátky 50% šunky zrovna...

..právě že jsem narážel na bílé rohlíky, ta šunka je ještě dobrá, kolikrát jsem i viděl horší alternativy. Ale víš jak to myslím, to je hlavní.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Nemůžu nabrat - málo hormonů ? Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: