|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st červen 12, 2013 6:41 pm Předmět: |
|
|
| PavelP napsal: | | a co je na těch rozpažkách tak špatného ? příjde mi ten 3x10 benč celkem málo |
a drep 3x 10 malo neni? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Crewe

|
Zaslal: st červen 12, 2013 6:42 pm Předmět: |
|
|
Tyvole to přibírání snad nikdy nepochpím. Neříkej mi, že když po tréninku sežereš 500gr čokolády s nutelou, že to s tebou nic neudělá? (posrání neřeším). Snad mi nechcete tvrdit, že ektomorfové můžou po každým tréninku sežrat 20 koblih a pixlu ar. másla a váha se jim nehne?
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st červen 12, 2013 6:45 pm Předmět: |
|
|
| Crewe napsal: | | Tyvole to přibírání snad nikdy nepochpím. Neříkej mi, že když po tréninku sežereš 500gr čokolády s nutelou, že to s tebou nic neudělá? (posrání neřeším). Snad mi nechcete tvrdit, že ektomorfové můžou po každým tréninku sežrat 20 koblih a pixlu ar. másla a váha se jim nehne? |
Pokud jim to metabolizmus spali tak nemusi, nehlede na to, ze tohle neni spravna cesta. Prazdne kalorie, i kdyz je jich hodne, se ektomorfovi vubec nemusis ukladat, on potrebuje v prve rade zaklad stavet na kvalite ne kvantite. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Crewe

|
Zaslal: st červen 12, 2013 6:47 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Crewe napsal: | | Tyvole to přibírání snad nikdy nepochpím. Neříkej mi, že když po tréninku sežereš 500gr čokolády s nutelou, že to s tebou nic neudělá? (posrání neřeším). Snad mi nechcete tvrdit, že ektomorfové můžou po každým tréninku sežrat 20 koblih a pixlu ar. másla a váha se jim nehne? |
Pokud jim to metabolizmus spali tak nemusi, nehlede na to, ze tohle neni spravna cesta. Prazdne kalorie, i kdyz je jich hodne, se ektomorfovi vubec nemusis ukladat, on potrebuje v prve rade zaklad stavet na kvalite ne kvantite. |
Jo, tomu rozumím, byl to hlavně příklad, páč to prostě nemůžu pochopit. :-D
Díky za vysvětlení.
EDIT: kdybych byl ekto, tak bych tam po treninku mrdnul trs banánů a máchal to v nutele.
|
|
| nahoru |
|
 |
PavelP
|
Zaslal: st červen 12, 2013 6:51 pm Předmět: |
|
|
no jo vám neektomorfům se to zdá lehké, když přiberete po čemkoliv, ale ono to opravdu není vůbec jednoduché :/ !
|
|
| nahoru |
|
 |
Crewe

|
Zaslal: st červen 12, 2013 6:57 pm Předmět: |
|
|
| PavelP napsal: | | no jo vám neektomorfům se to zdá lehké, když přiberete po čemkoliv, ale ono to opravdu není vůbec jednoduché :/ ! |
Zdá se mi to lehké a vždycky bude. Hned bych to měnil...
|
|
| nahoru |
|
 |
PavelP
|
Zaslal: st červen 12, 2013 6:59 pm Předmět: |
|
|
věř že bys změnil názor :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Tomáš
Moderátor

|
Zaslal: st červen 12, 2013 7:02 pm Předmět: |
|
|
Na nějaký rohlíky a tak se vyprdni - když nevíš co by tak na svačinu tam hoď pořádně gaineru a jinak se snaž na oběd a večeře jíst pořádně a kvalitně - ne ve stylu půl sáčku rýže někdy celý - prostě pořádně rýže, maso (hovězí, krůtí, kuřecí, vepřový).. myslím si že jíš málo a netrenuješ dost tvrdě
|
|
| nahoru |
|
 |
Insano41

|
Zaslal: st červen 12, 2013 7:02 pm Předmět: |
|
|
| Crewe napsal: |
Zdá se mi to lehké a vždycky bude. Hned bych to měnil... |
to říkáš teď, ale kdyby jsi např. po půl roce cvičení, perfektního dodržování stravy a všeho toho kolem viděl minimální výsledky, mluvil by jsi jinak. Nejsem sice ekto, ale řekl bych, že takhle to oni cítěj. _________________ Fuaaark
|
|
| nahoru |
|
 |
jirdano

|
Zaslal: st červen 12, 2013 7:10 pm Předmět: |
|
|
já to stejně pořád nechápu.. nepřibírám, tak žeru víc ne? vysvětlí mi někdo problém? _________________ Do you even lift?
|
|
| nahoru |
|
 |
Tomáš
Moderátor

|
Zaslal: st červen 12, 2013 7:11 pm Předmět: |
|
|
| jirdano napsal: | | já to stejně pořád nechápu.. nepřibírám, tak žeru víc ne? vysvětlí mi někdo problém? |
No ale na jednu stranu to chce zase s rozumem a najít takový optimální množství. Jednu dobu jsem se až přežíral a bylo mi špatně tak jsem musel ubrat :-D Ale jinak máš vesměs pravdu :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st červen 12, 2013 7:29 pm Předmět: |
|
|
Podle mého, 99% ektomorfů nepřibírá, protože:
1) netrénují tvrdě
nebo
2) žerou málo, i když si myslí, že žerou hodně (...a pak se z toho vyklubou 2 rohlíky s šunkou ke svačině
či kombinace obojího.
Ohledně rychlého metabolismu - je to pravda, ale pokud na tom stavíte své argumenty, že nemůžete přibrat, jsou to čisté výmluvy. Lidé bez spodní končetiny taky cvičí a dokonce dřepují a nebrečí, že to nejde.
Ano, přibírání máte o něco těžší než ostatní somatotypy, ale neberte to jako výmluvu, o to víc musíte dřít.
PS k autorovi dotazu: 4 měsíce nic není, je to krátká doba. Makej rok dva a pak nám řekni, jestli si přibral. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: st červen 12, 2013 7:43 pm Předmět: |
|
|
Frozzi, máš z části pravdu, ale dva rohlíky se šunkou na svačinu... co je na tom proboha málo? Pokud to nejsou bílé rohlíky a dva plátky 50% šunky zrovna... _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st červen 12, 2013 8:07 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | | Frozzi, máš z části pravdu, ale dva rohlíky se šunkou na svačinu... co je na tom proboha málo? Pokud to nejsou bílé rohlíky a dva plátky 50% šunky zrovna... |
..právě že jsem narážel na bílé rohlíky, ta šunka je ještě dobrá, kolikrát jsem i viděl horší alternativy. Ale víš jak to myslím, to je hlavní. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|