Příprava na soutěž v kulturistice od A do Z

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Příprava na soutěž v kulturistice od A do Z  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Příprava na soutěž v kulturistice od A do Z
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
JrElda

PříspěvekZaslal: st červen 12, 2013 7:40 pm    Předmět: Příprava na soutěž v kulturistice od A do Z Odpovědět s citátem

Zdravím panáčci
Mám nově x dní zakoupenou publikaci z ronnie ,,Příprava na soutěž v kulturistice od A do Z. Zkoušel někdo ,nebo zkoušíte se řidit podlé této knížky? Já osobně začínám používat ted jideníček a cviky na spalování a rýsování abych shodil tak 10kg tuku sacharidovýma vlnama..a už se těším až skočím na objemovou přípravu..chci se pokusit do 2let dostat na svou první soutěž a tak to beru hodně vážně, tak prosím kdo má zkušenosti s touhle publikací..jak klady tak zápory, tak prosím sem s nimi Jinak bych byl rád, kdyby mě někdo doporučil ještě jednu nějakou publikaci, která obsahuje čistě jen cviky s ilustračníma obrázkama každého cviku na všechny partie, jak na jeho správné provedení,atd. Aby ta publikace byla z eshopu ronnie.cz prosím Je jich tam více, ale chci tu nejlepší, nejobsáhlejší, z které vytěžím nejvíc..nemám jak vybrat, protože na ronnie mi můžou něco doporučit ale potřebuju to vidět osobně což nelze, takže prosím o doporučení
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: st červen 12, 2013 7:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jako základ všeho bych vzal v první řadě určitě pana doktora Tlapáka:
https://obchod.ronnie.cz/s-859-tvarovani-tela-pro-muze-a-zeny-%28petr-tlapak%29.html
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
pavel.hladik

PříspěvekZaslal: st červen 12, 2013 7:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jestli chces videt provedeni vsech cviku tak pokud mas telefon s androidem stahni si aplikaci Jefit ja to pouzivam jako treninkovy denik k cemuz je urcena a nemuzu si to vynachvalit jsou tam hejbaci obrazky spousty cviku co znam i neznam jinak knizku mam doma taky, zajimavy pocteni, doplnil jsem si nejake mezery co se tyce techniky a vyzivy, ale treninky co tam jsou popsane zkousej a uvidis co ti sedne... a jidelnicky mi prijdou celkem rozumne.... tod muj prozatimni nazor jeste jsem to nedocetl
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Tvarování těla pro muže a ženy (Petr Tlapák) | Nakladatelství Arsci
Petr Tlapák Nejlepší tréninková publikace, jaká kdy v České republice vyšla!
426 Kč
Funkční silový trénink (Miroslav Petr, Petr Šťastný) | -
Miroslav Petr, Petr Šťastný Kvalitní publikace nabízí ucelený pohled na funkční silový trénink.
351 Kč
Příprava na soutěž v kulturistice (Lukáš Roubík) | Ronnie.cz
Lukáš Roubík Kompletní průvodce celoroční kulturistickou přípravou. Jedinečná publikace na trhu!
299 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Příprava na soutěž v kulturistice od A do Z
Rychle na stránku:

Přejdi na: