AKCE, slevy atd. na nákup potravin.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 39, 40, 41  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - AKCE, slevy atd. na nákup potravin.  Úvodní stránka -> Kuchařka -> AKCE, slevy atd. na nákup potravin.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
duke.dukem

PříspěvekZaslal: po červen 10, 2013 9:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

JrElda napsal:

Budu kupovat Long od Extrifitu :-)

tak to pritelkyni asi moc nepotesis, poe buchty z longu asi nebudou uplne takove jako z tvarohu
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
JrElda

PříspěvekZaslal: po červen 10, 2013 9:35 am    Předmět: Mila Odpovědět s citátem

cesnek67 napsal:
V penny mají v akci puding /čokoládový/vanilkový mňamka, puding je dobrý na růst obsahuje hodně plnohodnotných sacharidů a přidávám si do něho lžičku rybího tuku aby to bylo cajk dále k němu doporučuji oplatku Milla, jenom jednu vy vepři.

No, jak si dám jednu Milu, tak sežeru všechnu co mám doma, takže bud si koupit jen jednu, nebo radši vůbec, protože si půjdu koupit další s takovou :-D
Marki

PříspěvekZaslal: po červen 10, 2013 9:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

cesnek67 napsal:
V penny mají v akci puding /čokoládový/vanilkový mňamka, puding je dobrý na růst obsahuje hodně plnohodnotných sacharidů a přidávám si do něho lžičku rybího tuku aby to bylo cajk dále k němu doporučuji oplatku Milla, jenom jednu vy vepři.

mám otázku k těm sacharidům- pokud si puding dělám z nízkotučnýho mlíka a sladim stevií+ strouhanej kokos nebo ořechy, je to kvalitní sváča nebo spíš potréningová? Jde mi o ty cukry, nejsem si jistá, jestli to třeba nahradí kvalitou racia nebo spíš ovoce , nebo jiný rychlý cukry...díky za vysvětlení, páč takovej puding je prostě nejlepšííí!!! P.S. Do čokoládovýho přidejte ještě hořký kakao a protein a hlavně tak lížcí rumu a máte termix jak vyšitej:-)
cesnek67
(ban)

PříspěvekZaslal: po červen 10, 2013 9:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Marki napsal:
cesnek67 napsal:

mám otázku k těm sacharidům- pokud si puding dělám z nízkotučnýho mlíka a sladim stevií+ strouhanej kokos nebo ořechy, je to kvalitní sváča nebo spíš potréningová? Jde mi o ty cukry, nejsem si jistá, jestli to třeba nahradí kvalitou racia nebo spíš ovoce , nebo jiný rychlý cukry...díky za vysvětlení, páč takovej puding je prostě nejlepšííí!!! P.S. Do čokoládovýho přidejte ještě hořký kakao a protein a hlavně tak lížcí rumu a máte termix jak vyšitej:-)

Já jsem myslel ty pudingy v tom kelímk za 4,90 ty jsou proste nejlepsí, sladké jsou tak akorát, neztloustnu po nich a vyzivové hodnoty jsou celkem fajn

NEsnáším ty dlouhé chvilky
když nemůžu do posilky
tvrdě cvičím zvedám tlaky
a proteiny dlabu taky
Neberu bobule jím tuňáka
nechci přijít o kule
a taky čůráka
Mick994

PříspěvekZaslal: po červen 10, 2013 10:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevím teda, ale nějakej puding za 5 kaček co ještě k tomu obsahuje plnohodnotné sacharidy a netloustne se po něm.
Tak jó no , když ti to chutná
JrElda

PříspěvekZaslal: po červen 10, 2013 10:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

duke.dukem napsal:
JrElda napsal:

Budu kupovat Long od Extrifitu :-)

tak to pritelkyni asi moc nepotesis, poe buchty z longu asi nebudou uplne takove jako z tvarohu

No.. :-D :-D :-D
Marki

PříspěvekZaslal: po červen 10, 2013 11:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

cesnek67 napsal:

Já jsem myslel ty pudingy v tom kelímk za 4,90 ty jsou proste nejlepsí, sladké jsou tak akorát, neztloustnu po nich a vyzivové hodnoty jsou celkem fajn

aha,mno tyhle pudinky sou teda samej cukr, nevím nevím...že je na kelímku napsáno 25 gramů sacharidů ale neznamená, že jsou to kvalitní sachry, spíš prázdný cukry...ale po tréninku, to je cajk můj názor...
Bara

PříspěvekZaslal: po červen 10, 2013 11:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

cesnek67 napsal:
Marki napsal:
cesnek67 napsal:

Puding je škrob a je spíš jako pamlsek než kvalitní sacharid a tak je třeba to brát.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: po červen 10, 2013 12:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hlavně toho česneka nikdo neberte vážně, to bude zas nějakej ocas, co tu už byl zabanovanej několikrát a dělá si prdel
Bara

PříspěvekZaslal: po červen 10, 2013 12:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Wojtkingson napsal:
Hlavně toho česneka nikdo neberte vážně, to bude zas nějakej ocas, co tu už byl zabanovanej několikrát a dělá si prdel

Tolik sci-fi bych v tom nehledal.Frozz už ho detekoval na radaru trolů,takže je to jasný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
patrikdundych

PříspěvekZaslal: st červen 12, 2013 8:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Billa a Albert krůtí prsa chlazená kg za 149,- jsou fakt dobrý
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: st červen 12, 2013 9:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mám od nich nějaký trika a jsou fajn (ne takový ty síťovaný)
cipinek

PříspěvekZaslal: po červen 17, 2013 2:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

v Kauflandu losos mražený Kč 200/kg, je to pytlík po 500 g, je tam 4-5 pěkných 100-125 g filetů, nejsou to podkovy, chuťově vynikající, koupil jsem 3 balení na zkoušku, trvanlivost 5/2014, jsou tam viditelné kosti, které se dají pěkně vyndat pinzetou ještě před tepelnou úpravou, šupiny šlo dobře odstranit, doporučuji...
jachym

PříspěvekZaslal: st červen 19, 2013 8:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ve Sparu maji tento týden vajca za cca 1.80 ks , to si myslim je hodně solidní cena.
Insano41

PříspěvekZaslal: so červen 29, 2013 12:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

od pondělí zase Americký týden v lídlu tentokrát mají ar. máslo za 49.
a ještě mě zaujaly ty beef burgery za 69, v balení je jich 8 a obsahují 98% hovězího masa.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - AKCE, slevy atd. na nákup potravin. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 39, 40, 41  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: