PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 440, 441, 442 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
Draper

PříspěvekZaslal: st červen 12, 2013 6:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Midnight napsal:
Dnes jsem si koupil o pár stran zpět zmiňovaný Phase 8 - mléčná čokoláda a musím potvrdit, že chutná fakt svěle. Zatím jsem zkoušel jen s vodou, ale myslím, že s mlékem by to už bylo moc Složením to špička není, ale pokud je někdo normální člověk jako já, co nechce na prkna, tak není co řešit.

S vodou je to asi 30% toho, co v naslehanem ledovem mlece nebo ve ovesne kasi, takze to radeji ani nezkousej :-)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Spam

PříspěvekZaslal: st červen 12, 2013 6:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Midnight napsal:
Dnes jsem si koupil o pár stran zpět zmiňovaný Phase 8 - mléčná čokoláda a musím potvrdit, že chutná fakt svěle. Zatím jsem zkoušel jen s vodou, ale myslím, že s mlékem by to už bylo moc Složením to špička není, ale pokud je někdo normální člověk jako já, co nechce na prkna, tak není co řešit.

S vodou je to asi 30% toho, co v naslehanem ledovem mlece nebo ve ovesne kasi, takze to radeji ani nezkousej :-)

A nedá pokoj a nedá... sakra aspoň vzorek na vyzkoušení by to chtělo, ať vím o co přicházím
Midnight

PříspěvekZaslal: st červen 12, 2013 6:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Midnight napsal:

Tak teď budu po zbytek večera svádět mentální souboj sám se sebou, tak uvidíme, jak to dopadne

Edit: No ty krávo
Away from the past
Draper

PříspěvekZaslal: st červen 12, 2013 6:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A pokud mas mixer treba i ponornej, tak to brutalne naslehej, ale nechci te mit na svedomi, takze uz radeji mlcim :D

Spam: Kdybych mel, tak ti do VM k Sypatchovi po mati poslu ale pro sve vlastni dobro radeji uz zadny Phase8 nemam (viz. duvody vyse :D )
Midnight

PříspěvekZaslal: st červen 12, 2013 6:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mixer mám, ale naštěstí mlíko došlo, takže jindy
Jinak teda fakt dobrý, už se těším až začnu experimentovat a vyrábět zmrzliny, kaše a podobný nesmysly, který radši dělám po tmě ve sklepě, aby to jiný lidi neviděli a neodsoudili mě
Away from the past
Spam

PříspěvekZaslal: st červen 12, 2013 7:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:

A pokud mas mixer treba i ponornej, tak to brutalne naslehej, ale nechci te mit na svedomi, takze uz radeji mlcim :D

Spam: Kdybych mel, tak ti do VM k Sypatchovi po mati poslu ale pro sve vlastni dobro radeji uz zadny Phase8 nemam (viz. duvody vyse :D )

, je mě jasný jak dopadl jestli opravdu tak dobrej jak tu popisuješ
Frozz.

PříspěvekZaslal: st červen 12, 2013 7:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Aby ste se z toho nepokakali
marthass

PříspěvekZaslal: čt červen 13, 2013 9:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Cus, díky za info.
Takže matrix protejn ideal pro kohokoliv? Nejsem kulturista, cvicim thajbox, ovsem dostavam svalove strasne zabrat.
Kdyz nechci matrix 5 kvuli rustovymu hormonu, tak Pharma 6 bude ok? Belgicka coko? Vsude ho chvalej, i kdyz prijde mi, ze pak je zase velka skupina lidi, kteri ho zamitaj...
darKane

PříspěvekZaslal: čt červen 13, 2013 9:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Rustovym hormonum? WTF?
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: čt červen 13, 2013 9:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

marthass napsal:
Cus, díky za info.
Takže matrix protejn ideal pro kohokoliv? Nejsem kulturista, cvicim thajbox, ovsem dostavam svalove strasne zabrat.
Kdyz nechci matrix 5 kvuli rustovymu hormonu, tak Pharma 6 bude ok? Belgicka coko? Vsude ho chvalej, i kdyz prijde mi, ze pak je zase velka skupina lidi, kteri ho zamitaj...

Pokud někde vidíš v souvislosti s Matrixem něco o růstovém hormonu, buď v klidu, bude to přehnaná reklama...

Spíš vol produkt podle toho, kdy ho chceš používat a pak vyber buď protein extra rychle stravitelný (Hydro Intant), univerzálnější (WPC 80, Whey Core nebo třeba teď ten nový Essential Pure) nebo pomalý (Long, Pharma Blend, Matrix).

Případně (nevím, třeba jsi to tu psal, nemám trochu souvislosti), pokud máš obecně potíže s nabíráním (a dodržováním jídelníčku jako takového), vezmi nějakou šedesátku a bude to volba dost možná nejlepší.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
roxtidy

PříspěvekZaslal: čt červen 13, 2013 12:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

marthass napsal:
Cus, díky za info.

Za sebe jeste doporucim koupit nejaky slusnejsi multivitaminovy-multimineralni komplex. Dost opomijena vec, ktera ovsem pomaha. V pomyslne suplementove pyramide je to zaklad ;-)
marthass

PříspěvekZaslal: čt červen 13, 2013 2:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky díky...
musím přiznat, že je to neuvěřitelná věda a že ačkoliv nad tím trávím hodiny a různě diskutuji s lidmi, tak dostávám různé informace.
Např. někdo říká, že po tréninku toho boxu bych měl přijmout gainer. Někdo že ať určitě jím protejny. Pak čtu právě, že protejny s nižším procentem mají více tuku. Nakonec někdo zase psal, že whey protejny nejsou tak dobré a nemají takové výsledky jako ty matrix. Tak jsem nakonec chtěl zkusit ten matrix (růstový hormon v mléku), proto mě přišlo i cenově jako nejlepší ta Pharma...ovšem samozřejmě bych rád, aby to mělo pozitivní efekt a já se nebral protejn zbytečně. Takže každá rada od Vás je pro mě nesmírně cenná.

Jinak problém s nabíráním hmoty nemám. Naopak. Nutně potřebuji živit jen svaly, aby rostly, abych si je neničil, abych je nabíral a přitom spaloval tuk..
Děkuji
duke.dukem

PříspěvekZaslal: čt červen 13, 2013 2:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

marthass: Nejlepsi by bylo, kdyby sis sedl a procetl clanky o proteinech, strave pro ruzne typy postav, PTN,... treba tady na mainwebu (ale ne ty PR clanky ) a pak si to v hlave srovnal sam. Takhle v tom budes mit hokej porad, kdyz se budes spolehat na info od ostatnich, zvlaste, kdyz kazdy rika neco jineho...
pavel.hladik

PříspěvekZaslal: čt červen 13, 2013 5:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

marthass napsal:
Díky díky...
musím přiznat, že je to neuvěřitelná věda a že ačkoliv nad tím trávím hodiny a různě diskutuji s lidmi, tak dostávám různé informace.
Např. někdo říká, že po tréninku toho boxu bych měl přijmout gainer. Někdo že ať určitě jím protejny. Pak čtu právě, že protejny s nižším procentem mají více tuku. Nakonec někdo zase psal, že whey protejny nejsou tak dobré a nemají takové výsledky jako ty matrix. Tak jsem nakonec chtěl zkusit ten matrix (růstový hormon v mléku), proto mě přišlo i cenově jako nejlepší ta Pharma...ovšem samozřejmě bych rád, aby to mělo pozitivní efekt a já se nebral protejn zbytečně. Takže každá rada od Vás je pro mě nesmírně cenná.

Jinak problém s nabíráním hmoty nemám. Naopak. Nutně potřebuji živit jen svaly, aby rostly, abych si je neničil, abych je nabíral a přitom spaloval tuk..
Děkuji

presne jak psal duke, procti si rychlost vstrebavani ruznych druhu proteinu a podle toho uz si spoustu veci dokazes vydedukovat sam, s drobnostmi ti poradi tady na foru ale pokud se ptas na zasadni veci rekne ti kazdy vice mene neco jineho. Ale spatne ti neporadi
amerdos

PříspěvekZaslal: čt červen 13, 2013 8:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja jsem třeba velmi spokojenej s FA Xtreme hydro protein :) vřele doporučuji skvělá chuť a vstřebatelnost.

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 440, 441, 442 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: