NEJHORŠÍ FITKO

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, ... 14, 15, 16  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - NEJHORŠÍ FITKO  Úvodní stránka -> Ostatní -> NEJHORŠÍ FITKO
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
smik

PříspěvekZaslal: pá červen 14, 2013 6:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to cipinek: No a?

Pokud nikoho neblokovali, kdo by rád cvičil bench tak co.

Já jezdím často bic u stojanu na dřepy (pokud se tam někdo nehrne). V podstatě se skoro celej trénink od stojanu na dřepy nehnu. Odjadu tam dřepy, mrtvolu, přítahy, tlaky na ramena a když na to přijde tak i bic a tric. Obvykle tam je volno a mě ten stojan stačí na celej trénink. Nikam nemusím pobíhat.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Pete_GSG

PříspěvekZaslal: pá červen 14, 2013 7:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak kdo by se tam taky hrnul, když to blokuje někdo, kdo tam jede mrtvolu, dřepy,přítahy,tlaky na ramena,biceps triceps
Ne každý má náladu dávat někomu kázání.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá červen 14, 2013 7:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
Nechci soudit nikoho podle kníru, ale věřím autorovi
A věříš správně - majitel fitka je kok*t nejtěžšího kalibru s ženou, která dala nový význam slovu hysterie.
JoeC

PříspěvekZaslal: pá červen 14, 2013 8:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift:
Je znáš? Ženě - majitelce jsem pak volal, co to je za jednání. Moc v šoku nebyla, asi nejsem jedinej koho nazval hov*nem přede všema.

Jináč tyč z benče jsem si vzal, protože na stojanu bylo plno. No prostě trestný čin:-)

A jinak je vše o domluvě, pokud existuje u jedince aspoň elementární slušnost..
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá červen 14, 2013 8:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Znám - v roce tuším 1998 jsem je oba poslal do prdele.
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: pá červen 14, 2013 8:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Měl asi špatný den, došel mu účet za plyn ...
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá červen 14, 2013 8:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CZEBLADE napsal:
Měl asi špatný den, došel mu účet za plyn ...
On je prostě jeliman a žena hysterka - v tom to je. Cvičil jsem snad ve stovce fitek a s jednáním podobným alespoň trochu té nevychovanosti jsem nikdy předtím ani potom neviděl. Do Ivančic do fitka bych nešel ani zadarmo.
dadaak

PříspěvekZaslal: pá červen 14, 2013 8:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jsem stejneho nazoru jako smik...
Kdyz tam doprdele to zelezo je tak se s nim ma cvicit...kdyz mi sedi olympijska osa proc bych s ni nemohl cvicit..taky u stojanu na drepy odcvicim vetsinu treninku a na ruzne partie a nikdo mi nikdy nic nerekl.
Kdyz nekdo je u vercajku zeptam se kolik toho jeste ma a jakmile skonci jdu na to..jak dlouho tam budu je moje vec, mam to snad zaplacene...
jnerez

PříspěvekZaslal: pá červen 14, 2013 8:33 pm    Předmět: Re: NEJHORŠÍ FITKO Odpovědět s citátem

JoeC napsal:
Čaute,
rád bych se s vámi podělil o zážitek. S kámošem jsme jeli vyzkoušet nové fitko - Ivančice (Brno-Venkov, http://www.royalarena.cz/) . Vstupné slušné - 65kč je fajn, vybavení taky supr. Ovšem až na majitele, resp. manžela majitelky.. který ovšem neumí pozdravit a poděkovat za zaplacení pití a vstupného. Což ještě jde. Po chvilce cvičení jsme se dopustili "největšího průseru" - spadla nám na zem zarážka, která brání pohybu kotoučů na tyči. Druhý velký prohřešek byl, že jsme s olympijskou tyčí na bench cvičili biceps. Za to jsme si vysloužili od majitele název ho*na, výsměch celé posilovny a doživotní vykázání bez nároku na náhradu vstupného. Když pominu urážku na cti dle § 49 odst. 1. zák č. 200/1990, stačilo, abychom byli slušně upozorněni a vzali bychom si jinou. Bohužel.
Tímto chci všechny z vás, kteří hodláte tuto "vstřícnou" posilovnu navštívit, aby jste to zvážili.
Jaké máte zkušenosti vy?

P.S.: Musím si někde vylít vztek. Věřím že nejsem sám.

Nevím, nevím, kde je pravda nebo co se stalo, ale pan majitel je dlouholetý trenér bodyfitnessky Moniky Musilové, která na něj nedá dopustit a taky tam cvičívá a vše ok.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá červen 14, 2013 8:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Znám pár lidí co tam cvičili a už necvičí. Pana majitele i jeho ženu znám a jelikož toto fitko bylo jediné, kde jsem dobrovolně odešel a přestal tam chodit (s komentářem na který nejsem hrdý, i když byl naprosto oprávněný).

Asi se chová ke každému jinak, ale to že je hulvát a žena hysterka je prostě fakt.
Chodil jsem do sklepních fitek i fitek typu gold´s gymu a chování typu - "pokládej tu šedesátku na gumu pomalu", cvič s uzávěrama tyče apod. s tím ať jdou doprdele. Když co dvacet minut slyšíš tyhle pindy, to je na přeshubu.

Ve fitkách jsem v životě po sobě nenechal ani kilový kotouč. cvičím s ručníkem pod sebou, nevydávám žádné zvuky při cvičení a činky pokládám slušně - jen v Ivančicích to byl vždy problém...tedy od doby, co fitko mají pan a paní Šlapanští.

Moje osobní zkušenost. Nechci tu nikoho očerňovat- píšu jen to
, čeho jsem byl svědkem nejen u sebe.
JoeC

PříspěvekZaslal: pá červen 14, 2013 8:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Souhlas. Nikde jsem taky neměl nikdy problém až tady. Spíš jde asi o vysoké EGO u majitele. No nic, dělají si reklamu sami.. už tam nikdy nepůjdu, ani zadarmo.
jnerez

PříspěvekZaslal: pá červen 14, 2013 8:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co tam udělat menší Ronnie trénink takovej menší nájezd hladovejch lidí po činkách a s plnými kapsami asertivity .
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá červen 14, 2013 8:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jnerez napsal:
Co tam udělat menší Ronnie trénink takovej menší nájezd hladovejch lidí po činkách a s plnými kapsami asertivity .

To není špatný nápad:o)
Já jsem ale spokojený v Relaxu v Porubě. Pan majitel je naprosto férový chlap, ochotný, slušný. Přesný opak Ivančic:o)

Za slušné peníze sice používanější, ale funkční stroje. Neměnil bych. Až bude rameno odoperované a snad OK, tak tam budu snad častěji.
Pete_GSG

PříspěvekZaslal: pá červen 14, 2013 8:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Fitko, které vede člověk, který vypadá jako kříženec cirkusáka a starého Bajzy by ve mě nebudilo důvěru už i bez této diskuse.

Ale chápu, jak se cítíš. Já jsme jako malý caparz cvičil karate a jednou mi trenér napsal nějaký rozpis do posilovny, tak jsme si našel ty cviky na netu a začal to chodit cvičit.

A jednou (mohlo mi být tak 15) jsem odcvičil a šel někam do koutku dělat strečink a nějak jsem pak začal trénovat kopy, protože jsme vždycky měl problém s mobilitou a vytáhnout je až na horu. Rozhodně jsem tam neskákal jak bruce lee, prostě pomalu, provést, podržet, znovu protáhnout...

Když jsme pak šel domů, tak si mě odchytl majitel a začal mi vykládat, jak tam k němu chodí členové URNy, mistři všech možných i nemožných sportů a že to je posilovna a dělám tam ze sebe debila apod. No, cítil jsem se teda pěkěn trapně a v životě jsem tam už nevlezl.

Takže pokud tě nazval přede všema hovnem, ikdyž to nebyl tvůj záměr tam dělat nějaký bordel, tak je to blbec. Měls jim napsat, že se ti to chování k tobě, jako zákazníkovi, nelíbí, ale že na něj mají plné právo. Stejně jako ty máš teď plné práve do konce života lidi od toho fitka odrazovat
Michal Orel

PříspěvekZaslal: pá červen 14, 2013 8:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak pojďme jim to napsat všichni
Překročíme hranici 1.000 emailů ??

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - NEJHORŠÍ FITKO Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, ... 14, 15, 16  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: