honítě si akorát trika jako šulinci, bylo tady milion postů, kde kokoti si cvičili bicáky na čince od benče, když se podíváš na fotky, tak prostě oni tam moc rovných tyčí nemají a proto se prostě zastávám majitele o tom, že s činkama od benče se prostě bicepsy nehoní, ať mě každý pošle to prdele, ale kokoti si šli zamasturobovat bicepsy na benčové tyči, to se prostě kurva nedělá, tak tady teď neobhajujte to, co jste tady všichni kritizovali a odsuzovali v topiku o největších úchylech v posilovně, nebo jak se to jmenuje!!!
_________________ Don't be afraid of doing what you're best at
rozvíjet vlastní osobnost je jedna z nejvíc naplňujících činností
honítě si akorát trika jako šulinci, bylo tady milion postů, kde kokoti si cvičili bicáky na čince od benče, když se podíváš na fotky, tak prostě oni tam moc rovných tyčí nemají a proto se prostě zastávám majitele o tom, že s činkama od benče se prostě bicepsy nehoní, ať mě každý pošle to prdele, ale kokoti si šli zamasturobovat bicepsy na benčové tyči, to se prostě kurva nedělá, tak tady teď neobhajujte to, co jste tady všichni kritizovali a odsuzovali v topiku o největších úchylech v posilovně, nebo jak se to jmenuje!!!
Co to tady porad meles za srance, vzdyt je to uplne mimo. Zamysli se nad tim, pokud ti ten chlast uz totalne nezlikvidoval vsechny mozkove bunky :D
Ja cvicim biceps z 90% s velkou tyci na bench ve stojanu na drepy. Obvykle mam stesti a je tam volno, tak proc to cvicit jinde, kdyz mne to vyhovuje tam? Pokud chce jit nekdo nahodou drepovat, samozrejme mu ustoupim, je to vse jen o domluve. Nikde snad nemuze byt zakaz cviceni bicepsu v drepovacim stojanu a nebudu ho cvicit jinde jen proto, ze si o me nejakej kokotek jako ses ty bude myslet, ze si tim honim ego.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Nikdo ti nemuze za to,ze ses neschopnej se zeptat,jak dlouho ten dotycny honic ega pojede,popripade ho poprosit,aby si to odjel jinde. Nebo by pomohlo vzit si prasek
čekám kdy se tu pan šlapka nebo paní šlapková objeví, aby vyvraceli
zrovna jsem to chtěl napsat už vidím, jak se tady znenadání zaregistruje nový člen pod tajuplnou přezdívkou "Knírač" a bude se fitka zastávat nakonec se tady rozjede podobný spor jako Mates vs. Eagle fitness
já si myslím, že jako zkušený člověk tohle nemůžeš myslet vážně, i kdyby Ti kluci byli 100x začátečníci (což nejsou, JoeC je etablovaný člen fora) a dělali voloviny, tak jim jako dospělý člověk, který má sportovní úspěchy, sice důrazně, ale slušně vysvětlíš, že tady v této posilovně se to dělá takto (povinné uzávěry, biceps necvičit na benchi) - ne jim vynadat do ov*en a přede všemi je jako nějaký haur vyhodit bez vrácení vstupného z fitka. Nepamatuji se, že by opravdu velcí závodníci (Bureš, Weinlich) mluvili s 50 kg a s 120 kg člověkem jinak, kor když je ten mladý slušný. Já osobně rád cvičím biceps ve stoje v supersetu s francouzským tlakem s vč přímo na benchi, rozhodně lepší blokovat bench než stojan na dřepy/mt, nevím, kde jinde bys to měl cvičit, ne všechna fitka mají stojany na bicepsový zdvih.
Jinak legrace by byla tam přijít v cca 10 lidech, utvořit frontu na bench a hezky koordinvoaně si jeden po druhém dát vždy sérii na biceps, usmát se a zařadit se na konec fronty a tak dokola každý 10 sérií :)
PS: z podobných důvodů nedoporučuji k tréninku já osobně Fitness Millenium a Golds gym v Brně, fitka to jsou obě excelentní, ale to jednání Poslední půl roku cvičím sice na druhé straně Prahy v Olympia Fitness Tomáše Bureše, ale za posledních 10 let jsem nejspokojenější, super atmosféra, lidi, vybavení, excelentní.
Čaute,
rád bych se s vámi podělil o zážitek. S kámošem jsme jeli vyzkoušet nové fitko - Ivančice (Brno-Venkov, royalarena ) . Vstupné slušné - 65kč je fajn, vybavení taky supr. Ovšem až na majitele, resp. manžela majitelky.. který ovšem neumí pozdravit a poděkovat za zaplacení pití a vstupného. Což ještě jde. Po chvilce cvičení jsme se dopustili "největšího průseru" - spadla nám na zem zarážka, která brání pohybu kotoučů na tyči. Druhý velký prohřešek byl, že jsme s olympijskou tyčí na bench cvičili biceps. Za to jsme si vysloužili od majitele název ho*na, výsměch celé posilovny a doživotní vykázání bez nároku na náhradu vstupného. Když pominu urážku na cti dle § 49 odst. 1. zák č. 200/1990, stačilo, abychom byli slušně upozorněni a vzali bychom si jinou. Bohužel.
Tímto chci všechny z vás, kteří hodláte tuto "vstřícnou" posilovnu navštívit, aby jste to zvážili.
Jaké máte zkušenosti vy?
P.S.: Musím si někde vylít vztek. Věřím že nejsem sám.
JoeC napsal:
Mablung
V pohodě, vždycky jsou 2 strany, dobře děláš že ne všechno hned věříš, v dnešní době..
Jinak opravdu to tak bylo, nemám potřebu to zveličovat. Kdybych provedl něco hrozného typu házení činek na zem, zaprasení všeho magnézkou nebo řev..ale my fakt nic takového neudělali. Jinak s těma paragrafama - mám VŠ právně/bezp. směru takže to znám zpaměti tyhle zákony:)
A jinak rohožka je fajne no...
Mě právě zajímá, jestli se někdo z vás setkal s něčím takovým také.
Cvicival jsem tam, nevyhoda parkety pod kobercem, tezke mrtvoly a hlavne v dresu tam neodjedu... Jinak vybaveni dobre. Co se obsluhy tyce nemel jsem nikdy problem. Dodrzuju dane pravidla (uvedomte si ze majtele za zarizeni zaplatily a nechteji ho mit hned znicene) a nenecham se zastrasit kdyz majtel lpi na kravinach - priklad: nedavam si rucnik na benchovku protoze pak nejsem schopny se poradne namostovat - utru lavicku az docvicim... nebo ze se rozprasi trochu magneska kdyz cvicim, no boze tak kdyz ho to sere tak at me pak da vysavac ja si to uklidim a nebo at to vysaje sam (coz naposled udelal - hned jak jsme docvicil vytahl vysavac a vysal ...) Nedelam takove kraviny abych cvicil biceps na benchovce - 1. ma tam vsude cedulky aby se to nedelalo 2. je tam dost jinych os se kteryma jde cvicit biceps ...
No nevim mozna se ke me chova majtel jinak protoze jsme oba powerlifteri a nebo si ho mozna skutecne necim dost nastval, ja tam cvicival pravidelne nejaky cas a nikdy jsem nemel problem a zadny zakaz vstupu jsem nedostal ...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru