PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 441, 442, 443 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: čt červen 13, 2013 9:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

amerdos napsal:
ja jsem třeba velmi spokojenej s FA Xtreme hydro protein :) vřele doporučuji skvělá chuť a vstřebatelnost.

jak jsem už psal a říkal , vstřebatelnost super, lehký , a fungují
Ale jeden problém ( u mně ) ty příchutí mi nejak nesedí jsou na mně moc divoké ,
někomu to třeba sedí ale ja čekám na čokoladu
Jinak FA jde pěkně nahoru , a držím jim palečky ,
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
amerdos

PříspěvekZaslal: čt červen 13, 2013 9:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no a mě po těch čokoládách a vanilkách..prostě ta pomerančová nebo kiwi chuž chutná je to lahoda po tréninku...
btw. Mates inspiroval jsem se na tvém logu jak jsi ho tam chválil tak jsem šel do něj a nelituju :)
jachym

PříspěvekZaslal: čt červen 13, 2013 10:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já jsem spokojený s FA Whey, měl jsem vanilka/pomeranč, ta byla luxus, teď mam kokos/bílá čoko, ta mi tak nejede, ale taky fajn, rozpustnost super, nepění.
JrElda

PříspěvekZaslal: pá červen 14, 2013 7:58 pm    Předmět: Essential Pure CFM 80 od Prom-In Odpovědět s citátem

Dnes mi došly slíbené, nedávno zmiňované testovací dávky, v 5ti příchutích nového proteinu firmy Prom-In Essential Pure CFM 80 od Martina Jebase.
Během víkendu, až testnu všechny příchutě, tak dám recenzi,ale můžu napovědět, že po první dávce banánu jsem spokojen jak s použitím, tak chutností.
Spam

PříspěvekZaslal: pá červen 14, 2013 8:37 pm    Předmět: Re: Essential Pure CFM 80 od Prom-In Odpovědět s citátem

JrElda napsal:
Dnes mi došly slíbené, nedávno zmiňované testovací dávky, v 5ti příchutích nového proteinu firmy Prom-In Essential Pure CFM 80 od Martina Jebase.
Během víkendu, až testnu všechny příchutě, tak dám recenzi,ale můžu napovědět, že po první dávce banánu jsem spokojen jak s použitím, tak chutností.

Dnes jsem měl Essential Pure CFM 80 - banán v 300ml mléka a musím říct že to chutnalo úplně suprově, asi jako takový ty dětský ochucený mlíčka, pro někoho to bude možná až moc sladké, já mám sladké rád a bylo to na hranici, rozpustnost v pohodě (šejkr, 2 protřepání a hotovo) a stravitelnost nehodnotím, nemám problém s žádným proteinem.
Pak jsem měl vanilku v 300ml vody a opět chuť výborná, už ne tak sladká a krémová jako v mléce ale pořád vynikající. Stravitelnost opět super, ani jsem nevěděl že jsem něco vypil, ostatně jako vždy takže těžko říct co ostatní...
Zítra ráno půjde čokoláda a odpoledne další, tak uvidíme.
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: pá červen 14, 2013 9:03 pm    Předmět: Re: Essential Pure CFM 80 od Prom-In Odpovědět s citátem

Spam napsal:
JrElda napsal:

Dnes jsem měl Essential Pure CFM 80 - banán v 300ml mléka a musím říct že to chutnalo úplně suprově, asi jako takový ty dětský ochucený mlíčka, pro někoho to bude možná až moc sladké, já mám sladké rád a bylo to na hranici, rozpustnost v pohodě (šejkr, 2 protřepání a hotovo) a stravitelnost nehodnotím, nemám problém s žádným proteinem.
Pak jsem měl vanilku v 300ml vody a opět chuť výborná, už ne tak sladká a krémová jako v mléce ale pořád vynikající. Stravitelnost opět super, ani jsem nevěděl že jsem něco vypil, ostatně jako vždy takže těžko říct co ostatní...
Zítra ráno půjde čokoláda a odpoledne další, tak uvidíme.

taky jsem ho už ochutnal a dokonce více chutí , a musím přiznat fakt mně chutnal a hodně
překvapil , pocit lehoučký , v tom kvantu co jsem vypil není těžký , traveni ok a vše ok,
Překvapil mně a to hodně , pro mně překvapení . super
ShawnRay

PříspěvekZaslal: so červen 15, 2013 8:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Měl sem možnost ochutnat Essential Pure CFM 80 a moje hodnocení je následující:

jahoda: výborná jahoda (podobně jako ta od Gaspariho)
čokoláda: zklamání, není cítit pravá čokoláda, nevýrazná, nesladká chuť. Když to srovnám např. s Gasparim - jeho čokoláda je někde jinde
vanilka: podobně jako jahoda, sladká příchuť, připomíná vanilkovej combat (ten je víc krémovější)
brusinka: ta je super, připomíná příchuť malina a lesní plody od Smartlabsu
banán: slabší jako čokoláda, v dnešní době se dá sehnat lepší banán.

celkově: hodnotil sem jen chuť ne složení a příchutě hodnotím průměrně, vyloženě nejsou špatný, ale není to pochoutka jako např. Scitec Nutrition. Co se vstřebatelnosti týče, tak ta je výborná, ihned po koktejlu máte hlad a nezatíží to trávení (to má ale dnes většina dobrých proteinů), rozpustnost taky ok (též ale mají dnes všechny značky).

Shrnutí: Přijde mě, že Promil s ničím novým nepřišel a udržel si svůj standart průměrnýho proteinu. Podle mě se dají koupit lepší proteiny (např. Reflex), ale záleží kolik kdo chce do toho dát.
Spam

PříspěvekZaslal: so červen 15, 2013 8:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takže dnes jsem měl ráno v ovesné kaši Essential Pure CFM 80 - čokoláda a za sebe musím říct že paráda, krásně sladká, chutná kaše, zde se sladkost proteinu dá hodně ocenit. Odpoledne v 300ml vody brusinku a znova parádní chuť a musím říct že znova na hranici sladkosti... V mléce nevím jak by to bylo snesitelný pro někoho.
Jinak celkově proteiny Essential Pure CFM 80 hodnotím velice kladně, rozpustnost super, vstřebatelnost taky a chuť za mě parádní, pro ty kteří mají rádi sladké proteiny, ideál.
Spam

PříspěvekZaslal: so červen 15, 2013 8:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ShawnRay napsal:

čokoláda: zklamání, není cítit pravá čokoláda, nevýrazná, nesladká chuť. Když to srovnám např. s Gasparim - jeho čokoláda je někde jinde
vanilka: podobně jako jahoda, sladká příchuť, připomíná vanilkovej combat (ten je víc krémovější)

celkově: hodnotil sem jen chuť ne složení a příchutě hodnotím průměrně, vyloženě nejsou špatný, ale není to pochoutka jako např. Scitec Nutrition. Co se vstřebatelnosti týče, tak ta je výborná, ihned po koktejlu máte hlad a nezatíží to trávení (to má ale dnes většina dobrých proteinů), rozpustnost taky ok (též ale mají dnes všechny značky).

Shrnutí: Přijde mě, že Promil s ničím novým nepřišel a udržel si svůj standart průměrnýho proteinu. Podle mě se dají koupit lepší proteiny (např. Reflex), ale záleží kolik kdo chce do toho dát.

Hele hodnotíš chuť a pak ho nakonec srovnáš s TOP značkou na trhu, která nejede na chuť ale na využitelnost... trošku zcestný mě to přijde
člověk

PříspěvekZaslal: so červen 15, 2013 9:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takže jsem dnes vyskoušel 2 příchutě ESSENTIAN PURE CFM 80

JAHODA - vyzkoušel jsem jako první jahodu, protože od té čekám vždy nejmíň...rozmíchal jsem ji s vodou a když jsem ji ochutnal, tak mě kladně překvapila :)

BANÁN - ten jsem vyzkoušel v mléce , sice jsem už měl lepší banán, ale tenhle je taky výborný :)

Obě příchuťe chutnaly tak trochu jako "žvýkačka"...

Stravitelnost je dobrá, složení si myslím, že taky...

Tak a zítra čokoláda do vloček

ShawnRay

PříspěvekZaslal: so červen 15, 2013 9:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spam napsal:
ShawnRay napsal:

Hele hodnotíš chuť a pak ho nakonec srovnáš s TOP značkou na trhu, která nejede na chuť ale na využitelnost... trošku zcestný mě to přijde

díky.
m1ro

PříspěvekZaslal: so červen 15, 2013 10:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zrovna mam doma tyto proteiny:
Pro Antium (Ronnie Coleman) prichut cokolada - chut je vyborna, takova fakt plna, neni to preslazeny. Casem ale asi bude treba prichut vymenit, nejde ji pit zase prilis dlouho. Travi se docela dlouho, i po 3 hodinach jeste necitim hlad, coz beru jako plus. Jinak ale se stravitelnosti zadny problem. Budu ho kupovat casto, vyplati se ve vsech ohledech a 5g creatinu navic mi vubec nevadi, prave naopak. Davam ho k snidani k vlockam.

100% Whey protein Professional (Scitec Nutrition) prichut bila cokola s jahodou - chut na to ze je to izolat naprosto super, neni otravna, sice je trochu sladsi, ale davam ho vyhradne 15-20min po treninku, takze tady mi to spis vyhovuje. Co ale musim o tohoto proteinu fakt pochvalit, je ta smes travicich enzymu, kterou obsahuje. Vzdy po treninku mam velky problem s travenim (tak 2-3 hod). Tohle je ale uplna pecka, dokonce to jeste ucinkuje i u pevnyho jidla, ktery mam tak 1,5 po treninku. Takze nemusim davat travici enzymy zvlast. Proste Scitec je vzdycky kvalita, je to znat

Vsechny proteiny davam vzdy jen do vody, v mleku to nemam rad a pomer voda-prasek se drzim obvykle podle doporuceni vyrobce.
Insano41

PříspěvekZaslal: ne červen 16, 2013 10:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

hm, všichni si pochutnáváte na novém CFMku, ale s mým balíčkem asi ještě hrají pošťáci hakis.. snad zítra!
JrElda

PříspěvekZaslal: ne červen 16, 2013 10:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Insano41 napsal:
hm, všichni si pochutnáváte na novém CFMku, ale s mým balíčkem asi ještě hrají pošťáci hakis.. snad zítra!

Tvoje vzorky skoncily v šejkru nejakeho postaka :-D Ja byt postak a videt obalku s napisem ronnie.cz, tak rozbaluju vyhazov nevyhazov
člověk

PříspěvekZaslal: ne červen 16, 2013 2:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Insano41 napsal:

Potěší tě když ti řeknu, že jsem si dnes pochutnal na příchuti čokoláda ve vločkach ?
Chutnalo to jako Granko

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 441, 442, 443 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: