NEJHORŠÍ FITKO

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 14, 15, 16  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - NEJHORŠÍ FITKO  Úvodní stránka -> Ostatní -> NEJHORŠÍ FITKO
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Peca

PříspěvekZaslal: ne červen 16, 2013 9:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

celkem nechapu smysl tohodle topiku,prece kdyz te vyhodil mohl si ho poslat nekam a docvicit,pokud by te napadl,tak benchovkou do oka spacifikujes i takovyho drsnaka me to spis prijde ze si nemel ty koule mu rict ze bez penez nebo docviceni neodejdes a ted te to stve,tak zakladas zbytecny topik ,protoze tam nikdo z fora u toho nebyl je to bezpredmetne ono totiz pomluvit se da kazdej
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
powr

PříspěvekZaslal: ne červen 16, 2013 12:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mě to taky připadá, že si to neměl zakládat ten topik. To, že nejsi schopnej si problémy vyřídit na místě TEĎ HNED a pak jak chudák bleješ na netu pomluvy, spíš vypovídá něco o tobě. A co jsem četl od ostatních řeči, že paní majitelová je hysterka, co to sem vůbec pletete, co je vám vůbec do toho, co jste to za chudáky?
Mablung

PříspěvekZaslal: ne červen 16, 2013 12:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peca napsal:
celkem nechapu smysl tohodle topiku,prece kdyz te vyhodil mohl si ho poslat nekam a docvicit,pokud by te napadl,tak benchovkou do oka spacifikujes i takovyho drsnaka me to spis prijde ze si nemel ty koule mu rict ze bez penez nebo docviceni neodejdes a ted te to stve,tak zakladas zbytecny topik ,protoze tam nikdo z fora u toho nebyl je to bezpredmetne ono totiz pomluvit se da kazdej

I když jsem o pravdomluvnosti autora vyslovil jisté pochyby, naopak si myslím že to sem patří. Lidé by se měli ozvat pokud se jim něco podobného stane. Nejen v posilovně. Ono si pak dost majitelů různých provozoven rozmyslí jak se má k zákazníkům chovat. A pokud by kecal, byl by tu setřen (pokud by někdo to fitko znal). Tady naopak pár lidí jeho názor/příběh potvrdilo.
Korny

PříspěvekZaslal: ne červen 16, 2013 1:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já myslím, že tu už bylo a je plno zbytečnějších topiků...náhodou tohle je docela fajn. Mě třeba hodně zklamal přístup v Mišmaši, když jsem na jejich stránkách na FB četl jak tam majitel nebo někdo lidem napsal ohledně vlastního pití nebo vody zdarma k permici asi tohle: Pravidla jsou jasně stanovena, není zde prostor pro diskuzi, pokud nechcete dávat 20kč za vodu, choďte jinam. A ještě jim tam dokonce zakazuje pít vodu z kohoutku na hajzlech a říká jim, že když tohle chcou dělat ať už tam nikdy nechodí. Natvrdo tam i k jiným argumentům napsal: Tak k nám nechoďte. A úplnej vrchol zabedněnosti je, že když mu tam někdo argumentoval ať klidně o 200 zdraží permice, ale dá k nim vodu zdarma, tak napsal něco ve smyslu, že zdražovat nechce, že právě chce zachovat nízký ceny permic a proto si mají lidi radši zaplatit pití...si asi myslí, že si každej nespočítá, že ho to vyjde pořád dráž víc než kdyby podražil permice...teda smozřejmě pokud nechodí 2x týdně. Holt tady ten skrytej způsob vydělávání už je profláklej

A když jsem mu tam napsal, že místo toho, aby si z toho feedbacku od nich něco vzal a zkusil něco změnit nebo to udělat podobně jako spousta dalších dobrejch a navštěvovanejch fitek v Brně, tak tam všechny posílá někam, tak mi ten komentář smazal Holt pravda někdy bolí...
kubaz

PříspěvekZaslal: ne červen 16, 2013 1:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

bohuzel tohle je cesko.. celej marketing se snazi napodobovat svetovy standarty az na to, ze mame tretinove platy
Mick994

PříspěvekZaslal: ne červen 16, 2013 1:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já už za těch pár let vystřídal dost posiloven, a když si to tak čtu co ve světě existuje, tak jsem rád, že jsem díky bohu nenarazil na žádný takový vedení které má místo mozku nas*áno.
Lunreal

PříspěvekZaslal: ne červen 16, 2013 3:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nah, je v poradku, ze tu svoje zkusenosti napsal, vic lidi si tak muze o danem fitku a majiteli udelat obrazek (nebo nemusi, jak je libo). Sdileni zkusenosti v ramci komunity je v poradku a nevidim na tom nic spatneho, pokud se nejednalo o vymyslenou story. Kdyby mu na miste rozbil hubu za to hulvatstvi, tak by si vubec nepomohl a otocit se na podpatku a nechat si to pro sebe? Udelal spravne ;).
darKane

PříspěvekZaslal: ne červen 16, 2013 11:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Korny napsal:
Pravidla jsou jasně stanovena, není zde prostor pro diskuzi, pokud nechcete dávat 20kč za vodu, choďte jinam.

Jak to tak ctu, zlaty infitness ve Zline Sice maji vsude napsane ze konzumace vlastnich napoju je zakazana, nicmene nikdo z personalu si zatim nikdy nestezoval, ze si tam nosim vlastni amina a po pozadani zdarma naliji sklenici vody
drlift_

PříspěvekZaslal: po červen 17, 2013 6:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

JoeC napsal:
jo udajně powerlifter podle diplomů a fotek co tam mají.
Kat do 110kg a total 530kg..
Milan Špingl má velkou konkurenci no :D :D :D

V absolutnich cislech urcite ne, ale tenhle pan to dava ve vekove kategorii nad 60 let, coz mi neprijde zas tak zly.....

Znam ho od videni ze zavodu, nikdy jsem se s nim nebavil, takze netusim, jestli je to nejaky hulvat nebo ne.
jnerez

PříspěvekZaslal: po červen 17, 2013 6:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Korny napsal:
Já myslím, že tu už bylo a je plno zbytečnějších topiků...náhodou tohle je docela fajn. Mě třeba hodně zklamal přístup v Mišmaši, když jsem na jejich stránkách na FB četl jak tam majitel nebo někdo lidem napsal ohledně vlastního pití nebo vody zdarma k permici asi tohle: Pravidla jsou jasně stanovena, není zde prostor pro diskuzi, pokud nechcete dávat 20kč za vodu, choďte jinam. A ještě jim tam dokonce zakazuje pít vodu z kohoutku na hajzlech a říká jim, že když tohle chcou dělat ať už tam nikdy nechodí. Natvrdo tam i k jiným argumentům napsal: Tak k nám nechoďte. A úplnej vrchol zabedněnosti je, že když mu tam někdo argumentoval ať klidně o 200 zdraží permice, ale dá k nim vodu zdarma, tak napsal něco ve smyslu, že zdražovat nechce, že právě chce zachovat nízký ceny permic a proto si mají lidi radši zaplatit pití...si asi myslí, že si každej nespočítá, že ho to vyjde pořád dráž víc než kdyby podražil permice...teda smozřejmě pokud nechodí 2x týdně. Holt tady ten skrytej způsob vydělávání už je profláklej

A když jsem mu tam napsal, že místo toho, aby si z toho feedbacku od nich něco vzal a zkusil něco změnit nebo to udělat podobně jako spousta dalších dobrejch a navštěvovanejch fitek v Brně, tak tam všechny posílá někam, tak mi ten komentář smazal Holt pravda někdy bolí...

Tohle sem na FB taky četl tu diskuzi a byla to jedna z věcí, kvůli které už tam nechodím. Ten přístup je opravdu zarážející. Někdy mám pocit, že časy se u nás změnily, že neplatí náš zákazník náš pán jako kdysi, ale že my nakupující či poptávající děláme nabízejícím služby nebo zboží snad nějakou milost.
Mablung

PříspěvekZaslal: po červen 17, 2013 7:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jnerez napsal:
Někdy mám pocit, že časy se u nás změnily, že neplatí náš zákazník náš pán jako kdysi, ale že my nakupující či poptávající děláme nabízejícím služby nebo zboží snad nějakou milost.

Větší, s prominutím, píčovinu, jsou už hodně dlouho nečetl. Máme obrovský převis nabídky a já osobně se setkávám prakticky jen s tím že nakupující je pán. Jen málokdy narazím na vyjímku (ponechme stranou kyselé xichty prodavaček v supermarketu)
jnerez

PříspěvekZaslal: po červen 17, 2013 7:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
jnerez napsal:
Někdy mám pocit, že časy se u nás změnily, že neplatí náš zákazník náš pán jako kdysi, ale že my nakupující či poptávající děláme nabízejícím služby nebo zboží snad nějakou milost.

Větší, s prominutím, píčovinu, jsou už hodně dlouho nečetl. Máme obrovský převis nabídky a já osobně se setkávám prakticky jen s tím že nakupující je pán. Jen málokdy narazím na vyjímku (ponechme stranou kyselé xichty prodavaček v supermarketu)

Asi máš hold štěstí, nebo málo koukáš kolem sebe.
JoeC

PříspěvekZaslal: po červen 17, 2013 8:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Abych to uvedl na pravou míru, já si docvičil. Odešel jsem po cca hodině a čtvrt, co jsem docvičil břicho a kdyby nějaký svědek měl tady účet, potvrdí mi, že jsem se s ním fakt dlouho hádal a dotyčný majitel odešel se slovy ..jděte do pr.. Takže asi tak. Měl jsem volat na něj benga,že nechtěl vrátit vstupné 65kč? Ne. Já si odcvičil vše.
Korny

PříspěvekZaslal: po červen 17, 2013 8:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jako to bych taky neřekl, já se spíš divím, jak v dnešní době kdy každej podnik dělá co může i nemůže, aby si udržel zákazníky nebo sehnal nový, si někdo dovolí napsat natvrdo potenciálním klientům: Tak k nám nechoďte! a ještě jim tam popisuje kde je fitko kam mají chodit...přitom co jsem slyšel, tak tam ani v těch šťastných hodinách od 10-12 nebývalo nějak natřískáno.

Uvažoval jsem, že tam začnu o prázkách chodit (studentská permice 600 + voda zdarma údajně, ale beztak jenom 0,3l nebo max 0,5l), ale jednak mě sere otevíračka a hlavně odmítám podporovat někoho tak tupýho...
Spazik

PříspěvekZaslal: po červen 17, 2013 12:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cipinek napsal:
já si myslím, že majitel udělal správnou věc, kokotů co vezmou činku z benče, aby si pocvičili biceps jsou plné posilovny, sám píšeš, že byla možnost vzít si jinou, prostě jste se tam chovali jako typičtí amatérští kokoti a ještě se cítíte uražení, zkaženost dnešního světa je na maximu, bože, snad z vás nevyrostou další Nečasové, musel bych vás už vážně začít střílet...

Přesně tak asi mu rupli nervy :-) Kdo si vezme olympijskou činku na cvičení bicepsu s 20kg váhou tak je kokot (pokud je k dispozici jiná činka).

V jednom fitku jsem znal kokota, co přišel a zabral na 2-3h dřepovací stojan nebo bench, takového "zákazníka" když obsluha vyhodí, tak na tom vydělá, protože nebude mít dalších 100 nasraných zákazníků.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - NEJHORŠÍ FITKO Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 14, 15, 16  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: