Jídlo na sjezd řeky

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Jídlo na sjezd řeky  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Jídlo na sjezd řeky
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Číča

PříspěvekZaslal: po červen 17, 2013 7:57 pm    Předmět: Jídlo na sjezd řeky Odpovědět s citátem

Zdravím,
brzy pojedu sjíždět Otavu a tak nějak nevím,co si s sebou zabalit k jídlu,aby to nebyly úplné blbosti a nezkazilo se to. Sice to budou jen 4 dny a během nich se až zas tak moc nestane, ale všichni asi víme,jaké pak jsou tréninky,když se 4 dny po sobě žerou buřty s pivem a pak se má jít dřepovat :)
Zatím mě napadly jen oříšky,ty můžu žrát pořád a nezkazí se :) další tipy uvítám! Díky
http://forum.ronnie.cz/post1122639.html#1122639
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
j.peringer

PříspěvekZaslal: út červen 18, 2013 7:19 am    Předmět: Re: Jídlo na sjezd řeky Odpovědět s citátem

Číča napsal:
Zdravím,
brzy pojedu sjíždět Otavu a tak nějak nevím,co si s sebou zabalit k jídlu,aby to nebyly úplné blbosti a nezkazilo se to. Sice to budou jen 4 dny a během nich se až zas tak moc nestane, ale všichni asi víme,jaké pak jsou tréninky,když se 4 dny po sobě žerou buřty s pivem a pak se má jít dřepovat :)
Zatím mě napadly jen oříšky,ty můžu žrát pořád a nezkazí se :) další tipy uvítám! Díky

Racio chlebiky,proteinove tycinky,ovoce,mandle...pokud bys mel moznost jit do obchodu,tak nakupuj cerstvy:) zelenina a tak:)
Grimley

PříspěvekZaslal: út červen 18, 2013 7:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nehroť to, užij si 4 dny na pivu, buřtu, klobáse a chlebu :)))) žijem jen jednou
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: út červen 18, 2013 7:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Přesně tak, když se 4 dny trochu zprasíš, tak se nic nestane
Frozz.

PříspěvekZaslal: út červen 18, 2013 9:41 am    Předmět: Re: Jídlo na sjezd řeky Odpovědět s citátem

Napadlo mě uzený maso, to by mohlo vydržet, když nebude na přímém sluníčku.

Jestli máš možnost, vem si chladící box, mě v něm pití vydrželo studené 2 dny+.
Judson

PříspěvekZaslal: út červen 18, 2013 9:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Normal napln takovy ten vodacky barel arasidovim maslem, tahni to tesne za lodi a dlabej
jachym

PříspěvekZaslal: út červen 18, 2013 1:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já teda souhlasim s Gimley, ostatní si daji špekáčky s chlebem a hořčicí, guláš, rohlík s májkou... a ty si tam vytáhneš racio chlebíčky s arašídovym máslem?....
Číča

PříspěvekZaslal: út červen 18, 2013 9:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jachym napsal:
Já teda souhlasim s Gimley, ostatní si daji špekáčky s chlebem a hořčicí, guláš, rohlík s májkou... a ty si tam vytáhneš racio chlebíčky s arašídovym máslem?....

Jo...žijeme jen jednou,jak řekl borec. To je přesně důvod,proč to chce jet stále na bomby a nepolevovat,když to není nutné ;-)
Rostislaw

PříspěvekZaslal: út červen 18, 2013 9:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tri dny pred vodou stahni sachry na 50, dej vysokoimtenzivni trenink, na vode to nacukruj a bude z tebe nejvetsi vodak na Otave:-)
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: út červen 18, 2013 9:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud to chceš hrotit, tak si udělej doma normálně nějakej guláš (hovězí, vepřový) a zavař si to do sklenic. A pokud chceš buřty, tak nejlépe z Globusu, ty mají nejvíce masa a chuťově jsou bomba. Ale pokud se na tohle všechno vyse*eš a budeš tam 4 dny na stravě jako oni (fazole, konzervy, klasický chleba, pivčo...), tak se nic velkýho nestane, to mi věř. Když zase po návratu najedeš na svůj režim, tak budeš tam, kde jsi byl. Jedná se o 96 hodin, příteli, to je pro nějakou velkou změnu velmi málo času.
mroZoZrout

PříspěvekZaslal: st červen 19, 2013 5:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

snad utopence ne?

OT: bych neřekl, že někdo bude řešit jídlo na společenské akci jako je sjezd vody
Číča

PříspěvekZaslal: st červen 19, 2013 12:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ono to není tak,že bych to strašně moc žral a šlo mi o každý gram svalů nebo takhle...jen vím,že když jsem chodíval někam na víkendovou akci na chatu,kde se jedli blbosti a chlastal,že jsem se pak proklínal v posilce dva tréninky,kdy jsem byl dehydratovaný,bez síly,atd.
A když si teď pojedu nakupovat jídlo,tak je prostě lepší si místo kabanosu s 90% mouky pořídit racio chlebíčky a proteinovou tyčinku.
a díky za tip, buřty z globusu jsou již zamluveny k první večeři :D
Luky1985

PříspěvekZaslal: st červen 19, 2013 6:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ahoj mně by spíš zajímalo když tu byla řeč o cladícím boxu máte nákej dobrej tip na něco koukal jsem a všude píšou že klasický termoeletrické chladničky nic moc furt to chladí o 20 stupnu pod okolní teploty což v těchdle vedrech se člověk na optimální hodnotu pro jídlo nedostane.
Jen mně to tak zajímalo ted budu začínat dělat řidiče tak něco šikovnýho by se na uchovávní potravin hodilo na svačiny a na oběd...odpo sem naštěstí doma :D

Rychle na stránku:

Přejdi na: