NEJHORŠÍ FITKO

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 14, 15, 16  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - NEJHORŠÍ FITKO  Úvodní stránka -> Ostatní -> NEJHORŠÍ FITKO
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
g3rtrud

PříspěvekZaslal: út červen 18, 2013 10:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

badevil napsal:
Deadlift napsal:
badevil napsal:
V Brne je asi nekolik desitek posiloven a podobnych zarizeni. Golds Gym je bez debat nejlepsi, MisMas je hned druha nejlepsi posilovna. Takze o cem debatujete? Chcete chodit do jedne ze dvou nejlepsich posiloven v Brne? Nebo resit zda tam muzete pit vlastni vodu nebo chodit pit na zachody dokonce? Je tam dobra voda Rajec, 1,5 litru myslim za dvacku... Koupim, nosim u sebe pri cviceni, vypiju. Po cviceni si necham namichat Smartlabs hydro, protoze sem linej si nosit svuj sekr.. Stojim o kvalitni trenink a sem ochotnej do toho neco navic investovat..

Tohle je naprosto smesny, tak chodte jinam socky smradlavy, kdyz na to nemate chodit do jedne ze dvou nej posiloven v Brne. Nebo si toho vazte, ze tam neco takovyho je otevreny a respektujte to tak jak to je. Golds Gym je drazsi myslim o 360kc...

Trochu slušnosti - taky by Ti mohl někdo napsat, že jsi socka ty, když řešíš blbý necelý čtyři kila měsíčně.

tak v tomhle meritku cenovem jsou ty "blby ctyri kila" tretina celkovych nakladu na permanentku :)

A ironii je, ze se resi ted opravdu BLBYCH 20kc za iontak nebo vodu

A ja na to seru, debata o nicem :)

Vravíš že ten Rajec ťa stojí 20kc. Tak si zober že chodíš cvičiť 4x do týždňa, to minieš 320kc mesačne len na vodu. Takže môžeš chodiť do podľa teba najlepšieho fitka v meste prakticky za tú istú cenu...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
badevil

PříspěvekZaslal: út červen 18, 2013 10:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kid: Ja teda nesouhlasim...nevim cim to je, ale to procento lidi co budou vzdy chodit pit na zachod a nebo si tahat vlastni vodu je fakt velke. A to rikam z praxe z pozice ne jen navstevnika.

A naopak na druhou stranu trzby na baru mohou byt a jsou zasadni financni polozkou ve fungovani fitness center.. Coz chapu, ze me jako zakaznika nemusi vubec zajimat. A opet sme u toho, bud jen a pouze respektovat zakaz a nebo proste chodit jinam, vsak od toho je svododny vyber.
badevil

PříspěvekZaslal: út červen 18, 2013 10:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

g3rtrud napsal:
badevil napsal:
Deadlift napsal:
badevil napsal:
V Brne je asi nekolik desitek posiloven a podobnych zarizeni. Golds Gym je bez debat nejlepsi, MisMas je hned druha nejlepsi posilovna. Takze o cem debatujete? Chcete chodit do jedne ze dvou nejlepsich posiloven v Brne? Nebo resit zda tam muzete pit vlastni vodu nebo chodit pit na zachody dokonce? Je tam dobra voda Rajec, 1,5 litru myslim za dvacku... Koupim, nosim u sebe pri cviceni, vypiju. Po cviceni si necham namichat Smartlabs hydro, protoze sem linej si nosit svuj sekr.. Stojim o kvalitni trenink a sem ochotnej do toho neco navic investovat..

Tohle je naprosto smesny, tak chodte jinam socky smradlavy, kdyz na to nemate chodit do jedne ze dvou nej posiloven v Brne. Nebo si toho vazte, ze tam neco takovyho je otevreny a respektujte to tak jak to je. Golds Gym je drazsi myslim o 360kc...

Trochu slušnosti - taky by Ti mohl někdo napsat, že jsi socka ty, když řešíš blbý necelý čtyři kila měsíčně.

tak v tomhle meritku cenovem jsou ty "blby ctyri kila" tretina celkovych nakladu na permanentku :)

A ironii je, ze se resi ted opravdu BLBYCH 20kc za iontak nebo vodu

A ja na to seru, debata o nicem :)

Vravíš že ten Rajec ťa stojí 20kc. Tak si zober že chodíš cvičiť 4x do týždňa, to minieš 320kc mesačne len na vodu. Takže môžeš chodiť do podľa teba najlepšieho fitka v meste prakticky za tú istú cenu...

ty vole jenze tam stoji voda aspon 50kc ja si ji sel trikrat docepovat na zachod, to priznavam ze uz je i na me hodne
kid

PříspěvekZaslal: út červen 18, 2013 10:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

badevil napsal:
Kid: Ja teda nesouhlasim...nevim cim to je, ale to procento lidi co budou vzdy chodit pit na zachod a nebo si tahat vlastni vodu je fakt velke. A to rikam z praxe z pozice ne jen navstevnika.

Asi jiný kraj

Samozřejmě otázka je, co je pro každého z nás zanedbatelné nebo nezanedbatelné procento.

Mé zkušenosti jsou takové jak jsem je zmínil.

Zakazovat pít z kohoutků je debilita, to by snad šlo i žalovat
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: út červen 18, 2013 10:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dokážu pochopit obě strany, ale v tomhle se musím trochu přiklonit ke Grimleymu, ačkoliv já neřeším platbu za vodu, ale možnost vlastního pití, protože nějaký klasický ionťák či voda mě fakt neuspokojí. Teď nic ve zlém proti nikomu, ale 95 % fitek má na baru ionťáky, co si na ionťáky akorát tak hrajou (dle složení) a já za ochucenou barvu platit nehodlám. Voda je zase pro mě málo, protože díky fčnímu prádlu se občas potím jako prase, takže si nosím vlastní kvalitní ionťák. Ale furt je tu ta možnost volby, takže pokud v daném fitku nepovolují vlastní pití, tak budu chodit jinam. Pokud ta možnost není, tak se zkusím slušně domluvit s obsluhou, zda si můžu nosit láhev s práškem a u nich si nechat jen dotočit vodu z kohoutku. Pokud není za barem idiot, vždy na tohle přistoupí.
Korny

PříspěvekZaslal: út červen 18, 2013 10:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mišmaš napsal:
Korny napsal:
Já myslím, že tu už bylo a je plno zbytečnějších topiků...náhodou tohle je docela fajn. Mě třeba hodně zklamal přístup v Mišmaši, když jsem na jejich stránkách na FB četl jak tam majitel nebo někdo lidem napsal ohledně vlastního pití nebo vody zdarma k permici asi tohle: Pravidla jsou jasně stanovena, není zde prostor pro diskuzi, pokud nechcete dávat 20kč za vodu, choďte jinam. A ještě jim tam dokonce zakazuje pít vodu z kohoutku na hajzlech a říká jim, že když tohle chcou dělat ať už tam nikdy nechodí. Natvrdo tam i k jiným argumentům napsal: Tak k nám nechoďte. A úplnej vrchol zabedněnosti je, že když mu tam někdo argumentoval ať klidně o 200 zdraží permice, ale dá k nim vodu zdarma, tak napsal něco ve smyslu, že zdražovat nechce, že právě chce zachovat nízký ceny permic a proto si mají lidi radši zaplatit pití...si asi myslí, že si každej nespočítá, že ho to vyjde pořád dráž víc než kdyby podražil permice...teda smozřejmě pokud nechodí 2x týdně. Holt tady ten skrytej způsob vydělávání už je profláklej

A když jsem mu tam napsal, že místo toho, aby si z toho feedbacku od nich něco vzal a zkusil něco změnit nebo to udělat podobně jako spousta dalších dobrejch a navštěvovanejch fitek v Brně, tak tam všechny posílá někam, tak mi ten komentář smazal Holt pravda někdy bolí...

Pravda někdy bolí, Aleši?
Tady je ten inkriminovaný příspěvek

citace:
Aleš Kornel
Co se týká nejlepších nebo nejnavštěvovanějších fitek v Brně, za které se dají považovat kromě Vás ještě Big1, InCore nebo Průvan (Golds Gym je někde jinde), tak jste bohužel v tomto ohledu nejhorší...Big1 má tuším zákaz pití, ale je v centru, v Průvanu pití neřeší vůbec nikdo a v InCore člověk dostane k permici aspoň tu blbou vodu zdarma...to jakým způsobem zde vystupujete a hádáte se s potenciálními zákazníky, kteří se Vám snaží poskytnout zpětnou vazbu, na základě které můžete Vaše služby zlepšit, jenom dokumentuje to, že komu není rady...

smazal jsem ho proto, že jsem opravdu neviděl důvod hádat se s člověkem, který u mně nikdy cvičit nebyl, nezajímá ho jaké je tam vybavení (dovolím si říct, že po Golds Gymu nejlepší v Brně) , ale jediné co řeší je, že si nemůže pít svoje vlastní pití. Navíc nevidím důvod, proč bych si měl takové útočné příspěvky nechat na svém firemním facebooku,
který by měl sloužit mj. k propagaci fitka?
Nezlob se na mně, ale tvoje "dobré rady" jsou skutečně motivovány tím, že ti leží na srdci moje blaho, nebo tvoje úspora?
Protože takové byly prakticky všech jako jsi ty, my chceme cvičit v suprově vybaveném fitku, ale nejradši zadarmo, protože "náš zákazník náš pán"!
tvůj tupý majitel Mišmaše alias Reno

p.s. pravděpodobně budu zabanován, takže už ti na tvůj příspěvek nebudu moct odpovědět.

A já tam někde napsal, že by tam mělo být něco zadarmo...? Mluvil jsem o tom, že místo nahánění zákazníků kvůli zakazování pití by bylo asi lepší prostě zdražit permice a nechat je, ať si pijí, co chtějí. Respektuju, že je posilka suprově vybavená (takže to, že mě to nezajímá je blbost) a že zadarmo táhnout nejde, ale právě proto si myslím, že zvýšení cen a vlastní pití by bylo lepší, protože proč k Vám lidi chodí? Kvůli tomu perfektnímu vybavení, kterým se můžete pyšnit nebo Rájci za 20Kč...? Jinak k tomu pití - máte 1l Rájce za 20Kč je tak? Vypiju 1,5-2 litry vody při tréninku, tzn. 40Kč, trénink 5x týdně - 200Kč, za měsíc 800Kč za vodu, takže ANO, JÁ řeším jestli si můžu pít vlastní pití, protože nebudu dávat za obyčejnou vodu víc, než za perfektně vybavenou posilku, ta přece teče i zdarma ;)

Mě nejde ani o Vaše blaho, ani o mou úsporu, ale o princip a ten způsob, jakým se chováte k některým potenciálním zákazníkům...na jednu stranu tu píšete, že je potřeba fitko něčím živit, ale na druhou natvrdo napíšete lidem, pokud mi nechcete dávat 20Kč za vodu, choďte jinam, třeba na Táborskou...to je správně? Není lepší mít člověka, kterej mi zaplatí alespoň permanentku než ho nemít vůbec? Nehledě na to, že si lidi stejně budou chodit pít svoje a tu vodu si u Vás nekoupí (tomu se bude těžko bránit)...a myslím si, že pokud jich je tolik, jak jste na FB psal (konkrétně: zástupy lidí "courajících se" tam a zpátky dvacetkrát za hodinu), tak by jste při těch zdražených permanentkách z dodatečnýho zisku dostal víc, než z těch "nekoupených vod", ze kterých nemáte vůbec nic.

Tím končím s tímto topicem...
seeya

PříspěvekZaslal: út červen 18, 2013 11:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zakazovat vlastne pitie je dost kravina, nie kazdy pije vodu alebo iontak. Co ked mam chut povedzme na pivo :) alebo napriklad na 40g bcaaciek? Keby som to mal kupovat na bare tak skrachujem. Napriek tomu si dost casto po treningu kupim aj nejaky proteinak, takze nakoniec si kazdy pride na svoje..
smetak

PříspěvekZaslal: út červen 18, 2013 11:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nejlepsi to ma Draper, ten si staci vlastni piti pri kazdem treninku.
JoeC

PříspěvekZaslal: st červen 19, 2013 12:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No já úplně žasnu kam se můj topic rozrostl.
Od ztížnosti na jedno fitko po debatování o minerálce Rajec za 20kč aneb 320kč měsíčně:D
Husty.
A teď si vemte, že my tady mluvíme jen o vodě, jestli platit či ne a sprchách. Potom se už vůbec nedivím parlamentu, kde si každej slepičí to svoje.
hehe:D
Turakam

PříspěvekZaslal: st červen 19, 2013 1:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kvalitne zložené suple počas tréningu v tréningovom nápoji má svoje opodstatnenie, takže to už z princípu je blbina na kvadrát a ekonomický profit/zvýhodnenie/cestu k ziskovosti treba riešiť inak.
Vidlák

PříspěvekZaslal: st červen 19, 2013 4:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
Vidlák napsal:
...

Nepoužívej prosím analogie. 99 % uvedených analogií jsou píčoviny. Lidi je neumí používat a ty nejsi vyjímka (neber si to osobně)

Mablungu,
já si to osobně vezmu. A víš proč? Jsem velice rád, že se mě snažíš zdokonalit. Opravdu chci být lepším člověkem. Mám akorát menší problém s tím, že jaksi nerozumím tomu, o co se Tvůj názor opírá a kde přesně se vzalo těch 99%. Vlastně postrádám jakýkoli argument. Přesto ale věřím, že máš pravdu a ocením, když mi to objasníš. Ideální by bylo kdybys mi to vysvětlil na nějakém příkladu .
Jelikož jsem v Tobě rozpoznal člověka, který se nebojí pomoci druhým jsem pevně přesvědčen, že sám oceníš, když si dovolím doporučit Ti přečíst si knížku "Jak získávat přátele a působit na lidi" (autorem je Dale Carnegie). Dozvíš se tam, že forma, kterou jsi mi osvětlil můj omyl, by nepřesvědčila ani bezdomovce, aby si od Tebe vzal drobné. Snad mi odpustíš ten příklad .
Těším se na Tvou poučnou odpověď. Jelikož nejsem sám, kdo (navíc špatně) používá analogie, bude nejlepší, když odpovíš veřejně a ne přes PM, aby se to pokud možno neopakovalo. Věřím, že se nás najde více takových, kdo si jsou ochotni přiznat chybu a poučí se.
S poděkováním,

Vidlák

P.S. Tuto knížku bych doporučil všem, zvláště pak uživateli "Mišmaš". Možná mě příště po mých hloupých argumentech nepošle otevřít si vlastní fitko , ale věc mi vysvětlí, nebo ji přejde mávnutím ruky.
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: st červen 19, 2013 4:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Můj názor je takový, že jediné řešení je škálovatelnost cen předplacených vstupenek. Přirovnám to k mobilním telefonním službám. Těžko si lze představit, že všem lidem vyhoví jeden typ paušálu. Někomu vyhoví nižší paušál a dražší minuty a další si radši připlatí za paušál a má minuty zadarmo.

Já osobně bych dal nabídku. Buď měsíc za 1000Kč a platit vodu nebo třeba za 1299Kč a vodu můžeš mít vlastní. Problém této úvahy je v tom, že nemám představu, kolik lidí se do posilovny vrací a kolik lidí se snaží podvádět s taháním vlastní vody. Na druhou stranu, 700Kč za studentnský měsíc mi přijde hodně nízká suma. Já chodil na koleji za 30Kč do posilovny, kde nebylo skoro žádné vybavení a za měsíc jsem tam nechal klidně podobnou částku. Je to otázka priorit. Buď si dám v posilce litr za 20Kč a odpustím si jako student večerní pivko nebo jdu jinak a to pivko si dám. Já si to pivko odpustím...

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: st červen 19, 2013 4:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevim jak v CR ale tady na Zelandu maji posilovnu kde je 24 hodin denne vstup, kazdy ma svoji kartu kterou si otevre dvere a muze si chodit kdyz chce, je neco podobneho i u nas?
Mišmaš

PříspěvekZaslal: st červen 19, 2013 5:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

reklama

Naposledy upravil Mišmaš dne st červen 19, 2013 2:04 pm, celkově upraveno 1 krát
Mišmaš

PříspěvekZaslal: st červen 19, 2013 5:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

reklama

Naposledy upravil Mišmaš dne st červen 19, 2013 2:04 pm, celkově upraveno 1 krát

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - NEJHORŠÍ FITKO Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 14, 15, 16  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: