NEJHORŠÍ FITKO

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... , 14, 15, 16  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - NEJHORŠÍ FITKO  Úvodní stránka -> Ostatní -> NEJHORŠÍ FITKO
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st červen 19, 2013 12:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak zaveďte ve fitkách pravidlo, že si můžeš za 5 kč donést vlastní pití. Nemám rád diktát toho co a kolik budu pít.
Rád piju třeba magnezii a tu ve fitkách nemají.

Každý má jiné požadavky.
Ten můj je ať mě nikdo neotravuje a pokud možno na mě nemluví Klidně si připlatím, ale chci mít klid.

Podle fotek vypadá Renova posilovna moc hezky, neplánuješ něco podobného v Ostravě?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mišmaš

PříspěvekZaslal: st červen 19, 2013 12:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

reklama

Naposledy upravil Mišmaš dne st červen 19, 2013 2:10 pm, celkově upraveno 1 krát
Mablung

PříspěvekZaslal: st červen 19, 2013 12:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nebuzardar napsal:
Velmi zaujimava debata toto je ako keby vystrihnuty priklad z ucebnice behavioralnej ekonomie na to, ako nie len vyssia a nizsia cena rozhoduje o spravani spotrebitela a naopak - ako nie len zvysenie ci znizenie ceny produktu prilaka ci odradi zakaznika.
V tomto pripade vnimam tuto diskusiu o spoplatnenej vode hlavne ako problem obmedzenia moznosti zakaznika, pricom spotrebitel nie je zvyknuty na taketo spravania zo strany dodavatela. Nie je zvyknuty na obmedzovanie, pretoze trhovy system funguje na viacerych principoch, z ktorych medzi najdolezitejsie patri sirsia moznost vyberu.
Ak teda zakaznika v tomto pripade prinutim si vodu kupit vo fitku, zakaznik sa citi velmi neslobodne (nezavisle od toho, ci je poplatok za vodu opravneny alebo nie) - zuzia sa mu moznosti spotrebitelskeho spravania. Preto zo psychologickeho hladiska (resp. z behavioralno ekonomickeho) by bolo pre zakaznika prijatelnejsie zvysenie cien celkovo za vstup resp. za permicu - nedochadza k nutenemu zuzeniu moznosti jeho spotrebitelskeho spravania.

Předpokládáš že ostatní mají stejné preference jako ty. Ne každému vadí nutnost kupovat pití na baru, obvláště když je levné.
Další věcí kterou opomíjíš je, že z marketingového hlediska je strašně důležitá viditelná cena. Ostatní poplatky si dost lidí nespočítá/nedá do souvislosti. Typickým příkladem jsou low costs aerolinky.
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: st červen 19, 2013 12:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

I po tolika letech, co "žiju na internetu", mě stejně vždycky udiví, kolik lidí se dokáže vyjadřovat v diskusních fórech k něčemu, čemu vůbec nerozumí, k tomu se navíc vyzněním svých příspěvků rádobytvářit, že pravdou je naprostý opak, a jako bonus pak ještě poučovat někoho, kdo toho ve stejném oboru prokazatelně dokázal nesrovnatelně více...

Jinak moje reakce nepatří bezprostředně předcházejícímu příspěvku, spíš to je takové obecné povzdechnutí si nad některými z dřívějších...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
kid

PříspěvekZaslal: st červen 19, 2013 12:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mišmaš napsal:
Jedna věc mi nejde do hlavy.
když je to taková ekonomická pecka, když je to tak výhodné pro provozovatele fitek, proč se to víc neujalo?
já jsem selský hňup se středním ekonomickým vzděláním, ale jiné fitka mají manedžry, a
stejně tam ten zákaz platí taky.

Myslím, že paušalizuješ. Já to vidím fity se zakázaným donosem a tolerovaným tak fifty fifty. Oficiální statistiku asi nikdo nespáchal. Možná by se teď v argumentaci hodila.
Mišmaš

PříspěvekZaslal: st červen 19, 2013 12:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

reklama

Naposledy upravil Mišmaš dne st červen 19, 2013 2:10 pm, celkově upraveno 1 krát
Letenskej

PříspěvekZaslal: st červen 19, 2013 12:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Po přečtení tohohle topicu si vážím fitka kam chodím ještě tak 10x víc. Mám to 10 minut pěšky od baráku, za roční permici jsem zaplatil 3600 Kč, ionťák tam stojí 5Kč (od Nutrendu), pití si nosíš svoje, vodu ti nalejou zdarma a je tam celkem pěkná a hodná recepční.
Zlatá PRAHA
Ragu

PříspěvekZaslal: st červen 19, 2013 12:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Do jaké vody v Mišmaši rozmíchají zákazníkovi vlastní směs, kterou si přinese? Kohoutková nebo Rajec?
Grimley

PříspěvekZaslal: st červen 19, 2013 12:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mišmaš tu nikdo nehanil z toho důvodu, že se tam nesmí pít vlastní pití .... byla tu zmínka o přístupu majitele na FB stránkách ve stylu "Je to tak a jinak to nebude, polibte si prdel" .... a o tom, že takovej přístup asi není nejlepší, i když v podstatě charakterizuje volnej pohyb na trhu :)) i když ne nadarmo se říká, že v dnešním světě poptávka určuje nabídku a ne naopak :) ...

To že se tu rozjela debata o placení vody x nošení si svýho už je vedlejší stejně jako se tu předtím řešil majitel fitka, kterej vypadá jak Ádův strejda :))
Lada78
Anonymní

PříspěvekZaslal: st červen 19, 2013 12:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To jsou ulety, jak to tak ctu...

Ted uz jen cekat, ze ve fitku budou takovy ty hajzlbaby jako v metru, co za vychcani budou chtit bura a za papir (4ks max) dvacku, protoze to preci take neco stoji. A jak splachnes vic, priplatis si, neda se svitit..stocne neni dneska sranda.

Moznost nacepovat si vlastni vodu beru jako naprosty standard, adekvatni s tim, ze v satne sviti svetlo apod. V zivote bych nevlezl do fitka, kde bych si musel priplacet za neco tak absurdniho jako je voda, potazmo kterou tam ze zakona stejne majitel musi mit (hygiena).
Mišmaš

PříspěvekZaslal: st červen 19, 2013 12:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

reklama

Naposledy upravil Mišmaš dne st červen 19, 2013 2:11 pm, celkově upraveno 1 krát
Grimley

PříspěvekZaslal: st červen 19, 2013 1:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mišmaš napsal:
Grimley napsal:
Mišmaš tu nikdo nehanil z toho důvodu, že se tam nesmí pít vlastní pití .... byla tu zmínka o přístupu majitele na FB stránkách ve stylu "Je to tak a jinak to nebude, polibte si prdel" .... a o tom, že takovej přístup asi není nejlepší, i když v podstatě charakterizuje volnej pohyb na trhu :)) i když ne nadarmo se říká, že v dnešním světě poptávka určuje nabídku a ne naopak :) ...

Na facebook jsem napsal něco ve stylu: "Pokud Vám naše pravidla nevyhovují, můžete se obrátit na některé z fitcenter v okolí, které konzumaci vlastních nápojů povolují".

Můžeš mi prosím říct, jak se má napsat slušně, aby se zákazník, kterého nezajímá nic jiného, než jestli si může přinést svoji vlastní vodu, že to prostě nejde? Nastylizuj mi to, vyvěsím to tam.

Mám se /několik sprostých slov/ někomu omlouvat za to, že jsem si ve svém vlastním podniku určil nějakou obchodní politiku?

A protože jsi brňák a znáš mapu, rozeberu to dopodrobna: Korny se dovolává toho, že v Průvanu pití nikdo neřeší, v B1F to řeší, ale jsou v centru, tak to nevadí /na to je asi dvojí metr/ a v Incore Fitness dostane vodu z kohoutku k permanentce /což zavedli cca před 2 měsíci, před tím to měli naprosto stejně jako u nás/. A nerozpakuje se mi na firemní FB napsat, že podle jeho názoru "Vy jste v tomhle ohledu nejhorší"

Co se na to dá říct? Korny, běž si kam tě srdce táhne!

Vzpomínám si na statusy s vykřičníkama a že pití vlastní vody je zakázáno ... měl jsem Vaši stránku mezi oblíbenejma na fejsu a jediný co mi utkvělo někde vzadu v hlavě je to, že mě to docela zamrzelo, protože jste jinak skvělý fitko .....

To, že B1F má zakázaný pití vlastní vody stejně jako vy a golds gym mě sere úplně stejně... to, že někdo říká, že jste nejhorší, je zcestný, ale takovejch názorů podobnejch se objeví ještě hodně ... to prostě tak chodí, nikdy nikdo nebude spokojenej a vždycky na vás bude určitá skupina lidí házet špínu, i když to není pravda :)

Jen mě přijde, že ten zákaz vody máš, abys zapadl mezi ty "high society" fitka, přijde mi, že sám nevíš, proč to máš, ale maj to v B1F, golds gymu, tak to máš taky :) ... já nezbrojím proti mišmaši, proti tobě, mě prostě vadí ten zákaz všeobecně, proto taky chodím do posilek, kde zákaz není ... toť vše .... upřímně si ale nebudem lhát do kapsy, že tě příjmy za prodej Rajce za 20 korun nějak vytrhnou .... :) kamarád, co má v pardubkách posilku, má hned vedle ještě sál.... ten pronajímá a má ho furt plnej.... pak hlavní část příjmů nemusí ležet na DOPLŇKOVÝM PRODEJI .... (vím, že u tebe to taky tak není, ale působí to tak z tvejch příspěvků)
Spazik

PříspěvekZaslal: st červen 19, 2013 1:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Všem lidem/zákazníkům se stejě nikdy nikdo nezavděčí

I kdyby tam Mišmaš dával suplementy zdarma k tréninku, stejně se najde nějakej vysírač, kterýmu bude vadit, že zadarmo je Nutrend a ne Promil

Stejně většina lidí chodí do fitu, kam to má od bytu nejblíž - kvůli kravině jako je voda na baru asi nebude nikdo normální jezdit na druhou stranu města
Mišmaš

PříspěvekZaslal: st červen 19, 2013 1:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

reklama

Naposledy upravil Mišmaš dne st červen 19, 2013 2:11 pm, celkově upraveno 1 krát
Grimley

PříspěvekZaslal: st červen 19, 2013 1:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mišmaš napsal:
Grimley napsal:

Jen mě přijde, že ten zákaz vody máš, abys zapadl mezi ty "high society" fitka, přijde mi, že sám nevíš, proč to máš, ale maj to v B1F, golds gymu, tak to máš taky :) ... já nezbrojím proti mišmaši, proti tobě, mě prostě vadí ten zákaz všeobecně, proto taky chodím do posilek, kde zákaz není ... toť vše .... upřímně si ale nebudem lhát do kapsy, že tě příjmy za prodej Rajce za 20 korun nějak vytrhnou .... :) kamarád, co má v pardubkách posilku, má hned vedle ještě sál.... ten pronajímá a má ho furt plnej.... pak hlavní část příjmů nemusí ležet na DOPLŇKOVÝM PRODEJI .... (vím, že u tebe to taky tak není, ale působí to tak z tvejch příspěvků)

No, myslel jsem si, žene, ale pokud srovnám kvalitu našeho zařízení, bezesporu mezi high
society patřím. Z tvého pohledu je to bezpochyby nezřízená snobárna.
Ale kdyby sis aspoň jednou udělal chvilku a přišel si zacvičit a pak mi řekl, že tvoje domovské fitko je vlastně úplně totéž, budu rád.

Jsem v Brně do konce července, mám v plánu určitě do mišmaše, i do golds gymu... od srpna už budu bydlet jinde, tak by mě to mrzelo :) ...
nepíšu o tvým fitku, že je to snobárna, to ani omylem, vím, že tam máš jedny z nejkvalitnějších strojů co jdou sehnat... ostatně už v nějakým úvodním příspěvku jsem psal, že jsem se k vám těšil, vzpomínám, jak jsi postoval fotky před otevřením :)) mám to přes celý Brno, takže stejně bych nebyl pravidelným návštěvníkem, jen, že mě to zamrzelo s tou vodou :)

Za snobárnu jsem označil Golds Gym.... to, že máš kvalitní výbavu, skvělý fitko a nevypadá to tam jak ve sklepě nějakýho činžáku je přeci dobře... :))

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - NEJHORŠÍ FITKO Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... , 14, 15, 16  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: