PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 443, 444, 445 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
JrElda

PříspěvekZaslal: po červen 17, 2013 6:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DevillHP napsal:
Dneska ráno jsem si vyzvedl vzorky Essential CFM 80 a zatím mam dvě příchutě vyzkoušené.
Brusinka, jahoda: téměř identické chutě, i při 350ml byly na mně dost sladké. Abych vyzkoušel jak jsou instantní, tak jsem je nasypal do shakeru, zalil vodou a zamíchal, na vrchu se utvořila takové pěnka s hrudkami, které se ani po půl hodině nerozpustili a po opětovném zamíchání jsem se všech také nezbavil.
Chuťově mě nepřijdou nic moc, asi proto nemám rád ovocné proteiny, ale přišlo mi to hrozně umělé, jako žvýkačky HubaBuba (nebo jak se jmenují).
Zítra dám do vloček čokoládu a uvidím no, snad to bude lepší než doposud.

Není lepší testovat rozpustnost tak, že naleju vodu a pak nasypu protein do shakeru? Dle toho soudím jak je instatní a rozpustný. Pokud nasypu protein a zaleju, tak první co se stane, tak u většiny proteinů se udělají hrudky a protein na spodku se přilepí...a pak je takový i výsledek..Takže pak musíš třepat s šejkem aby se to rozpustilo a pak je tam pěna až povrch
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
JrElda

PříspěvekZaslal: po červen 17, 2013 7:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:
Jen v reakci na příspěvek výše - správnější postup je do šejkru voda a potom protein, nikoli prvně protein a potom voda. Výsledek bude lepší:).

Nez jsem to napsal, tak jsi me predbehl
DevillHP

PříspěvekZaslal: po červen 17, 2013 8:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Abych to uvedl na pravou míru: u brusinky jsem udělal první voda potom protein a u jahody první protein potom voda. A výsledek mi přišel stejný.
Omlouvám se, že jsem to předtim nespecifikoval lépe.
JrElda

PříspěvekZaslal: po červen 17, 2013 9:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DevillHP napsal:
Abych to uvedl na pravou míru: u brusinky jsem udělal první voda potom protein a u jahody první protein potom voda. A výsledek mi přišel stejný.
Omlouvám se, že jsem to předtim nespecifikoval lépe.

Me se cokolada hur rozpoustela v sejkru. Male hrudky tam byly. U jinych prichuti no problem.
Turakam

PříspěvekZaslal: út červen 18, 2013 9:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Extreme h.p. protein od FA - príchuť kiwi

"Dnes prakticky prišiel kuriér, tak som sa tešil, že prakticky budem dávať do svojho telíčka to naj, tak som hned s vervou rozbalil (nič nevysypal), prakticky našiel aj hned odmerku a zarobil, krásne rozpustné, úplne ako džús konzistencia, chuť jemne sladká, trochu cukríková, letná, pena nišť, výborná vec tá hydra" - 10/10 - Zdravím Matesa
Insano41

PříspěvekZaslal: út červen 18, 2013 10:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
Extreme h.p. protein od FA - príchuť kiwi

"Dnes prakticky prišiel kuriér, tak som sa tešil, že prakticky budem dávať do svojho telíčka to naj, tak som hned s vervou rozbalil (nič nevysypal), prakticky našiel aj hned odmerku a zarobil, krásne rozpustné, úplne ako džús konzistencia, chuť jemne sladká, trochu cukríková, letná, pena nišť, výborná vec tá hydra" - 10/10 - Zdravím Matesa

to bylo zákeřné
DevillHP

PříspěvekZaslal: út červen 18, 2013 4:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneeska jsem vyzkoušel tři zbylé příchutě Essential CFM 80.
repost: Brusinka, jahoda: téměř identické chutě, i při 350ml byly na mně dost sladké. Abych vyzkoušel jak jsou instantní, tak jsem je nasypal do shakeru, zalil vodou a zamíchal, na vrchu se utvořila takové pěnka s hrudkami, které se ani po půl hodině nerozpustili a po opětovném zamíchání jsem se všech také nezbavil.
Chuťově mě nepřijdou nic moc, asi proto nemám rád ovocné proteiny, ale přišlo mi to hrozně umělé, jako žvýkačky HubaBuba (nebo jak se jmenují).
Zítra dám do vloček čokoládu a uvidím no, snad to bude lepší než doposud.
Čokoláda: dal jsem jí do vloček, smíchal s mlékem s 350ml a protřepal v šejkru. Rozpustila se naprosto bez problému, ani jedna hrudka, pěna minimální. Chuť zase hodně sladká (i když mohlo to být částečně tím mlékem), chutnalo to jak Granko. Ze všech testovaných těchto příchutí jednoznačně nejlepší.
Banán: zase hrozně žvýkačková, chemická a sladká chuť. měl jsem to ve 350ml ledové vody. Abych to mohl pít, tak bych to snad musel dávat do půl litru.
Vanilka: méně sladší než banán, ale stejně na můj vkus hodně. Zase: 350ml ledové vody. Rozpustnost bez problému.

Shrnutí: Chuťově nic moc protein, na můj vkus hrozně sladký a 3/5 příchutí- ovocné, byly hrozně chemické a chuťově velmi si podobné. Jako HubaBuba. Stravitelností jsou bez problému, žádné sedánky na zachodě mně nečekaly, ale já nemám problémy s níčím strávit. Rozpustnost ve šejkru při zatřepání je bezproblémová a protein ani nepráší při sypání.
JrElda

PříspěvekZaslal: st červen 19, 2013 5:07 pm    Předmět: ........ Odpovědět s citátem

Už někdy někdo zkoušel si nasypat odměrku proteinu do huby a zapít vodou? Já to viděl ve videu na extrifit že tam do sebe cosik sypou přímo z odměrek, tak jsem to zkusil ze srandy s proteinem a zapít Můžu říct, že bylo hned po srandě..Lepidlo corega na zubní protézu je proti tomu hov..
Foresten

PříspěvekZaslal: st červen 19, 2013 5:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jrelda: Ja to tak delal vzdycky a ted akorat s kolagenem
Draper

PříspěvekZaslal: st červen 19, 2013 5:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takhle konzumuji proteiny bezne, je to takove non stop uzobavni behem dne (opravdu jen na dne odmerky) a pekne mne to zahani chut na sladke. Zalezi ale samozrejme jaky protein. Ty prasnejsi se takto konzumuji trochu hure :D
JrElda

PříspěvekZaslal: st červen 19, 2013 5:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Takhle konzumuji proteiny bezne, je to takove non stop uzobavni behem dne (opravdu jen na dne odmerky) a pekne mne to zahani chut na sladke. Zalezi ale samozrejme jaky protein. Ty prasnejsi se takto konzumuji trochu hure :D

Půlku odměrky WPC80 ,zapil jsem to a v hubě se mi udělala betonová hmota, která nešla dostat ze zubů a dásní. parátko nepomohlo, musel jsem to dělat kovem (vidličkou) a cca 20min po, jsem si grgnul a ze mě vyletěl prach proteinu, takže jsem ho předtím asik aj vdechnul ..užil jsem si svoje a teď se zase pěkně vrátím k šejkru
Draper

PříspěvekZaslal: st červen 19, 2013 5:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vsak pul odmerky je blbost. Ja mluvim jen o malych davkach, par gramu na chut, abys mel v hube sladko :)
JrElda

PříspěvekZaslal: st červen 19, 2013 5:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Vsak pul odmerky je blbost. Ja mluvim jen o malych davkach, par gramu na chut, abys mel v hube sladko :)

Tak jsem se z toho aspoň poučil Ještě bych to zkusil aj s BCAA Instant
balbi

PříspěvekZaslal: st červen 19, 2013 6:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nemáte někdo nějaky ověření zdroj, kde by mohli mít levně toto: FA Whey Protein 4500g ?
Podle herureky jsem to našel nejlevněji za 1495kč.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
JrElda

PříspěvekZaslal: st červen 19, 2013 6:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

--
Posílejte si to PM prosím.

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 443, 444, 445 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: