|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
mnemo
|
Zaslal: st červen 19, 2013 7:46 pm Předmět: |
|
|
Essential CFM 80:
Právě jsem vypil poslední vzorek a tak napíšu své postřehy. Trochu to ale očešu, bo už je tu toho dost.
Zaprvé bych chtěl poděkovat za zaslání vzorků. Menší změna se hodila, takže díky Ronnie :)
k příchutím:
brusinka, jahoda: moc sladky a chuť mi přišla hodně chemická
banán: banánovej protein moc nemusím, ale rozhodně byl lepší než dva předešlé
čokoláda: chutnala mi, sladká akorát ale chuťově mi víc sedí Extrifit WPC 80 čokoláda, který teď mám u sebe pro porovnání
vanilka: nic jsem od toho nečekal, ale chutí jsem byl unešen, ze všech vzorků mi tenhle chutnal nejvíc
Co se týče dalších vlastností. Protein nehrudkoval, krásně se rozpustil. Míchal jsem ho s vodou (protein do vody). Neprášil.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st červen 19, 2013 11:13 pm Předmět: |
|
|
| mnemo napsal: | Essential CFM 80 :
brusinka, jahoda: moc sladky a chuť mi přišla hodně chemická
banán: banánovej protein moc nemusím, ale rozhodně byl lepší než dva předešlé
čokoláda: chutnala mi, sladká akorát ale chuťově mi víc sedí Extrifit WPC 80 čokoláda, který teď mám u sebe pro porovnání
vanilka: nic jsem od toho nečekal, ale chutí jsem byl unešen, ze všech vzorků mi tenhle chutnal nejvíc
Protein nehrudkoval, krásně se rozpustil. Míchal jsem ho s vodou (protein do vody). Neprášil. |
Tak i já napíšu recenzičku. Zároveň děkuju Ronniemu za zaslání.
brusinka, jahoda: chemická chuť, nic extra, čekal jsem více
čokoláda - tak půl na půl. Nebyla špatné, ale už jsem měl lahodnější (Pharma, Champion, Syntha, Combat)
banán - ten už byl o něco lepší, chutnal mi
vanilka - nejlepší ze všech příchutí, i když bych to do ní neřekl. Chemie už moc cítit nebyla, sladká akorát.
Další info:
Nechápu, jak někomu můžou tyto příchutě přidat přeslazené v 350ml vody!!
Já míchal vždy v 200ml a přišli mi akorát. Zde je vidět, že je potřeba, aby si to každý vyzkoušel.
Co mě trochu nepotěšilo - "instantní" není moc "instantní". Dal jsem 200ml studené vody, nasypal protein a zamíchal lžičkou (pořádně), bohužel se vytvořily hrudky (zkoušel jsem u brusinky a jahody myslím). Míchání v šejkru bez sítka naprosto v pohodě, netvoří se pěna. Protein je opravdu jako mouka, nepráší se. U většiny příchutí je cítit chemie, je to tak.
Shrnutí:
Chutově nejsem tolik nadšený, ostatní parametry v pořádku, složení se zdá OK.
Pokud tedy někdo pije proteiny kvůli chuti, tak tento nekoupí. Pokud ale chuť není priorita, je to podle mě jedna z dobrých možností.
Celkově bych hodnotil protein 6,5/10. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt červen 20, 2013 1:08 pm Předmět: |
|
|
| vejdy napsal: | celkové hodonocení 6,5/10 |
Rozepsal jsem, co se mi líbilo, co ne, tu 7 bych tam mohl dát ale víc bohužel ne (v porovnání s jinými proteiny, které kupuju). Navíc na tom hodnocení vůbec nezáleží, je to jen číslo, záleží spíš na dojmech a pocitech, které jsem popsal výše. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: čt červen 20, 2013 3:43 pm Předmět: |
|
|
@Frozz já uvažuji,že ochutnám banán a možná tu vanilku (musím si koupit vzorky)...
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt červen 20, 2013 3:45 pm Předmět: |
|
|
Jo zrovna tyhle příchutě byly OK  . _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
Zaslal: čt červen 20, 2013 6:16 pm Předmět: |
|
|
Názor na tyto:
Mega Pro 100 % Pure Whey Maxx 4540g
Biotech Power Pro 4000g
?
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: čt červen 20, 2013 6:23 pm Předmět: |
|
|
| balbi napsal: | Názor na tyto:
Mega Pro 100 % Pure Whey Maxx 4540g
Biotech Power Pro 4000g
? |
Co nejvíc aby toho bylo za co nejmenší cenu. Nechápu tyhle myšlenkový pochody. Názor si udělej sám proč je toho tolik a stojí to tak málo.
Ale kdybych teda neměl peníze a přemýšlel kam investuju, tak rozhodně do kvalitního jídla než do těhle sr***. _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt červen 20, 2013 6:32 pm Předmět: |
|
|
Ach boze Balbi...ja myslel, ze ses za tu dobu, co tu jsi, uz neco naucil _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: čt červen 20, 2013 6:37 pm Předmět: |
|
|
Jestli chceš větší balení, tak Scitec nabízí 4kg i 5kg proteiny. Ale nebudou za takovýhle ceny, co tu postuješ ty... to je asi jasný.
A to velké balení chceš kvůli čemu? Není to tak že jsi splašil nějakou korunu a chceš mermomoci koupit protein a nejlíp ať vydrží třeba celej rok (dávkování 3x týdně pouze po tréninku) ale hlavně ať tam ten protein je viď _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
|
|
| nahoru |
|
 |
mike scania
|
Zaslal: čt červen 20, 2013 6:42 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: čt červen 20, 2013 6:43 pm Předmět: |
|
|
WPC 80 _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
|
|
| nahoru |
|
 |
Insano41

|
Zaslal: čt červen 20, 2013 6:43 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mike scania
|
Zaslal: čt červen 20, 2013 7:11 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|