NEJHORŠÍ FITKO

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 14, 15, 16

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - NEJHORŠÍ FITKO  Úvodní stránka -> Ostatní -> NEJHORŠÍ FITKO
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st červen 19, 2013 1:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na gold´s gymu v Brně nevidím nic snobského. Je to slušná posilovna za relativně slušnou cenu. Kromě arabských směnárníků a zelených vdov tam chodí třeba i studenti.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mablung

PříspěvekZaslal: st červen 19, 2013 1:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kid napsal:
Mišmaš napsal:
Jedna věc mi nejde do hlavy.
když je to taková ekonomická pecka, když je to tak výhodné pro provozovatele fitek, proč se to víc neujalo?
já jsem selský hňup se středním ekonomickým vzděláním, ale jiné fitka mají manedžry, a
stejně tam ten zákaz platí taky.

Myslím, že paušalizuješ. Já to vidím fity se zakázaným donosem a tolerovaným tak fifty fifty. Oficiální statistiku asi nikdo nespáchal. Možná by se teď v argumentaci hodila.

Nikdy nenatrefil na fitko (nebo jsem to přehlédl a nikdo mě nebuzeroval), kde by zakazovali vlastní nápoj. Když to tak spočítám, v Praze se jedná o minimálně šest fitek, v Lounech jedno , v Anglii čtyři (ale anglická vynechme, ta nejsou směrodatná). Vím že nejsem statistický průkazný vzorek, ale moje zkušenost je, že normálně to fitka povolují.
Peca

PříspěvekZaslal: st červen 19, 2013 1:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

je legracni jak si tady kocman nebo jak se ten propagator koupenych piticek jmenuje dela reklamu,myslel jsem ze zadavani nazvu komernich produktu,www adres atd. do nicku se tady nesmi at v tom neni mismas

Naposledy upravil Peca dne st červen 19, 2013 1:56 pm, celkově upraveno 1 krát
frode

PříspěvekZaslal: st červen 19, 2013 1:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lada78 napsal:
To jsou ulety, jak to tak ctu...

Ted uz jen cekat, ze ve fitku budou takovy ty hajzlbaby jako v metru, co za vychcani budou chtit bura a za papir (4ks max) dvacku, protoze to preci take neco stoji. A jak splachnes vic, priplatis si, neda se svitit..stocne neni dneska sranda.

Moznost nacepovat si vlastni vodu beru jako naprosty standard, adekvatni s tim, ze v satne sviti svetlo apod. V zivote bych nevlezl do fitka, kde bych si musel priplacet za neco tak absurdniho jako je voda, potazmo kterou tam ze zakona stejne majitel musi mit (hygiena).

Souhlas!
Osobne se mi tohle stalo jenom v Brne.

Kolikrat se musim smat, kolik veci je tam mnohem drazsich jak v Praze a ani to za to vetsinou nestoji. Nechapu, co musej udelat mistni, aby si tohle mohli dovolit. Prijde mi to tam cely takovy trosku smutny.
Mišmaš

PříspěvekZaslal: st červen 19, 2013 2:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peca napsal:
je legracni jak si tady kocman nebo jak se ten propagator koupenych piticek jmenuje dela reklamu,myslel jsem ze zadavani nazvu komernich produktu,www adres atd. do nicku se tady nesmi at v tom neni mismas

všechno jsem to smazal, spokojen?
nick se už nezměním, na druhou stranu už ho nebudu používat, ale moderátor ho může kompletně smazat.
Bara

PříspěvekZaslal: st červen 19, 2013 3:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Třeba v Pure se vlastní nápoje můžou nosit a dokonce když jsem řekl,že bych tam čekal opak,tak mi bylo řečeno,že by si nikdy nedovolili takto omezovat klienty.Stejně si většina snobíků tam cvičících koupí pití na baru,protože jednak věří kravinkám typu carnitin nápoj atd a taky nemají ani vlastní lahev na vodu.My si nosíme svoje flašky s BCAA a dolejeme vodou na místě.Ale jak psal Lada78,hygiena přikazuje přístup klienta k pitné vodě,takže zakázat to je nesmysl.Jen můžou chtít mít svá pravidla.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
thaarm

PříspěvekZaslal: čt červen 20, 2013 1:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mne zákaz vlastného pitia nieje po chuti, lebo je jasné, že každý kto príde do fitka, tak nebude cvičiť nasucho a teda si to pitie kúpiť musí.

Je to ako prísť na tenisový kurt a pravidlom by bolo, že klient nesmie mať vlastné loptičky. Tiež mu nemusia vyhovovať tie, ktoré dostane od obsluhy, ich množstvo atď.....
Bara

PříspěvekZaslal: čt červen 20, 2013 3:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

thaarm napsal:
Mne zákaz vlastného pitia nieje po chuti, lebo je jasné, že každý kto príde do fitka, tak nebude cvičiť nasucho a teda si to pitie kúpiť musí.

Je to ako prísť na tenisový kurt a pravidlom by bolo, že klient nesmie mať vlastné loptičky. Tiež mu nemusia vyhovovať tie, ktoré dostane od obsluhy, ich množstvo atď.....

S tím souvisí můj příspěvek,který je o tom,že ti nesmím prodat něco,co je životně důležité a tím tě v případě tvé nesolventnosti ohrozit na životě.Proto hygiena zakazuje podobné úlety.třeba některá fitka měla alternativu,kdy prodávala točenou vodu za 5 korun pulitr,ale bylo to přes fitr,který zaručoval kvalitu vody.Pak to vzhledem k investici do zařízení a troše práce (natočení a posléze umytí a sušení skla) chápu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - NEJHORŠÍ FITKO Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 14, 15, 16
Rychle na stránku:

Přejdi na: