|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
19losos94
|
Zaslal: čt červen 20, 2013 12:17 pm Předmět: Cottage cheese |
|
|
Zdravim.
Viem že Cottage cheese je výborným zdrojom bielkovín, vhodný aj do diéty. No probleém je v tom že osobne mi biely cottage nechutí :/ a jahodový (je super :D) sa mi do diéty nevidí veľmi vhodný.
Nemáte nejaký tip ako si zdravo a diétne upraviť biely cottage ? :))
Dik.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Felony

|
|
| nahoru |
|
 |
19losos94
|
Zaslal: čt červen 20, 2013 12:26 pm Předmět: Re: Cottage cheese |
|
|
| Felony napsal: | a jak ho jíš? já si ho normálně zamíchám do těstovin a chutná úplně jinak, než samotnej, není v tom žádná věda a je to rychlý |
No keďže mi nechutí tak ho nejem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: čt červen 20, 2013 12:34 pm Předmět: |
|
|
Ochutit můžeš pažitkou, solí a pepřem ;) Případně ještě přidat třeba česnek atd. A nebo používat například místo dresingů, takže ho dáš do těstovin s masem apod. (to už psal vlastně Felony :) ) _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
moby
|
Zaslal: čt červen 20, 2013 12:35 pm Předmět: Re: Cottage cheese |
|
|
| 19losos94 napsal: | | Felony napsal: | a jak ho jíš? já si ho normálně zamíchám do těstovin a chutná úplně jinak, než samotnej, není v tom žádná věda a je to rychlý |
No keďže mi nechutí tak ho nejem :D |
Co je zase tohle za reakci? :D Ty sem prijdes, zeptas se jak upravit cottage tak, aby ti chutnal, nekdo ti poradi a ty mu na to napises, ze "no kdyz mi nechutna, tak ho nejim"?
Na todle mam jen jedno - WHAT THE FUCK?!?!?
|
|
| nahoru |
|
 |
Dismembered
|
Zaslal: čt červen 20, 2013 12:37 pm Předmět: |
|
|
Ježiš on jen reagoval na otázku "a jak ho jíš?" tak odpověděl "no jelikož mi nechutná, tak ho nejim". Co je na tom nepochopitelný? Nejí ho, protože mu samotnej nechutná a ptá se jak ho upravit aby ho byl schopnej sníst. Někdy by to možná chtělo nejdřív do pěti napočítat než odpovim.
Mně samotnej cottage taky nechutná, nasypu si do něj směs ořechů a sušenýho ovoce. Pak je to v pohodě. Nebo si ho oslaď proteinem. Kdysi sem porovnával složení obyč a sladkýho cottage a že by to byl nějakej extra rozdíl to ani náhodou, ale chuťově byl ten ovocnej samozřejmě uplně jinde. Já bych si ho v pohodě dával i v dietě, rozdíl tam byl několik málo gramů sachrů a tuků.
|
|
| nahoru |
|
 |
moby
|
|
| nahoru |
|
 |
michal_n

|
Zaslal: čt červen 20, 2013 1:10 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Vico
|
Zaslal: čt červen 20, 2013 1:14 pm Předmět: |
|
|
A jakou jsi ochutnal značku? Neni cottage jako cottage. Třeba megle mě vůbec nechutná, je takovej kyselej. Teď už mam (pro mě) chutově ověřený Madeta , Billa CClever blaník a milko (nebo milki) ten je dokonce teď v kauflandu asi za 11kč . Žena si do něj třeba dává červenou řepu. Nebo si z něj můžeš třeba udělat pomazánku atd ..
|
|
| nahoru |
|
 |
Insano41

|
Zaslal: čt červen 20, 2013 1:19 pm Předmět: |
|
|
nebo rozmixovat s mraženým ovocem (myslím, že takové např. maliny ti nemůžou ublížit ani v dietě, ale záleží na typu diety, no..) + um. sladidlo, dáš na chvíli ještě do mrazáku a máš perfektní zmrzku _________________ Fuaaark
|
|
| nahoru |
|
 |
Dismembered
|
Zaslal: čt červen 20, 2013 1:22 pm Předmět: |
|
|
| michal_n napsal: | | Dismembered napsal: | | Kdysi sem porovnával složení obyč a sladkýho cottage a že by to byl nějakej extra rozdíl to ani náhodou, ale chuťově byl ten ovocnej samozřejmě uplně jinde. Já bych si ho v pohodě dával i v dietě, rozdíl tam byl několik málo gramů sachrů a tuků. |
Rozdíl několik málo gramů sachrů a tuků a "éček". Proto byl chuťově jinde Věci s přívlastkem ovocný většinou neviděly ovoce ani z vlaku
|
Zcela upřímně sou mi nějaký éčka u zadele, stačí že jim zdravějc než 95% lidí, nemusim bejt nejlepší z nejlepších ;) To, že tam žádný ovoce neni, je samozřejmě taky jasný. To z toho ale rozhodně nedělá žádnej junk food.
|
|
| nahoru |
|
 |
moby
|
Zaslal: čt červen 20, 2013 1:26 pm Předmět: |
|
|
No, abych tu jen nevykrikoval...ja cottage pouzivam vyhradne jako "nosnou slozku" pomazanek - cottage, cibulka, paprika, okurka na drobno, susena paprika, troska olivoveho oleje (nebo i mleka na doladeni konzistence), kapka tabasca, troska pepre a soli a s celozrnnym pecivem je to k jidlu kupodivu :)
Kupuju vyhradne cisty, ale zridka, takze znacku zadnou oblibenou nemam. Proste nekdy dostanu chut na pomazanku a koupim si bud tvaroh (resp. ten mam teda vetsinou doma uz koupeny z "velkych nakupu") nebo prave ten cisty cottage.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mick994

|
Zaslal: čt červen 20, 2013 1:29 pm Předmět: |
|
|
No nevím , ečka většinou maskujou nedostatky, takže ti tam nasázej hromadu éček s cukrem a výživové hledisko je na měsíci.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dismembered
|
Zaslal: čt červen 20, 2013 1:43 pm Předmět: |
|
|
Jenom abych si to ujasnil - pokud je tam nějaký éčko, tak sou najednou ty sachry, bílkoviny a tuky jiný, jo? Když sou na měsíci.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt červen 20, 2013 4:25 pm Předmět: |
|
|
cottage + ryze + sunka (pripadne nejaky zelny salat, kecup...) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|