26 utery
přes den regen , prace neni je odpočivací den ale ne odpočivani bez treninku ,
takže jde se mučit tělo .
Tlaky na šíkme v.č.
4 x 8-6
Tlaky j.č šíkma 30 %
4 x 8
pecdeck
3 x 12
Tlaky před hlavu v.č
4 x 8
Přítahy k bradě
4 x 8
delteck
3 x 12
Bic. scotovka stroj
3 x 8
bic. j.č v stoji
3 x 8
abs klasika dva cviky x 4 serie
trenink rychly do 45 min pauza kolem 60-90 sec.
jde už citit že vahy jdu dolu dneska se přiznam že mně zatlačila 140 kg na benche na šikmy
mněl jsem co dělat abych je daval , ale pořad kontrola na činkou byla a vše jsem si hlídal ale síla pada a pada , nojo tuky jdou dolu a dolu , to byl záměr .
Musím říct že regenerace funguje skvěle ale super , po treninku jsem se citíl skvěle a večer
zase plný síly, zitra jdem drtit nohy .
Jinak pro ty co chtějí zase nějake video , se omlouvám nějak jsem nestíhal ale zítra
mate přkvapení a možná i dva , bude rýže + tvaružky ( rychlý a super kvalitni jidlo )
a to druhe překvapení bude z čiste ryžove mouka ....překvapeni . ( placky )
Ještě jsem domluvil že časem jak bude čas už bude celý video i s přípravou a v kuse a hlavně v super vybaveny kuchyni ne v moji komurce 3+1
A další překvapeni bude příští tyden nebo trošku později až dorazí masíčko ( skopiví čisty
maso z hor ) , musí se nechat vyvesit atd.. proces . muj řezník se o mně stara ,
PS : pro tu slečnu co mi psala emil jestli budu i pect buchty , tak zklamu ty maximalně uvidi
na mně , a ne v troubě , ale slečnu tedka zklamu ale po zavodech v obemu ukazu buchty s hydrou atd ... jsou lehky ( trošku tuku tam vždy je ) levny ( az na tu hydru ) , a uděla
je každe nemehlo i já .