PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 445, 446, 447 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
smik

PříspěvekZaslal: pá červen 21, 2013 10:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Essential CFM 80:

Tak ať má Martin co nejvíc info.

Vyzkoušel jsem zatím Brusinku a Vanilku .

Brusinka do 350ml vody. Mícháno v šejkru. Moc tyhle ovocné chutě nemusím. Na mě moc sladké a jak bylo psáno předemnou tak chuť taková umělinka. Vypít se to dá, ale každej den bych to nedal

Vanilku jsem dal do 400ml vody. Chuťově byla o dost lepší. Sladkost v tolika vodě vcelku přijatelná V mléku to určitě bude lepší. Z pochopitelných důvodů to bylo takové vodové . Combat je chuťově a konzistenčně jinde (krémovitý).
Dovedu si ale představit, že tu vanilku budu pít pravidelně.

Rozpustnost bez problémů, nepráší, stravitelnost bez problémů, nepění (na druhou stranu mě mírná pěna nevadí)

Škoda že nemám i banánovou příchuť tu bych vyzkoušel rád. Měl jsem 2x vanilku tak tu jednu dám do mléka a uvidím
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Spam

PříspěvekZaslal: pá červen 21, 2013 10:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Teď jsem otevřel Combat - mléčná čokoláda... a pro porovnání s čokoládou - Essential CFM 80, je Combat krémovější, míň sladší a chuťově jsou tak nějak srovnatelné. Někdo radši sladší, někdo ne. Combat teda neudělal vůbec žádnou pěnu oproti CFM 80, kde pěna byla trošičku, ale během chvilky slehla.
BTW. dostala mě ta odměrka Combatu. Je to sice kravina, detail, ale i to dělá svoje +1
Lord_Ivory

PříspěvekZaslal: pá červen 21, 2013 11:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Uz jsem posilal dekovnou pm, ale jeste jednou. Dekuji za zaslane Essential CFM 80 vzorky.

Michal jsem to v sejkru a rozpustnost parada (zadny hrudky). Pena jen lehce na hladine. Vsechno jsem zatim michal v 250 ml a neprislo mi to skoro vubec sladky.

Zatim jsem ochutnal:

Banan: Ja na tyhle prichute moc nejsem. Michano v mlece a chutna jako bananove granko. Sve priznivce si urcite najde.

Brusinka: Tahle chut me celkem prekvapila. Na druhou stranu jsem mel docela problem ji zaradit. Jako brusinka to teda moc nechutna, ale kdyz jsem zavrel oci, tak se mi vybavila az smetanova zmrzlina. Michano ve vode. Rozhodne zajimava chut a zvladl bych ji konzumovat pravidelne.

Vanilka: Chut dobra, ale osobne malo vanilkove. Prislo mi, ze ten protein ma zvlastni chutovej konec. Michano v mlece. Kazdopadne za me OK :).
Sajmon8

PříspěvekZaslal: so červen 22, 2013 11:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Děkuji za vzorky nového Essential CFM 80.

Takže tady je moje malá recenze:
Vyzkoušel jsem zatím Brusinku,Jahodu a Vanilku.
První šla Brusinka jelikož jsem tuto příchuť v životě neměl tak jsem to hned zkusil. Jedná se o instantní protein tak jsem zkusil jenom zamíchat ve vodě ( 250 ml) lžičkou. Nedopadl jsem moc dobře neboť se vytvořily hrudky které nešli rozmíchat. Chuť jak tu zaznělo už předtím je velice sladká, jinak žádný problém nebyl.
Druhou příchuť jsem zvolil jahodu, nyní jsem zvolil už shaker po předchozí zkušenosti jsem nechtěl riskovat. Protřepal jsem ale nemíchal a výsledek super, žádné hrudky a pěna téměř hned zmizela. Jahoda až na to že byla příliš sladká opět 250 ml vody tak mi chutnala.
Vanilka opět v shakeru a proběhlo to jako u jahody, žádné hrudky nic a pěna slehla hned. Ale opět problém s přeslazenou chutí.
Zbylé dvě příchutě zkusím během víkendu nejspíš.

Takový malý závěr:
Dobrý zdroj bílkovin, jelikož jsou dost "přislazené" tak bych viděl dobré využití s vločkami kdy sladší chuť vyzvedne tuto kombinaci na dobrou úroveň. Stravitelnost je v pohodě žádný problém nenastal (zatím) a nepráší což se mi velice líbí.

Uvidím jak na tom budou zbylé dvě příchutě ale nejspíš si jednu pixlu ještě koupím (do těch vloček
)
JrElda

PříspěvekZaslal: so červen 22, 2013 4:45 pm    Předmět: ..... Odpovědět s citátem

Dotaz..jedu na dovolenou letecky a plánuju si brát sebou 2kg Long proteinu. Pustí mě s tím normálně ,nebo bude nějaká prohlídka a pak mě seberou za převoz neznámého prášku? Letím poprvé a nevím jak to funguje. Chtěl jsem brát krabice proteinu a BCAA instant sebou. Prosím o zkušenosti...
Mnemosyne

PříspěvekZaslal: so červen 22, 2013 4:47 pm    Předmět: Re: ..... Odpovědět s citátem

JrElda napsal:
Dotaz..jedu na dovolenou letecky a plánuju si brát sebou 2kg Long proteinu. Pustí mě s tím normálně ,nebo bude nějaká prohlídka a pak mě seberou za převoz neznámého prášku? Letím poprvé a nevím jak to funguje. Chtěl jsem brát krabice proteinu a BCAA instant sebou. Prosím o zkušenosti...

Ja vezla do egypta wpc 80, 3 neotevreny sacky a hromadu tycinek, vse bez problemu. Jeden pytlik jsem vezla i zpatky turistum sebrali muslicky, proteinak neresili, nikdo se ani neptal co to je.
JrElda

PříspěvekZaslal: so červen 22, 2013 4:55 pm    Předmět: Re: ..... Odpovědět s citátem

Mnemosyne napsal:
JrElda napsal:

Ja vezla do egypta wpc 80, 3 neotevreny sacky a hromadu tycinek, vse bez problemu. Jeden pytlik jsem vezla i zpatky turistum sebrali muslicky, proteinak neresili, nikdo se ani neptal co to je.

Nevím jestli nebude problém s 2kg pytlem a navíc, když extrifit to balí do těch sáčku, jak kdyby to byly drogy My jedem do Řecka... to jako i mušle seberou člověku co si najde v moři? :-/ Kua to fakt ve všech ohledech jezdit radši busem jak tak vidím
jachym

PříspěvekZaslal: so červen 22, 2013 5:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takže jsem konečně ochutnal všechny verze Essential Pure a zde je má recenze.

V prvé řadě ale bych chtěl MOC PODĚKOVAT Ronniemu za zaslání vzorků! Doufám, že si to tady čte, nechci ho spamovat PM Ještě jednou DÍKY!!!

A teď k samotné "recenzi". Schválně jsem až doteď nečetl příspěvky dalších z vás kteří zde tyto příchutě popisovali, abych mohl mít objektivní názor a nebyl "zdeformovaný" tim co si tady předem přečtu - v této souvisloti taky je možné, že budu teď psát úplně to stejné co tu už zaznělo, nebo naopak.. každopádně tady je mé hodnocení.

Prášek:
Všechny proteiny mi přišly na první pohled dost prášivé, tak trochu mi to připomínalo původní Whey Core 100, i když ne tolik, spíš ten prášek je hodně jemný. Barva není nijak výrazná, což ale je spíš výhoda....

Rozpustnost:
Všechny jsem vyzkoušel ve vodě. Napřed jsem vždy rozmíchal v shakeru s 200ml vody, a potom případně vodu přidával podle potřeby aby to nebylo moc sladké nebo naopak moc řídké. Co se rozpustnosti týče, používal jsem k rozmíchání vždy shaker, do kterého jsem předem dal 200ml vody. Musim říct že v tomto ohledu jsem neměl absolutně žádné problémy a vůbec nemám výhrady. Protein se rozpustil velmi rychle, netvořily se vůbec žádné hrudky a pěna klesla velmi rychle.

Vůně:
Nijak výrazná, nejvýraznější mi přišla u brusinky a jahody. Naopak nejpříjemnější asi banán.

A teď k jednotlivým příchutím:

- Jahoda
Moc jsem od ní nečekal, popravdě, musím říct, že mám radši příchutě neovocné, které mi přijdou míň "umělé". No a asi jsem nebyl moc daleko od pravdy. Přišlo mi to relativně hodně sladké a proto jsem ještě dolil 100 ml vody. Chuť se hodně podobá jiným jahodovým proteinům, dost syntetická a sladká.

- Brusinka
Na tuhle příchuť jsem byl hodně zvědavý, protože jsem ji nikdy u proteinu neměl. Bohužel musím říct, že mě dost zklamala. Předně, přišla mi v podstatě téměř totožná s jahodou! Spíš to ale bylo tím, že se taky jedná o hodně sladkou chuť, opět jsem přidával 100ml vody, a zároveň možná ještě více "umělá". Vůně od jahody téměř nerozpoznatelná.

- Banán
No, tady bych řekl taková klasika. Jak jsem již psal, velmi příjemně voní. S předchozíma má společnou relativně vysokou sladkost, proto jsem opět ředil dalšíma 100ml. Není však zdaleka tak umělá a celkově tak na mě působila mnohem příjemněji a chutněji. Dokážu si představit že může být hodně dobrá do mléka, to jsem ale nezkoušel, protože jsem ji vyzunkl všechnu v té vodě :D

- Čokoláda
Musím říct, že tahle příchuť mě asi překvapila nejvíc - a to v pozitivním slova smyslu. Ze všech bych ji nakonec hodnotil nejlépe. Vůně nijak výrazná, ale příjemná. Na rozdíl od řady jiných čokoládových příchutí proteinů vůbec netvořila hrudky. Taky nebyla zdaleka tak přeslazená jako ty ovocné příchutě, čili jsem nemusel dál ředit a nechal jsem 200ml. O to lépe chutnala, celkově totiž má takovou krémovou chuť. Hodně mi to připomínalo třeba Granko a paradoxně jsem v tom trochu cítil jakoby banánovou příchuť, ale opět velmi decentně a celkově chuť velmi dobrá a doporučuju.

- Vanilka
Taková klasika - neurazí ani nenadchne. Oproti ovocným nepůsobí tak uměle, některé vanilkové proteiny vyloženě čiší vanilinovým aroma, což tady není. Ale zas s čokoládové se v mém pohledu nevyrovná. Je o dost sladší, takže jsem zase musel trochu přilít vody. Není ale tak výrazná a přirovnal bych jí k hodně jiným vanilkovým proteinům.

Z příchutí tedy jasně vítězí u mě čokoláda (i když jindy většinou preferuju právě vanilku). Možná je to dané taky tím, že mám rád hustější proteiny, které nemusím tolik ředit, zároveň ale nemám rád přeslazenou chuť a proto jsem musel ty ovocné ředit víc než bych rád a pak byly hodně vodové. Rozdíl mezi jahodou a brusinkou minimální.

Složení:
Protein obsahuje cca 75% bílkovin, schválně píšu cca, protože právě v čokoládovém je o 2% méně v důsledku obsahu kakaového prášku. Je jasné, že sladká chuť není jen tak - obsahuje sladidlo, tady ale musím ocenit, že se jedná o sukralozu, kterou považuju já osobně za nejkvalitnější umělé sladidlo a používám ho i jako tabletky, žádný aspartam apod. Neobsahuje žádné zbytečnosti, což také oceňuji.

Bohužel co nemůžu posoudit je "učinnost" - samozřejmě asi nejdůležitější parametr. Na to bohužel jeden 30g vzorek nestačí. Na druhou stranu bych u Prom-inu předpokládal určitý standard, který má a proto bych se v tomto ohledu moc nebál. Tuhle "recenzi" tedy spíš doporučuju někomu, kdo je s tímto proteinem spokojený a chce si jen vybrat příchuť.

Závěrem bych tedy řekl to, že mě nijak neurazil, ale ani nenadchl. Z příchuté jednoznačně vyhrála čokoláda, pak asi vanilka a banán. Cenově vychází tak nějak průměrně (pokud není v akci). Koupi velkého balení zatím neplánuji, právě proto, že se mi příchutě hodně zajídají a z těchto pěti bych asi kupoval jen dvě (čoko, banán) a jsem spokojený s tím co mám teď. Určitě ale nemůžu říct, že bych ho nedoporučoval a pokud by si ho někdo kupoval dokážu si dobře představit, že s ním bude spokojený. Jedná se určitě o kvalitní protein, který však zároveň nepřináší nic nového a tedy bych si ho já osobně vybíral pouze kvůli chuti a ta je na mě buď moc sladká nebo moc řídká :)
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: so červen 22, 2013 5:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jasně, že to čtu:). Děkuji za recenzi. Jak Tobě, tak i všem ostatním!

Btw. koukněte, na jakou příčku se ten protein propracoval... Hodně dobrý skokan:).

(...je to z čísel prodejnosti za posledních 7 dní...)

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
balbi

PříspěvekZaslal: so červen 22, 2013 5:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie, nevíš, větší balení (aspoň 2kg) toho Essential Pure CFM 80 se neplánuje?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: so červen 22, 2013 5:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No, věděl jsem to, ale už si to nepamatuji... tuším, že ano, ale ruku do ohně za to nedám. Zjistím a napíšu.
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: so červen 22, 2013 6:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jachym napsal:

- Jahoda
...

- Brusinka
Na tuhle příchuť jsem byl hodně zvědavý, protože jsem ji nikdy u proteinu neměl. Bohužel musím říct, že mě dost zklamala. Předně, přišla mi v podstatě téměř totožná s jahodou ! Spíš to ale bylo tím, že se taky jedná o hodně sladkou chuť, opět jsem přidával 100ml vody, a zároveň možná ještě více "umělá". Vůně od jahody téměř nerozpoznatelná.

- Banán
...

- Čokoláda
Musím říct, že tahle příchuť mě asi překvapila nejvíc - a to v pozitivním slova smyslu. Ze všech bych ji nakonec hodnotil nejlépe. Vůně nijak výrazná, ale příjemná. Na rozdíl od řady jiných čokoládových příchutí proteinů vůbec netvořila hrudky. Taky nebyla zdaleka tak přeslazená jako ty ovocné příchutě, čili jsem nemusel dál ředit a nechal jsem 200ml. O to lépe chutnala, celkově totiž má takovou krémovou chuť. Hodně mi to připomínalo třeba Granko a paradoxně jsem v tom trochu cítil jakoby banánovou příchuť , ale opět velmi decentně a celkově chuť velmi dobrá a doporučuju.

Jenom otázečka: Umýváš vůbec ten shaker?
jachym

PříspěvekZaslal: so červen 22, 2013 6:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Neboj umývám :D Navíc po jahodě byl banán a pak teprve brusinka Kdybych si je dal vedle sebe rozdíl určitě poznám, ale bylo to hodně podobný a moc mi to brusinky nepřipomínalo
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: so červen 22, 2013 7:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Další díl seriálu Essential CFM 80 je tady.

K testování jsem přistoupil zodpovědně. Každý den jsem si dal jeden pytlík ve stejnou denní dobu a použil jsem téměř stejné množství vody, mohu tedy říct, že jsem pracoval téměř s laboratorní přesností

Subjektivně jsou příchutě hodně silné, já osobně jsem ředil 350ml a klidně bych naředil i víc. Co je na nich zajímavé je to, že jsou to fakt ty staré typické Promil příchutě. Někomu se to může zdát jako nevýhoda, ale po všech těch amerických vyladěných chutích to byla příjemná změna.

Nejlépe hodnotím jahodu a brusinku. Tyhle dvě bych si klidně hned koupil. Další by byl banán.

Rozpustnost. Já jsem línej a všechno míchám v šejkru se sítkem. Občas se právě na tom sítku vytvořilo pár hrudek. Když jsem míchal bez sítka jen krouživým pohybem, rozpustilo se vše krásně. Takže moje rada je netřepat, promíchat .

Shrnutí na závěr. Mít jeden protein s americkou chutí a jeden třeba tento Essential a obden to střídat = spokojenost.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Insano41

PříspěvekZaslal: so červen 22, 2013 7:43 pm    Předmět: Re: ..... Odpovědět s citátem

JrElda napsal:

taky přemýšlím nad stejnou otázkou..v srpnu odlétám do Birmingamu a chci si sebou vzít alespoň toho malýho Re-Cona.. myslím, že s cestou tam by neměl být problém (bude ještě zaplombován), ale nechci, aby mi ho cestou zpět uloupili celníci a ještě mě mlátili ve vyslícharně za to, že pašuju drogy takže se přidávám k žadosti o zkušenosti

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 445, 446, 447 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: