Je cvičení ztráta času, pokud mám málo proteinů?

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Je cvičení ztráta času, pokud mám málo proteinů?  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Je cvičení ztráta času, pokud mám málo proteinů?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Nedo

PříspěvekZaslal: so červen 22, 2013 6:26 pm    Předmět: Je cvičení ztráta času, pokud mám málo proteinů? Odpovědět s citátem

Jím jen okolo 50g proteinů denně při váze 60kg. Můj celkový příjem energie je něco okolo 2800 kcal. Má smysl cvičit? Naberu alespoň něco, i když mám nedostatek proteinu, nebo je to jen ztráta času?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Poman

PříspěvekZaslal: so červen 22, 2013 6:32 pm    Předmět: Re: Je cvičení ztráta času, pokud mám málo proteinů? Odpovědět s citátem

Nedo napsal:
Jím jen okolo 50g proteinů denně při váze 60kg. Můj celkový příjem energie je něco okolo 2800 kcal. Má smysl cvičit? Naberu alespoň něco, i když mám nedostatek proteinu, nebo je to jen ztráta času?

2800 kcal a z toho jen 50g protejnů? To nevim jak to do sebe jde dostat...suchá rýže má snad víc v tomhle objemu jídla...
Nedo

PříspěvekZaslal: so červen 22, 2013 6:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Byl jsem extrémně podvyživenej a pořád jsem dost hubenej, takže jsem si naordinoval dietu "co nejrychleji přibrat ať to stojí co to stojí", takže vesměs junk food, sladkosti atd... Ale ještě tak 5-8 kg a už s tím přestanu a začnu se stravovat normálně
Enn

PříspěvekZaslal: so červen 22, 2013 7:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nedo napsal:
Byl jsem extrémně podvyživenej a pořád jsem dost hubenej, takže jsem si naordinoval dietu "co nejrychleji přibrat ať to stojí co to stojí", takže vesměs junk food, sladkosti atd... Ale ještě tak 5-8 kg a už s tím přestanu a začnu se stravovat normálně

Asi jsem staromodni, ale pribrat za kazdou cenu ze sladkosti, fast foodu a cokolad mi neprijde jako nejlepsi napad. Stoji ti to za to? Nikdo nerika, ze musis jist kazdej den dokonale, ale kdyz uz se sebou chces neco delat, tak do toho vloz trosku usili a fast foody nech na vyjimecny prilezitosti:)
Pitkin

PříspěvekZaslal: so červen 22, 2013 7:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nedo napsal:

Nechápu význam proč přibírat tolik tuku i když si dost hubenej .

A vo tom to je !
-Milan Pitkin
Nedo

PříspěvekZaslal: so červen 22, 2013 8:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já kvůli jistý nemoci nějakou dobu (cca 2 měsíce) nemohl vůbec jíst. Dva banány denně bylo v tý době moje maximum. Zhubnul jsem na 39 kilo. Měl jsem BMI 11. Tenkrát už mi smrtka sahala na rameno. Když se pak nemoc (částečně) vyléčila, opravdu urgentně jsem potřeboval nabrat, šlo o život. I samotný doktoři mi doporučovali junk food, tenkrát nebyl čas na hrdinství a nějaký zdravý přibírání. Plus samozřejmě výživa do žíly.

Jak říkám, přiberu ještě pár kilo, abych měl nějakou rezervu (opravdu se nechci vrátit do dob kdy jsem měl BMI 11) a začnu se stravovat rozumněji.
člověk

PříspěvekZaslal: so červen 22, 2013 8:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chápu, že jsi měl dosti nepříjemnou nemoc, ale myslím si, že by nebylo na škodu k tomu "jídlu" z fastfoodu přidat nějaké normální jídlo....při váže 60 kg není zas těžké si podhlídat makroživiny ...
Pitkin

PříspěvekZaslal: so červen 22, 2013 9:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nabírat prasením je při 60 kilech opravdu zbytečné ,nabírat se dá perfektně i z zdravé stravy a ušetříš si aspoň žaludeční potíže.

A vo tom to je !
-Milan Pitkin
Foresten

PříspěvekZaslal: so červen 22, 2013 9:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deda mi vzdycky radil merunkove a jahodove knedliky Nechodit do extremu v obou smerech a pujde to
Nedo

PříspěvekZaslal: so červen 22, 2013 10:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pitkin napsal:
Nabírat prasením je při 60 kilech opravdu zbytečné ,nabírat se dá perfektně i z zdravé stravy a ušetříš si aspoň žaludeční potíže.

Poradil by jsi mi nějakou konkrétní zdravou potravinu, ze který se dá přibrat, aniž by toho člověk musel sníst několik kilo? Mám po tý nemoci pořád značně "smrsknutej" žaludek, a jíst nějaký větší objemy je pro mě velkej problém...

To víte, že bych taky mnohem radši jedl zdravou stravu, mě ten junk food ani nechutná, nikdy dřív jsem to nejedl, ale já se prostě hrozně bojím, že zase zhubnu a skončím na kapačkách...
Pitkin

PříspěvekZaslal: so červen 22, 2013 11:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kvalitní sacharidy typu -kuskus,bulgur,ovoce,zeleninu,ovesné,vločky,těstoviny,rýže,brambory,cereální výrobky
Bílkoviny -maso ,vejce,mléčné výrobky,
Tuky - nasycené a nenasycené mastné kyseliny ,trans tuky /ztuzene/ vynechat

Množství musíš dávat postupně ,kdyby si dal nárazovitě tolik kolik máš mít tak se při nejlepším posereš. Chce to přidávat pomalu.

A vo tom to je !
-Milan Pitkin
Midnight

PříspěvekZaslal: ne červen 23, 2013 9:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tuším, že rugbystům, kteří potřebují přibrat, ordinují trenéři pití plnotučného mléka pod tlakem. Obecně je vždy jednodušší kalorie vypít, než se přecpávat a mléko má profil makroživin dobrý. Nebál bych se zařadit větší množství každý den.

Junk je cesta do pekel.
Away from the past
Pitkin

PříspěvekZaslal: ne červen 23, 2013 10:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Midnight napsal:
Tuším, že rugbystům, kteří potřebují přibrat, ordinují trenéři pití plnotučného mléka pod tlakem. Obecně je vždy jednodušší kalorie vypít, než se přecpávat a mléko má profil makroživin dobrý. Nebál bych se zařadit větší množství každý den.

Junk je cesta do pekel.

Hlavně aby mu nevadila laktóza ,nedokážu si představit jak klopim litry mléka do sebe asi by šlo hodně rychle ven

A vo tom to je !
-Milan Pitkin
Insano41

PříspěvekZaslal: ne červen 23, 2013 11:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nechápu, proč chceš ještě přibírat junk foodem, s 60kg už se dá pracovat.
Kapo

PříspěvekZaslal: ne červen 23, 2013 12:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja som cez vysoku prestal s treningom, pridruzili sa neake gastro problemy a tiez som zacinal na 60kg. mne stacilo naist pravidelnost v strave a potraviny co mi nerobia zle a citim sa omnoho lepsie jak ked som necvicil. mam pocit jak keby mi to nastartovalo organizmus a aj ked uz sa nenahanam za vahami jak niekedy radost z cvicenia je tam a za vyse roka mam 77kg aj ked aj do tukov islo nieco. podla mna tak jak ty pisu daj maso tvaroh ryzu cestoviny a urcite je to lepsia cesta jak fast food...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Je cvičení ztráta času, pokud mám málo proteinů? Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: