PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 446, 447, 448 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
JrElda

PříspěvekZaslal: so červen 22, 2013 9:54 pm    Předmět: Re: ..... Odpovědět s citátem

Insano41 napsal:
JrElda napsal:
Dotaz..jedu na dovolenou letecky a plánuju si brát sebou 2kg Long proteinu. Pustí mě s tím normálně ,nebo bude nějaká prohlídka a pak mě seberou za převoz neznámého prášku? Letím poprvé a nevím jak to funguje. Chtěl jsem brát krabice proteinu a BCAA instant sebou. Prosím o zkušenosti...

taky přemýšlím nad stejnou otázkou..v srpnu odlétám do Birmingamu a chci si sebou vzít alespoň toho malýho Re-Cona.. myslím, že s cestou tam by neměl být problém (bude ještě zaplombován), ale nechci, aby mi ho cestou zpět uloupili celníci a ještě mě mlátili ve vyslícharně za to, že pašuju drogy takže se přidávám k žadosti o zkušenosti

Ja osobne potrebuju na 14dni tak 1500g proteinu,takze musim vzit cele baleni 2000g a sezrat to tam cele protoze zpatky to asi neprojde. Psal jsem dotaz na letiste jak to funguje s odbavenim s tou proteinovou vyzivou a v pracovni dny by meli odepsat,tak pak napisu jejich vyjadreni.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
JrElda

PříspěvekZaslal: po červen 24, 2013 10:31 am    Předmět: Re: ..... Odpovědět s citátem

JrElda napsal:
Insano41 napsal:
JrElda napsal:
Dotaz..jedu na dovolenou letecky a plánuju si brát sebou 2kg Long proteinu. Pustí mě s tím normálně ,nebo bude nějaká prohlídka a pak mě seberou za převoz neznámého prášku? Letím poprvé a nevím jak to funguje. Chtěl jsem brát krabice proteinu a BCAA instant sebou. Prosím o zkušenosti...

taky přemýšlím nad stejnou otázkou..v srpnu odlétám do Birmingamu a chci si sebou vzít alespoň toho malýho Re-Cona.. myslím, že s cestou tam by neměl být problém (bude ještě zaplombován), ale nechci, aby mi ho cestou zpět uloupili celníci a ještě mě mlátili ve vyslícharně za to, že pašuju drogy takže se přidávám k žadosti o zkušenosti

Ja osobne potrebuju na 14dni tak 1500g proteinu,takze musim vzit cele baleni 2000g a sezrat to tam cele protoze zpatky to asi neprojde. Psal jsem dotaz na letiste jak to funguje s odbavenim s tou proteinovou vyzivou a v pracovni dny by meli odepsat,tak pak napisu jejich vyjadreni.

odpoved z ostravskeho letiste:
Dobrý den, výživu není zakázáno převážet, musíte
si ji ale dát do kufru (nikoliv příručního
zavazadla). I v tomto případě vás ale můžou
požádat o otevření zavazadla a zkontrolování
obsahu, protože se výživa bude jevit jako prášek,
ale technika nerozpozná jaký.
Mušle a kameny, stejně jako korály, výrobky z nich
a rostliny nebo jejich semínka je zakázáno
převážet. Celní správa vám může po příletu
zkontrolovat zavazadla, pokud porušíte povolení,
nevyhnete se patřičným sankcím.
Peca

PříspěvekZaslal: po červen 24, 2013 10:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

do recka jsem naposled vezl otevrenej protein,mraky kapsli vitaminu,ruzne sesypane do dvou otevrenych baleni od krealkalynu,glutamin normalne nasypanej do dealeraku a no problem i po ceste zpatky vse v poho,trochu jsem byl nervozni (samo jsem se na dovolene moc nesnazil nic dodrzovat,tak jsem spotreboval ani ne pulku)spolehal jsem na to ze na letisti maji psy a ty jim muzou podezrely obsah rychle ocuchnout dalsi vec myslim ze v dobe kdy paseraci dokazou udelat z koksu kufr od Gucciho, je uplne jednou jestli je baleni otevrene nebo zavrene a prevazet to neni problem.
cohy

PříspěvekZaslal: po červen 24, 2013 10:45 am    Předmět: Re: ..... Odpovědět s citátem

citace:

V Birminghamu neni problem koupit doplnky to koupis snad na miste, prevazeni doplnku bych resil az pokud bych jel nekam dal egypt, turecko ... kde nevím jak to mají s výživou a v jaké kvalite.
Insano41

PříspěvekZaslal: po červen 24, 2013 10:49 am    Předmět: Re: ..... Odpovědět s citátem

cohy napsal:

V Birminghamu neni problem koupit doplnky to koupis snad na miste, prevazeni doplnku bych resil az pokud bych jel nekam dal egypt, turecko ... kde nevím jak to mají s výživou a v jaké kvalite.

No já mám právě doma ještě dvě nenačaté pixly, tak se mi nechce kupovat další...rozumíš...
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: po červen 24, 2013 11:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

balbi napsal:
Ronnie, nevíš, větší balení (aspoň 2kg) toho Essential Pure CFM 80 se neplánuje?

Tak určitě bude, ale termín ještě upřesněn není.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Sajmon8

PříspěvekZaslal: po červen 24, 2013 5:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Doplněk k recenzi, už jsem vyzkoušel všechny příchutě Essential Pure CFM 80 a jako můj nějvětší favorit se stal Banán těším se na kombinaci s vločkama
blikk

PříspěvekZaslal: po červen 24, 2013 5:58 pm    Předmět: Re: ..... Odpovědět s citátem

citace:
I v tomto případě vás ale můžou
požádat o otevření zavazadla a zkontrolování
obsahu, protože se výživa bude jevit jako prášek,
ale technika nerozpozná jaký.

čili to tam jako otevřu, oni uvidí prášek, celníci si hromadně udělají pár koktejlů v shakeru, naznaji, že drogy to nebudou a půl pixly pryč :D[/quote]
jamesco

PříspěvekZaslal: po červen 24, 2013 6:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takže taky sem napíšu svojí zkušenost s Essential Pure CFM 80.

Píšu lehce opožděně, protože jsem byl na cestách, využil jsem tedy toho, že protein jsem obdržel v 30ti gramových testovacích pytlíkách a vzal ho s sebou.
První co na všech příchutích oceňuji je konzistence proteinu. Protein skoro nepráší, je lehce rozmíchatelný (opravdu stačí jednou dvakrát zatřepat). Pěna vzniklá mixováním je minimální a rychle opadá. (cca do minuty až dvou). Po rozmíchání je vzhledem k tomu, že jde o instantní CFMko, klasicky "vodový", což ale vůbec není na škodu, spíše naopak. Protein je lehčí a stravitelnější, neměl bych žádný problém jít se skoro hned po pozření opět najíst, což je u mě znamení, že protein mi sedí a rychle se tráví.
Vezmu-li popořadě všech pět příchutí, musím začít s banánem. Tahle příchuť se velmi povedla, je přírodní, nemá nepříjemný chemický "ocas" na který jsem zvyklý od ostatních proteinů. Navíc jsem ho měl v mléku a bylo to po dlouhé době, co jsem si banán opravdu vychutnal. Na pomyslné druhé dělené místo bych dosadil vanilku a čokoládu. Klasické příchutě, většinou se na nich výrobcům nepodaří nic zkazit, ale i tak je Essential Pure CFM 80 lehký nadprůměr. S vodou jsem si pochutnal. Na třetí místo patří určitě jahoda, chuť je pořád velmi dobrá, ale v pozadí už je cítit lehká chemická pachuť, ovšem naprosto běžná i u mnohem dražších proteinů. Stále si myslím, že chuťově by spoustě lidí vyhovovala, protože je sladší, než bývá zvykem. Poslední příčku bere tedy brusinka, příchuť, na kterou jsem byl hodně zvědavý mě bohužel vcelku zklamala. Zde už je ta pachuť cítit a navíc nechutná jako brusinky, nýbrž jako univerzální ovocná příchuť, kterou by mohli výrobci pojmenovat jakkoliv a to od lesních plodů, přes tuti-fruti,malinu až po již zmiňovanou brusinku. Neříkám, že by se to nedalo pít, ale rozhodně bych si ji opět nevybral a šel bych spíše do banánu, který se opravdu povedl.
Celkově bych dal tomuto výrobku 8 bodů z 10 a jsem velmi nadšený, že prom in-u se podařilo vpustit na trh výrobek, za který se vůbec nemusí stydět.

Edit.: Ještě bych chtěl poděkovat Ronniemu za zaslání vzorků a i za pěkný "dopis" přiložený ke vzorkům. Takovýto přístup k zákazníkovi se mi velmi zamlouvá.
Lukyss

PříspěvekZaslal: po červen 24, 2013 6:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

caute. jakou příchuť červeného scitecu (whey profesional) byste doporučili? předem díky
Petra90

PříspěvekZaslal: po červen 24, 2013 6:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mne chutia aj banan, aj jahoda, aj cokolada
smik

PříspěvekZaslal: po červen 24, 2013 6:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jamesco napsal:

Ještě bych chtěl poděkovat Ronniemu za zaslání vzorků a i za pěkný "dopis" přiložený ke vzorkům. Takovýto přístup k zákazníkovi se mi velmi zamlouvá.

Souhlasím. Přístup Ronniho k zákazníkovi je vyjímečný a proto nemám a nebudu mít problém u něj svoje peníze utratit.
I přes to, že jsem ve vzorcích neměl tu vychvalovanou banánavou příchuť
Lukyss

PříspěvekZaslal: po červen 24, 2013 7:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Petra90 napsal:
mne chutia aj banan, aj jahoda, aj cokolada

tak oni budou asi všechy super .. ale jestli není nějaký fakt top
Insano41

PříspěvekZaslal: po červen 24, 2013 7:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

smik napsal:

I přes to, že jsem ve vzorcích neměl tu vychvalovanou banánavou příchuť

divím se, že tohle nepotkalo mě, protože já takové nedorozumění vyloženě přitahuju
Lord_Ivory

PříspěvekZaslal: po červen 24, 2013 8:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Essential Pure CFM 80 - cokolada

Maximalni zklamani. Na stupnici od 1 do 10 je Go Pro 30 - 9/10 a Essential Pure CFM 80 - 3/10.

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 446, 447, 448 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: