Kůcův Training log

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Kůcův Training log  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Kůcův Training log
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Barthel

PříspěvekZaslal: po červen 24, 2013 2:17 pm    Předmět: Kůcův Training log Odpovědět s citátem

HFFT
Brzo hodím foto aktuálky a uvidíme jak mě to posune dál a snad brzo uvidím nějakej progress. Taky jsem zvědavej jak bude moje tělo reagovat po 7 měsíčním splitu a taky prvním užívání BCAA.

Aktuální váha 85,6 kg
Supps: BCAA-Instant, Whey P. Max 100%, Syne thermogenic F.B.

Day 1 /Monday
High-frequency
Squat
5x5 - 70,90,90,90,90 (70% M.V.)

Deadlifts
5x5 - 80,90,90,90,90 (70% M.V.)

Focused on chest
Bench-press
5x10 -70,60,60,60,60 (65% M.V.)

Dips
4xMAX - 14,10,20,15

Incline dumbell-press
4x15 - 18,18,18,18 (65% M.V.)

/EDIT
Doplňuju macro z 24.6.13 (Chtělo by to min. 100g sach. přidat ,ale práce byla až do noci a nebyla možnost doplnit) - nejspíš by to chtělo doplnit ty sach. více přes den a u večeře vynechat sach. uplně ... ?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Barthel

PříspěvekZaslal: st červen 26, 2013 11:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Day 2 /Tuesday 25.6.13

High-frequency
Squat
2x25 - 60,50

Incline dumbbell-press
2x25 - 20,20

Focused on back
Wide-grip pull ups
3xmax. -10,10,12

Dumbbell bent-over row
4x15 - 25,25,25,25

Pullover
2x30 - 15,15

Po prvních dvou dnech mě dost bolej nohy. Zbytek těla určitě zaznamenal změnu treningu a odcvičené partie jsou následující den dost cítit ,ale nic co by se nedalo přežít. Uvidím jestli si nohy zvyknou po 2-3 tejdnech. Jsem zvědavej.

Macro

všeho málo .. Práce až do večera a málo času na přípravu. (Neomlouvá)

Naposledy upravil Barthel dne st červen 26, 2013 3:36 pm, celkově upraveno 1 krát
Tom3

PříspěvekZaslal: st červen 26, 2013 12:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty tvoje tabulky jsou nejaky divny, u druhe tabulky mas na obed 75g bilkovin a u prvni tab. dokonce 96g bilkovin na snidani... Bud ty tabulky nechapu nebo sou ty cisla z jine planety..
Insano41

PříspěvekZaslal: st červen 26, 2013 1:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

poslední tabulka vychazí cca na 1530kcal...takže buď seš malá žena, nebo nevím. Ten jídelníček musí být bída. Napiš sem co jíš a my se ti pokusíme říct, co je špatně.
Barthel

PříspěvekZaslal: st červen 26, 2013 3:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom3 napsal:
Ty tvoje tabulky jsou nejaky divny, u druhe tabulky mas na obed 75g bilkovin a u prvni tab. dokonce 96g bilkovin na snidani... Bud ty tabulky nechapu nebo sou ty cisla z jine planety..

Nenech se zmást na www.kaloricketabulky.cz když zadáváš potraviny tak si vybíráš jestli je to snídaně oběd atp... jedl jsem jídlo v 11:30 a pak v 16:00 a hodinu na to šel do posilky .. Dal jsem to jako oběd č.2 protože po posilce jsem jedl večeři. Proto tolik bílkovin z "obědu" ;)
Barthel

PříspěvekZaslal: st červen 26, 2013 3:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Insano41 napsal:
poslední tabulka vychazí cca na 1530kcal...takže buď seš malá žena, nebo nevím. Ten jídelníček musí být bída. Napiš sem co jíš a my se ti pokusíme říct, co je špatně.

Psal jsem pod tu tabulku že jsem byl dlouho v práci a že jídla v úterý bylo málo. Proto ta tabulka vypadá tak bídně.
Barthel

PříspěvekZaslal: st červen 26, 2013 3:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Insano41 napsal:

Jinak normální jídelníček co mám:

snídaně

50g musli, 100 ml mléko

svačina

Banán

oběd

150g kuřecí maso, 100g rýže parboiled,zelenina

oběd c.2

150g kuřecí maso, 100g rýže parboiled,zelenina

večeře
150g kuřecí maso, zeleninovy salát

(občas dám tvaroh,banán po posilovně atp.)

Co dělám špatně?
Reiben

PříspěvekZaslal: st červen 26, 2013 3:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to jídlo do toho oběda je bída
Barthel

PříspěvekZaslal: st červen 26, 2013 3:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Reiben napsal:
to jídlo do toho oběda je bída

Příklad něčeho lepšího ?
Tom3

PříspěvekZaslal: st červen 26, 2013 3:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Barthel napsal:
Nenech se zmást na www.kaloricketabulky.cz když zadáváš potraviny tak si vybíráš jestli je to snídaně oběd atp... jedl jsem jídlo v 11:30 a pak v 16:00 a hodinu na to šel do posilky .. Dal jsem to jako oběd č.2 protože po posilce jsem jedl večeři. Proto tolik bílkovin z "obědu" ;)

Aha aha, uz to chapu, to je potom jina
Insano41

PříspěvekZaslal: st červen 26, 2013 4:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

přitalčil bych na snídani - 50g. se mi zdá hodně málo - tělo je po spánku vyšťavené, můžeš si dovolit víc jíst, máš celý den na spálení. Musli - jestli je to to zapékaný, vyměnit za klasické ov. vločky. Jestli je to taková ta směs vloček s ovocem, může být. Jestli chceš na svačinu jíst banán, vzal bych k němu alespoň nějakou bílkovinu (bílý jogurt, cottage, ..). Banán není svačina. Zbytek dne vypadá už líp, tam bych snad ani nic nevytkl.
Barthel

PříspěvekZaslal: st červen 26, 2013 11:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Insano41 napsal:
přitalčil bych na snídani - 50g. se mi zdá hodně málo - tělo je po spánku vyšťavené, můžeš si dovolit víc jíst, máš celý den na spálení. Musli - jestli je to to zapékaný, vyměnit za klasické ov. vločky. Jestli je to taková ta směs vloček s ovocem, může být. Jestli chceš na svačinu jíst banán, vzal bych k němu alespoň nějakou bílkovinu (bílý jogurt, cottage, ..). Banán není svačina. Zbytek dne vypadá už líp, tam bych snad ani nic nevytkl.

Jde o ty s ovocem :) jinak díky za radu. Přidám ještě trochu sachrů na rejži a racio.
Barthel

PříspěvekZaslal: čt červen 27, 2013 10:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Day 3 /Wednesday
26.6.13
High frequency

Bench-press
5x2 - 80,85,90,90,90 (70-85% M.V.)

Deadlifts
5x5 - 60,100,120,120,120 (50-85% M.V.)

Focused on shoulders

Military ve stoji
5x12 - 40,30,30,30,30

Upažování ve stoji
3x12 - 20,20,20

Tlaky v sedě
3x12 - 15,15,15
Přehodil jsem nohy na Čtvrtek fakt se to nedalo dát ve středu. Jídelníček začínám dolaďovat a už jsem si konečně pořídil pořádnou PŘESNOU váhu na jídlo. Ještě to chce přitlačit na sacharidy ať jsou aspoň nad 300g.

Macro:

Spam

PříspěvekZaslal: čt červen 27, 2013 10:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hele napiš ten jídelák... Ty bílkoviny to jsou docela bomby oproti těm sachrům. Uber bílkoviny tak na 150, klidně i míň a přidej sachry o 100 - 200g, nevím co máš v plánu dělat se sebou...
Barthel

PříspěvekZaslal: čt červen 27, 2013 10:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Spam napsal:
Hele napiš ten jídelák... Ty bílkoviny to jsou docela bomby oproti těm sachrům. Uber bílkoviny tak na 150, klidně i míň a přidej sachry o 100 - 200g, nevím co máš v plánu dělat se sebou...

Podle treningu chci ještě tak 1-2 měsíce nabrat víc hmoty a celkově přidat tam kde toho je míň.

Píšu tam, že nejsem spokojenej se sachrama a že to dnes musím zvedout tak abych byl min. nad 300g /per day.

Bílkoviny chci držet kolem 200 nevidím důvod proč je ubírat. 1,5 - 2,5g na kg vážím 86 kg
Když dám 2g na 1 kg je to něco kolem 180g.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Kůcův Training log Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: