|
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Wojtkingson
|
Zaslal: st červen 26, 2013 3:52 pm Předmět: |
|
|
Až budete vidět po lidické běžet strongmana s kuframa, tak Draper právě nakoupil maso _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
nahoru |
|
|
| | |
blikk
|
Zaslal: st červen 26, 2013 5:12 pm Předmět: |
|
|
Mívaji tam v akci i jiný než kuřecí? Jako že třeba čt,pá kuřecí, po,út hovězí apod.? Jinak Drapere za kolik cca to nakupuješ a za kolik bych to sehnal standardně ve slevě, případně za kolik když to v akci neni? Jen abych měl zhruba představu víš jak.
|
|
nahoru |
|
|
Draper
|
Zaslal: st červen 26, 2013 5:16 pm Předmět: |
|
|
blikk napsal: | Mívaji tam v akci i jiný než kuřecí? Jako že třeba čt,pá kuřecí, po,út hovězí apod.? Jinak Drapere za kolik cca to nakupuješ a za kolik bych to sehnal standardně ve slevě, případně za kolik když to v akci neni? Jen abych měl zhruba představu víš jak. |
Bezne stoji 129, coz je take krasna cena a to maso je opravdu jine nez to marketove, to musi bezny konzument kureciho poznat (dnes uz bych v makretu asi nekoupil i kdyby bylo kdovijak levne). Kdyz je v akci (ct nebo pa a nebyva to cely den, jak kdy...), tak 99-109 jak kdy (vyjmecne i 89 ). Co se tyka jinych akci, tak byvaji, ale nikdy to nesleduji, protoze jdu jen po jednom :) Pozor ale, na Lidicke jsou 3 reznictvi, tohle je primo naproti zastavky Antoninska, je to takove to prave ceske reznictvi, fakt super. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
nahoru |
|
|
jachym
|
Zaslal: st červen 26, 2013 5:37 pm Předmět: |
|
|
Díky moc za info. JJ, vim o kterym mluvíš. U mě je problém že bývám denně do cca 20h v práci a před prácí se tam stavit nemůžu, ptž by to bylo celej den v teple, tak sem si pořád řikal, že to nemá cenu tam chodit, že si to koupim v marketu dráž, ale zas to beru tak, že když pujdu o 2h dřív z práce, tak tim přijdu o mnohem víc peněz víš jak... jenže když fakt vidim tu kvalitu masa co dneska v těch obchodech je.... měnim názor... a je fuk jestli se bavíme o kauflandu, tescu, lidlu, intersparu... prašť jak uhoď.
Je sice pravda, že jsem většinou kupoval Vodňanský výrobky a ty si myslim ještě jakžtakž jdou v porovnání s Tesco value kuře, Spar Budget kuře apod. ale když o tom tak básníte tak si fakt ten jeden den ten čas udělám, zajdu a vyzkoušim. Vlastně můžu tento týden, zítra je čt, tak asi v pátek bych se tam stavil. Uvidim co tam maji, já kupuju nejvíc taky kuřecí/krůtí, ale semtam i hovězí pokud je slušný a hlavně pokud rozpočet dovolí a případně jestli tam třeba maji i ryby, ty občas taky.
Btw. ještě mě napadlo, kamarád se "rozplýval" nad masem z Globusu, prej to je jedinej hypermarket kde je to fakt jiný, máte někdo zkušenost s tim? Protože to je sice z ruky, ale zas ta otevírací doba je "příznivější".
|
|
nahoru |
|
|
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st červen 26, 2013 7:58 pm Předmět: |
|
|
Globus má velmi slušné maso a pečivo.
|
|
nahoru |
|
|
Rostislaw
|
Zaslal: st červen 26, 2013 8:29 pm Předmět: |
|
|
Na kuřecí bych se vykašlal, pokud nejsi v dietě nebo jako nouzovku, proč ne.
Ale za ty peníze, co dáš za kuřecí cca těch 130kč, seženeš třeba krůtí prsa za 139 nebo vychytáš pěkný kousek hovězího pupku za 109, hovězí kližku za 120, hovězí krk za 150, samozřejmě to musí být pěkný kousek s úměrným množství tuku.
Dá se to, ale člověk musí prostě projít pár řeznictví a vybereš si.
Já jsem včera kupoval na Minoritské kližku za 129, nádherné maso, nechal si ho namlet, doma to hodil na kontaktní gril a za 4min máš hotové kvalitní jídlo, zrovna ted jsem si dal po tréninku 300g s bramborem a rajskou .
Taky není vůbec špatný maso v Kauflandu v plastových krabičkách hovězí kostky na guláš, cena cca 150kč, to samé má Lídl i Penny.
Takže za mě: radši 250g hovězího, než 500kg kuřecího.
|
|
nahoru |
|
|
kubaz
|
|
nahoru |
|
|
Draper
|
Zaslal: st červen 26, 2013 8:47 pm Předmět: |
|
|
Coz o to,ja bych veprove take kupoval, ale kolik % tuku muze mit prumerne nejlibovejsi cast vepre? Urcite porad o hodne vic nez kureciho a pokud ma nekdo tu spotrebu masa preci jen vyssi a tuku ma dostatek z jinych zdroju a nebo nebo je v prisne diete, tak tohle je celkem zbytecne.
Nejak se ale stale neorientuji v tom, jake casti vepre / kravy jsou ty nejlibovejsi.
Kruti sice muze byt kvalitnejsi, ale chutove me nijak neoslovilo. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
nahoru |
|
|
kubaz
|
|
nahoru |
|
|
Rostislaw
|
Zaslal: st červen 26, 2013 8:50 pm Předmět: |
|
|
Vepřové je taky dobrý, ostatně asi nejlepší maso na gril co může být je vepřová plec, tam se nechytá ani argentinské hovězí, samozřejmě opět můj subjektivní názor.
|
|
nahoru |
|
|
Rostislaw
|
Zaslal: st červen 26, 2013 8:58 pm Předmět: |
|
|
Krůtí má 7 druhů masa, třeba prsa kolikrát chutově nerozenáš od vepřového, výborný je krk, ten je opravdu za hubičku, uděláš kvalitní vývar a zároveň máš hromadu masa nebo krůtí ořez za 90kč, opět necháš projet mlýnkem a krůtí burgery máš na světě.
Vepřového se není třeba bát co se tuku týče, třeba panenka je hodně libová.
|
|
nahoru |
|
|
Moocha
|
Zaslal: st červen 26, 2013 8:59 pm Předmět: |
|
|
Rostislaw napsal: | Vepřové je taky dobrý, ostatně asi nejlepší maso na gril co může být je vepřová plec, tam se nechytá ani argentinské hovězí, samozřejmě opět můj subjektivní názor. |
já bych zase řekl že krkovička, všechny šlachy a pružiny při delším naložení povolí a na grilu je masíčko dokonale šťavnaté a rozpadá se na jazyku.
|
|
nahoru |
|
|
Rostislaw
|
Zaslal: st červen 26, 2013 9:04 pm Předmět: |
|
|
Moocha napsal: | Rostislaw napsal: | Vepřové je taky dobrý, ostatně asi nejlepší maso na gril co může být je vepřová plec, tam se nechytá ani argentinské hovězí, samozřejmě opět můj subjektivní názor. |
já bych zase řekl že krkovička, všechny šlachy a pružiny při delším naložení povolí a na grilu je masíčko dokonale šťavnaté a rozpadá se na jazyku. |
Ano to jsem měl na mysli, plec byl překlep.
|
|
nahoru |
|
|
smik
|
Zaslal: st červen 26, 2013 9:32 pm Předmět: |
|
|
Tak pokud se bavíme o tučnosti vepřového masa tak krkovičke je chuťově výborná, ale taky tučnější. Ne nadarmo se říká kde je sadlo tam je chuť.
Asi nejméně tučná je kýta a pečeně, zas je to maso suché, musí se umět dobře připravit.
Vepřová panenka je výborná, ale cenově trošku jinde.
S hovězím souhlas. Dá se tam vybrat za slušnou cenu kvalitní maso.
|
|
nahoru |
|
|
Michalllll
|
Zaslal: čt červen 27, 2013 8:16 am Předmět: |
|
|
Ono v ČR vyjde maso levněji, než salámy. Nedávno jsem koupil cca 250g vepřového masa za 30Kč. Když si jdu koupit šunku 98%+ masa 200g, tak za to dám stejný peníz ;)
|
|
nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|