Kůcův Training log

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Kůcův Training log  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Kůcův Training log
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Spam

PříspěvekZaslal: čt červen 27, 2013 10:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Barthel napsal:
Spam napsal:
Hele napiš ten jídelák... Ty bílkoviny to jsou docela bomby oproti těm sachrům. Uber bílkoviny tak na 150, klidně i míň a přidej sachry o 100 - 200g, nevím co máš v plánu dělat se sebou...

Podle treningu chci ještě tak 1-2 měsíce nabrat víc hmoty a celkově přidat tam kde toho je míň.

Píšu tam, že nejsem spokojenej se sachrama a že to dnes musím zvedout tak abych byl min. nad 300g /per day.

Bílkoviny chci držet kolem 200 nevidím důvod proč je ubírat. 1,5 - 2,5g na kg vážím 86 kg
Když dám 2g na 1 kg je to něco kolem 180g.

No ono je sice pěkný 86kg, ale kolik je z toho aktivní sval. hmota. Moc lidí tohle neřeší, ale představ si 100g tlouštíka, kterej se rozhodne cvičit a začne tam mrskat 200g bílkovin v domění že podle tabulek to je správně, ale přitom kdyby shodil ten tuček, tak akt. hmoty na něm bude třeba jen 70kg
Nevím jak seš na tom ty, těžko soudit. Ale předpokládám, že by ti nějakých 140g bílkovin stačilo.
Ale jak chceš... jestli ti to nedělá špatně, tak pro mě za mě. Pak je to sranda tu číst jak je kdo extrémně nadmutej, jak má průjmy a kdoví co ještě. A už vůbec nemluvím o dlouhodobém hledisku. No dost strašení
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Barthel

PříspěvekZaslal: čt červen 27, 2013 11:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Spam napsal:
Barthel napsal:
Spam napsal:
Hele napiš ten jídelák... Ty bílkoviny to jsou docela bomby oproti těm sachrům. Uber bílkoviny tak na 150, klidně i míň a přidej sachry o 100 - 200g, nevím co máš v plánu dělat se sebou...

Podle treningu chci ještě tak 1-2 měsíce nabrat víc hmoty a celkově přidat tam kde toho je míň.

Píšu tam, že nejsem spokojenej se sachrama a že to dnes musím zvedout tak abych byl min. nad 300g /per day.

Bílkoviny chci držet kolem 200 nevidím důvod proč je ubírat. 1,5 - 2,5g na kg vážím 86 kg
Když dám 2g na 1 kg je to něco kolem 180g.

No ono je sice pěkný 86kg, ale kolik je z toho aktivní sval. hmota. Moc lidí tohle neřeší, ale představ si 100g tlouštíka, kterej se rozhodne cvičit a začne tam mrskat 200g bílkovin v domění že podle tabulek to je správně, ale přitom kdyby shodil ten tuček, tak akt. hmoty na něm bude třeba jen 70kg
Nevím jak seš na tom ty, těžko soudit. Ale předpokládám, že by ti nějakých 140g bílkovin stačilo.
Ale jak chceš... jestli ti to nedělá špatně, tak pro mě za mě. Pak je to sranda tu číst jak je kdo extrémně nadmutej, jak má průjmy a kdoví co ještě. A už vůbec nemluvím o dlouhodobém hledisku. No dost strašení

No řekněme že už jsem celkem v objemu ale podkožního tuku málo není :D.

Kdybych to bral podle :

Tak jsem okolo 20% BF a musim říct že když jsem okolo 200g bílkovin tak prujem nemam ale prdy jsou slušný .

btw. Nikde jsem nečetl nebo nezjistil že by se měl brát hledisko i na tuk když počítáš denní příjem bílkovin . Prostě váha je taková a z ní se počítaj bílkoviny. Je to tedy jinak ?
Barthel

PříspěvekZaslal: pá červen 28, 2013 11:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Day 4 /Thrusday
27.6.13

Day off.
Prostor pro regeneraci. Macro pro dnešek jsem se snažil držet stejně jako v treningový den akorát mi nešlo zapsat poslední jídlo dne a přijatých bílkovin a tuku je míň.
Dnes (28.6) mě čeká zam.na paže ,nohy jsem nechal na sobotu protože stalé cítím mírne pnutí ve stehnech a nechci nic uspěchat.

Macro :
Barthel

PříspěvekZaslal: so červen 29, 2013 9:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Day 5 / Arms
28.6.13
High frequency

Bench-press
5x4 - 80,85,85,90,90 (70-85% M.V.)

Rozpažky na rovné
5x5 - 25,25,25,25,25

Focused on arms
Wide grip barbell curl
5x10 - 40,30,30,30,25

JČ v sedě
5x8-10 - 15,15,15,20,15

Stahování kladky
5x10 - 25,30,30,30,25

Francouzké tlaky v leže (EZ)
5x10 - 27,27,27,27,27

Macro:

Dnes konečně splněný macro tak jak bych si představoval sice o pár procent přes ,ale tak :)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Kůcův Training log Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: