V sobotu jsem byl na "Man of steel".Celkem dobrá podívaná. Henry Cavill nezklamal a jako superman mi přišel na jedničku. Musím pochválit i jeho formu.
Celkově pro mě film 8/10. Na Batmana to nemá, ale těším se na 2. díl (který prý bude pokud tvůrci budou spokojeni s výdělkem tohoto dílu).
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
Řekl bych, že sledovat to jak to bylo natočené taky má své kouzlo. Ono to takto nebylo natočené jen tak, v podstatě jsou to 2 na sobě nezávislé příběhy (staré a nové star wars).
Koukat tak, jak to bylo natoceno, tedy od epizody IV. Podle me Star Wars spise skodi, kdyz se na ne kouka od prvniho dilu. Takhle je pribeh mnohem vice zajimavy a hlavne sledovat jak se z Anakina vlastne stal ten Darth Vader je daleko lepsi v tomhle poradi, protoze klicovou postavou je prave on a clovek, ktery na to kouka poprve si k te postave neudela takovy vztah, kdyz ji sleduje jeste pred promenou. Pripravi se trochu o ten zazitek si myslim. Obzvlast Epizoda 3, ktera pak cely pribeh doplni je takhle v tomto poradi naprostej masakr. No jo no, proste mam fakt rad Star Wars
Ne ne - v angličtině s titulky - stačí dát stránku titulky.com a tam najít příslušný film a pokud to vyloženě není nějaká novinka, tak se dá sehnat v dobré kvalitě - Snad vždy tam je napsaná verze, pro kterou ty titulky jsou a ta se dá stáhnout na torrentech.
No to my vieme uz daavno, kde hladat titulky a pod. :) Hm ked to ratam tak dobrych 10 rokov pomaly. Skorej som bol zvedavy na dabing kvoli tomu, ze original arnie - na zaciatku filmu vobec neznel presvedcivo. A ten co u vas ma jeho dabing, na toho sme uz vsetci zvyknuti a dabuje ho skvelo. Vzdy ked je nejaky film s Arniem s dabingom tak jedine hlas toho cloveka. Tak isto ako u Willisa, Travoltu, Sheena...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru