Nevím no, za mě Man of Steel opět kravina... Pro nějakýho sci-fi nadšence možná, ale jinak
Od 60min jsem se těšil na konec
Podle me je man of steel dost pro dost specificky publikum, pokud nemas rad komiksy a ani nejsi fanda do scifi, tak proc jsi na to teda proboha chodil?
_________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
Nevím no, za mě Man of Steel opět kravina... Pro nějakýho sci-fi nadšence možná, ale jinak
Od 60min jsem se těšil na konec
Podle me je man of steel dost pro dost specificky publikum, pokud nemas rad komiksy a ani nejsi fanda do scifi, tak proc jsi na to teda proboha chodil?
Tady nejde o žádný komiksy a sci-fi. Prostě zajdu na film kterej je dobře hodnocenej a buď se mě líbí nebo ne. Je to můj názor. Nejsem zastáncem sci-fi ani komiksů, ale třeba Spider-man se mě líbil, nebo všechny LOTR i Hobit. A to mě sci-fi nebaví, teda není sci-fi jako sci-fi, ale prostě roboti, nadlidskost a kdoví co a další mluvící plechová havět, nic pro mě.
_________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
No ja si prave myslim, ze je to presne tak, film pro fanousky zanru, ale medialne tak priblizenej mainstreamu, ze na nej jdou i lidi, ktere tematika vpodstate nezajima, ale strhne je marketing. No ucel to splnilo, diky vam se natoci i dvojka :)
_________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
No ja si prave myslim, ze je to presne tak, film pro fanousky zanru, ale medialne tak priblizenej mainstreamu, ze na nej jdou i lidi, ktere tematika vpodstate nezajima, ale strhne je marketing. No ucel to splnilo, diky vam se natoci i dvojka :)
Jo je to tak... kdyby nebylo marketingu, tak na ten film nejdu a se mnou dalších X tisíc lidí. Něco podobného jsem tu psal i o Pain and Gain, kouknu na trailer, herecké obsazení a říkám si že to bude pecka. No a po shlídnutí = Ale zase marketing na jedničku a $ se hrnou no...
Docela fajn, škoda pár scén - konec, VinSupermanDiesel, klokan Dwayne, ale s autama to už nic nemá společného
http://www.csfd.cz/film/311871-pot-a-krev/
Musím si to pustit ještě raz, ač se mi to líbilo, tak mi toho moc v paměti neuvízlo, možná zbytečně moc dlouhé (moc kecání) - jinak doufám, že od toho nikdo neočekává nějakej kulturistickej film, je to "klasická" zápletka, jenom že hlavní postavy cvičej
http://www.csfd.cz/film/225387-muz-z-oceli/ 3D
Nejspíš můj první Superman, ale celkem se mi to líbilo až na ten konec: SPOILER: když tam devastovali to město, to už bylo na mě moc. SPOILER
http://www.csfd.cz/film/234454-svetova-valka-z/ 3D
Pěkný zombie ve 3D - celkem dost scén, začátek svižnej - žádný zbytečný kecy, drželo si to celkem tempo + zajímavé "vyřešení" na konci oproti jinejm z. filmům
_________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
Pain and Gain, kouknu na trailer, herecké obsazení a říkám si že to bude pecka. No a po shlídnutí = Ale zase marketing na jedničku a $ se hrnou no...
Asi si od toho moc očekával, to je to nejhorší. Já když jdu do kina tak si zásadně nepouštím trailery, nečtu popisky nic, prostě zazvoní telefon: "Čau, chceš jít do kina na XYZ?", "Jo proč ne" a jdu. Když si pustíš všechny trailery, sjedeš všechny fotky atd, tak z toho máš nic, protože víš co se stane,
Ale možná to tak není a prostě ti ten film nesednul no, nemůžou natočit něco co se budu líbit všem.
_________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
Pain and Gain, kouknu na trailer, herecké obsazení a říkám si že to bude pecka. No a po shlídnutí = Ale zase marketing na jedničku a $ se hrnou no...
Asi si od toho moc očekával, to je to nejhorší. Já když jdu do kina tak si zásadně nepouštím trailery, nečtu popisky nic, prostě zazvoní telefon: "Čau, chceš jít do kina na XYZ?", "Jo proč ne" a jdu. Když si pustíš všechny trailery, sjedeš všechny fotky atd, tak z toho máš nic, protože víš co se stane,
Ale možná to tak není a prostě ti ten film nesednul no, nemůžou natočit něco co se budu líbit všem.
No, taky na tom bude něco na těch trailerech. Protože většinou do toho traileru narvou to nejlepší a celkovej dojem z traileru je pak super a film stojí za prd.
No jo, ale to hodnocení dělali v době, kdy Sly byl na dně ....éra Get Carter apod. (I když je to pro mě kultovní film, byl to propadák), kdežto Arnie byl na vrcholu. Třeba v 80's byl král Sly a vcelku jasně. Pak převzal žezlo Arnie díky T2 a úspěšným komediím jako True Lies, Policajt ze školky a tak. Na to se zase vyšvihl Stallone Cliffhangerem, kterým spláchul posledního akčního hrdinu.....a pak zas tahal pilku Arnie. V současnosti vede jasně Stallone, který navíc od Arnieho stále je schopen akce.
Tak či onak jsou to jediní dva králové akce. Bruce není čistokrevný a lidé jako JCVD, Seagal jim nikdy nešahali po paty.
Tady je trailer na film, kterej je vlhkým snem všech fans akce a kdyby ho natočili před 20-25 lety, vydělal by půl miliardy Je tam i fight obou borců.
na ten film sa teším, ale Johne zabudol si, že Arnie teraz s Last stand si strihol opäť výživný komediálny akčák, ktorý neurazí, kdežto sly a jeho Bullet to the head, no ehm, nevydalo:))
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
No ehm, asi takhle. Oba filmy byly komerční propadáky a pokud jde o akci samotných herců, byl Arnoldův fight přímo legrační, kdežto Sly se oháněl jak za mlada. Pokud jde o akci hlavně rvaček, tak Bullet konečnou sfoukl jak svíčku. Mě pobavily oba filmy, ale ani jeden z nich nepatří a nebude patřit mezi TOp 10-15 jejich filmografie. Escape plan by mohl být úplně o jinej kalibr. Snad.
Jinak já netvrdím, že jeden z borců je lepší, než druhý. Arnold a Sly hrají první ligu, ve které jsou jedinými členy. Arnold kraloval filmy (mluvím o komerčním úspěchu)Total Recall, T2, True Lies, Dvojčata, T3.
Sly zase Rocky 1, 2, 3, 4. Rambo 2, 3, Cliffhanger.
a pokud jde o akci samotných herců, byl Arnoldův fight přímo legrační, kdežto Sly se oháněl jak za mlada. Pokud jde o akci hlavně rvaček, tak Bullet konečnou sfoukl jak svíčku.
Máš samozřejmě pravdu ale je to více než logické. Sly se drží ve formě neustále, maká na sobě, kdežto Arnoldovi se díky politice změnil život (věřil jsem že nakonec kvůli němu změní i ústavu ) Co se týče Bulletu a Konečný, tak oba filmy nebyly žádný blockbustery a ani si na to nehrály. Zatímco u Slye to byl další akčňák v řadě, pro Arnolda to byl, řekl bych více než důstojný comeback. Role perfektně stvořená pro momentální fyzičku, vizáž i situaci.
Od Escapu očekávám více a je i vidět, že Arnold se začíná vyfešákovávat, vypadá do daleko lépe, né tak zklesle jako v Konečný a podle fotky z dalšího filmu Ten nám hodlá ještě ukázat, že není žádnej dědula
Jinak trailer dobrej, scéna kde si podávají ruce by měla vejít do dějin, nebo mít samostatnou hvězdu na Hollywood Boulevard
Naposledy upravil jari dne so červen 29, 2013 5:17 pm, celkově upraveno 1 krát
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru