|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Turakam

|
Zaslal: so červen 29, 2013 8:07 pm Předmět: |
|
|
tých diskutabilných cvikov tam je viacej a súdiac podľa fotiek, neviem neviem, ale ako vravím, človek sa môže mýliť. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Unknown9547
|
Zaslal: so červen 29, 2013 8:40 pm Předmět: |
|
|
Hehe, vďaka za reakcie... Technika určite nie je hrozná :)
Ono keď si prebehnete môj log tak uvidíte, ako som predtým cvičil tlaky s 28, 26, 24, 22... a napríklad s 20kami som cvičiel už dávnejšie (pred týmto 1,5 ročným streakom), keď som vážil 56kg.
S 30kami teraz cvičím ešte krátko - zatiaľ som mal len jeden tréning, kde som s nimi odjazdil celé 3 série. S takými 28kami úplne sám odjzadím 3x 8-10op... Čo sa týka hĺbky tak idem zhruba takto http://www.examiner.com/images/blog/EXID19185/images/shoulders.jpg a hore do plného prepnutia lakťov.
Divným u mňa je skôr, a za to by som sa mohol aj hanbiť, že s prestávkami cvičím už 5 rokov a stále mám takúto smiešnu váhu. Len pre zaujímavosť v 2008 som cvičival tlaky na ramená s 6kami.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so červen 29, 2013 8:42 pm Předmět: |
|
|
tak a máme to, tie tlaky jazdíš zle, úplný rozsah pohybu je to, o čo ide, ver, že ramená sa neposilujú prepnutím lakťov v hornej fáze... _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Unknown9547
|
Zaslal: so červen 29, 2013 8:55 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | tak a máme to, tie tlaky jazdíš zle, úplný rozsah pohybu je to, o čo ide, ver, že ramená sa neposilujú prepnutím lakťov v hornej fáze... |
Turakam, je mi jasné, že sa tam dá ísť ešte trochu aj hlbšie ale neviem ako ty, ale mojím cieľom číslo 1 nie je mať 100% na milimeter dokonalú techniku. Cvičím pretože ma to baví a snažím aj napriek nie praznivej genetike mať nejakú silu a to, že pri tom zlepšujem aj svoj vzhľad je pekný bonus.
S nikým nesúťažím ani s nikým sa neporovnávam. Cvičím pre sám a pre seba, nezaujímajú ma výkony ani objemy druhých...
Nesúťažím ani silovo ani kulturisticky, robím to len a len kvôli sebe. A myslím, že sa zhodneme že od 45kilového chlapca, ktorým som bol kedysi som už prešiel kúsok cesty.
Na 62 kilo a 179 cm mám celkom fajn silu a ani postava nie je najhoršia. O to presne mi ide. Nechcem byť najlepší, najsilnejší ani najsvalnatejší. Log píšem pre seba, pretože ak by som to flákal, tak by som nedokázal sám pred sebou postovať sem také veci.
Cvičím pretože chcem aj napriek tomu, že moje genetické predispozície sú proti, mať silu ako normálny muž a zároveň sa nemusieť hanbiť za svoju postavu. Uznávam kalokagathiu. Cvičím s rozumom a podľa toho ako to cítim, rád sa prekonávam - som bojovník a každý kto ma pozná vie, že posiľňovanie a životosprávu beriem smrteľne vážne.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so červen 29, 2013 9:05 pm Předmět: |
|
|
ale to ti nikto neberie, mne je jedno, či cvičíš s 10kami, alebo 50kami, ale hlavne cvič to, čo cvičiť máš, teda danú partiu, a to zjavne nerobíš, ver, že v rámci kondičného cvičenia je vždy lepšie dbať na techniku a správnosť prevedenia bez ohľadu na váhu, ja takisto milujem používať relatívne ťažšie váhy, ale nikdy nie na úkor techniky, máš 63kilo+ a len jedno zdravie, takto zbytočne preťažované kĺby a šlachy sa ti čoskoro nepoďakujú, nemáš suple a stravu takú, aby si to vykryl ako nejden profík, nepíšem ti v zlom, len poukazujem na to, že sila a aj zlepšenia prídu aj s dobrou technikou a práve vdaka nej, takéto patvary cvičenia, aby tam bola silou mocou nejaké váha sú akurát smiešne. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
ego
|
Zaslal: so červen 29, 2013 11:02 pm Předmět: |
|
|
cvičíš pro sebe a posilování bereš smrtelně vážně. no právě proto by technika měla být vždycky na prvním místě. vypadá to že pro tebe cvičení znamená hodně, takže právě proto by ses měl snažit mít techniku na 100%, protože jakmile se jednou odděláš, tak máš smůlu. nech si poradit, tady to s tebou všichni myslí dobře.
|
|
| nahoru |
|
 |
Unknown9547
|
Zaslal: ne červenec 07, 2013 7:53 pm Předmět: |
|
|
S Turakamom sme sa predbežne dohodli na spoločnom tréningu, kde by sme teoreticky aj niečo natočili. O moje zdravie sa obávať nemusíte
Tento týždeň, som bol celý chorý a tak som dal telu priestor aby bojovalo s chorobou. Dnes som sa konečne odhodlal do posilovne a dal som si prvý testovací tréning nôh. Holeň, sa neozvala ani jeden krát, tak dúfam že tomu tak bude aj zajtra/pozajtra kedy sa dostaví zaslúžená svalovica. Pokiaľ to bude OK, môžem znova začať cvičiť nohy
To by v praxi znamenalo viacej testosterónu, tréningov, prísnejšiu diétu no a napokon aj väčší nárast sily/objemu. Tak snáď to bude všetko v poriadku.
|
|
| nahoru |
|
 |
Unknown9547
|
Zaslal: út červenec 09, 2013 9:56 pm Předmět: |
|
|
Dnes prvý tréning Prsia, biceps, triceps po týžďnovej chorobe. Nechcel som sa vzdať a tak som začal tréning tváriac sa, že žiadna pauza nebola, no po tom, čo som zatlačil benchpress s 90kg len 4x som sa tejto myšlienky vzdal a radšej v kľude odcvičil s ľahšími váhami.
Inak z tréningu nôh mám šialenú svalovicu, krívam ako keby ma postrelil do oboch nôh. Dokonca som mal problém si vyhodiť jednoručky hore pri tlakoch s JČ incline (JČ si zvyčajne položím na nohy a posediačky vykopnem na ramená, odkiaľ to už plynule vytlačím hore). To dnes proste nešlo a tak som s tým dosť komicky zápasil. Napumpovaný som bol aj napriek tomu celkom solídne - možni vďaka novému pre-workout suplementu - No Xplode 2 od BSN - aj keď som ho moc necítil
Snáď čoskoro svalová horúčka prejde a príde tréning nôh číslo 2.
O spoločnom tréningu s Turakamom som trochu ešte rozmýšlal a rozhodol sa na 100% to spáchať a spraviť si tak výlet do Trnavy. Bude to niekedy koncom mesiaca, tak dúfam, že dovtedy budem zase na 105% vo forme, nech Turakamovi niečo ukážem
|
|
| nahoru |
|
 |
Unknown9547
|
Zaslal: ne červenec 14, 2013 12:51 am Předmět: |
|
|
Tak medzitým ďalšie 2 tréningy, píšem len highlighty - prvý tréning chrbát-ramená po tréningu samozrejme nič moc, zhyby na široko som dával len s BW - prvá séria 20 reps, zvyšné už menej...
Včera prsia, biceps, triceps... ešte stále nemám 100% sily, skúsil som kľuky na bradlách so závažím a dal som 3x5 BW+30kg ale do budúcna to nebudem asi môcť zlepšovať, keďze vo fitku v Bratislave nemajú opasky, na ktoré by som to zavesil no a držať to nohami je dosť komplikované pri väčších váhach
Dnes ma čaká 2. tréning nôh po 2m pauze (z toho prvého som mal 5 dní svalovicu)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|