|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út březen 20, 2012 3:55 pm Předmět: |
|
|
| mahone napsal: | | A, tak v tom případě jo. To že to neřešíš ty, neznamená že to neřeší jiní | Mahone - čím ty přemýšlíš, to je mi záhadou
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Thomas25
|
Zaslal: út březen 20, 2012 4:24 pm Předmět: |
|
|
| citace: | A zase ty komplexy! Vážně bych se po těch ~15 letech na internetech rád dozvěděl jaký mám komplexy, ale bohužel mi to nikdy žádnej z těch nýmandů co s nima tak rádi argumentují nikdy nedokázal říct :P
|
Za těch 15 let si toho asi všimlo opravdu dost lidi, co? Asi na tom něco bude a sám musíš vědět z čeho máš komplexy. Ale já mam rád lidi, takže je mi tě opravdu líto, je určitě špatný být zakomplexovanej. :D
Ničím jiným si ty tvoje debilní přispěvky nedokážu vysvětlit
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: so březen 31, 2012 8:48 pm Předmět: |
|
|
Jedu dřep a když jsem v dolní pozici a skoro si sedím na lýtkách najednou uslyším takový ošklivý, divný mlaskavě křupavý zvuk a vím, že se právě něco pořádně posra**, o vteřinu později zahazuju činku za sebe, rána jako prase a ležím na zádech, řvu a držím se za koleno. Kamarád si jede v klídku horní kladku, nedbale se otočí a prohodí ""já ti říkal nedávej si takovej Mordor"" otočí se zpátky a dojede si sérii, no stress. Potom se mě ale zeptal zda nemá zavolat sanitku ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: so březen 31, 2012 9:22 pm Předmět: |
|
|
| RavenStalker napsal: | | Jedu dřep a když jsem v dolní pozici a skoro si sedím na lýtkách najednou uslyším takový ošklivý, divný mlaskavě křupavý zvuk a vím, že se právě něco pořádně posra**, o vteřinu později zahazuju činku za sebe, rána jako prase a ležím na zádech, řvu a držím se za koleno. Kamarád si jede v klídku horní kladku, nedbale se otočí a prohodí ""já ti říkal nedávej si takovej Mordor"" otočí se zpátky a dojede si sérii, no stress. Potom se mě ale zeptal zda nemá zavolat sanitku ;) |
Správnej přístup :D - asi bych udělal to samé :D - no stress :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: so březen 31, 2012 10:18 pm Předmět: |
|
|
| RavenStalker napsal: | | Jedu dřep a když jsem v dolní pozici a skoro si sedím na lýtkách najednou uslyším takový ošklivý, divný mlaskavě křupavý zvuk a vím, že se právě něco pořádně posra**, o vteřinu později zahazuju činku za sebe, rána jako prase a ležím na zádech, řvu a držím se za koleno. Kamarád si jede v klídku horní kladku, nedbale se otočí a prohodí ""já ti říkal nedávej si takovej Mordor"" otočí se zpátky a dojede si sérii, no stress. Potom se mě ale zeptal zda nemá zavolat sanitku ;) |
Z "mlaskavě křupavého" zvuku se mi navalilo. Au. Držím palce ať to nebude nějaká draperovina.
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: ne duben 01, 2012 4:13 am Předmět: |
|
|
Jenom nějaký poskákaný meniskus, po 2 operacích to občas bolí a něco tam přeskakuje ale dřepovat a kopat se s tím dá i když ne moc velké váhy ale to se vsákne. Stalo se to před rokem a půl.  jsem za to rád, jinak bych se zkur*** časem při těžší váze a ještě hůř. Takhle jsem musel změnit přístup a teď pomáhám ostatním předcházet zraněním.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: ne duben 01, 2012 8:30 am Předmět: |
|
|
| kid napsal: |
No vy tu tomu zase dáváte na prdelní díru
Všechno špatně...
Kdyby měli zčátečníci cvičit jediný cvik na ramena, tak by to mělo být právcě na zadní delty. V běžném tréninku ramen je velký problém zadní hlavu adekvátně zapojit, ta přední ja naopak zatěžována až až....
Vůbec tenhle topik je trochu úchylný, smát se neznalosti (možná i blbosti) druhých je smutná zábava..... |
90 % humoru je o tom že se smějeme někomu, 10 % o tom že se smějeme s někým ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne červen 30, 2013 10:38 am Předmět: |
|
|
cca v 11 v noci vyklopytal z hospody nakaleny borec
na prahu se otocil a zavolal dovnitr:
"Ja se vratim, jenom si skocim pro kreatin!" _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Mick994

|
Zaslal: ne červen 30, 2013 5:33 pm Předmět: |
|
|
Sakra, ať žije zdravý životní styl _________________ Nechci být Největší, ani nejrychlejší a už vůbec nejsilnější.
Můj ideál je zlatý střed, kde má mít tělo funkci, výkon i vhled zároveň.
|
|
| nahoru |
|
 |
Humanic145

|
Zaslal: ne červen 30, 2013 5:41 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | cca v 11 v noci vyklopytal z hospody nakaleny borec
"Ja se vratim, jenom si skocim pro kreatin!" |
Umřu :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: ne červen 30, 2013 5:55 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | cca v 11 v noci vyklopytal z hospody nakaleny borec
"Ja se vratim, jenom si skocim pro kreatin!" |
To nic, to byl jeden z fora
| FallenCZ napsal: | čabas, už asi 2 měsíce nepiju protože beru kreatin.. dnes jelikož bylo vysvědčení a začli prázdniny bych si chtěl trošku připít.. možná pár piv a možná něco tvrdého..
všude jsou různé odpovědi tak mám otázku, je to špatné jednou pít na kreatin ? mám v průběhu pití pít hodně vody ? díky moc za odpověď |
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: ne červen 30, 2013 6:03 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ceslo
|
Zaslal: pá červenec 05, 2013 1:00 pm Předmět: |
|
|
Mrtvé tahy necvičím...bo na to nemám techniku.
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: ne srpen 04, 2013 7:15 pm Předmět: |
|
|
kamarád: do fitka 'na rožku' nechodím, jsou tam na howno kladky, tahám tam jen poloviční váhu než v INku...
(pointa je v tom že nechodí do lepší, levnější a prázdnější posilky kvuli tomu že v druhé maj na kladkách váhu v librách, přičemž tvrdí že sou to kila ale lepší kladky )
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: ne srpen 04, 2013 7:48 pm Předmět: |
|
|
Vo fitku boli spolu borec A, borec B a jedna slečna.
Borec A: Ách, dnes sa cítim na prd, chcelo by to masáž... (celý čas úškrn na slečnu cvičiacu obďaleč)
Borec B: Čo?! Mám Ťa pomasírovať?! (trošku prekvapene, avšak nevyzeral, že by to od neho počul prvýkrát  )
Borec A: (gúľanie očami a úškrn na slečnu) Nie ty, chu.ju
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|