|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Ezra

|
Zaslal: ne červen 30, 2013 5:36 pm Předmět: |
|
|
MAST3R: dik za ten soumrak mrtvych, vypada zajimave se na to dneska podivam
Jsem se vcera dival na Divoši a po 15min jsem to musel vypnout :D uvod o nicem mozna by se to rozjelo, ale na to nemam cas _________________ Pohyb je „strava" pro Vaše svaly, orgány a mozek.
„Strava“, bez které Váš organismus slábne, marodí a stárne.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Johncreasy

|
Zaslal: ne červen 30, 2013 7:39 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Johncreasy napsal: | | 12 Opic...aspirant na nejlepší sci-fi ever. |
Moc hezký výběr, tenhle film miluju. |
Miluju tu scénu, jak Bruce jede v autě s Madeline Stowe, nadechne se vzduchu a dojme ho to k slzám. Velice komplexní film plný jak dojemných scén, tak bizarr humoru (To co předvádí Brad Pitt už nikdy nezopakuje....koncert, a to ho nemám příliš v oblibě.)
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: ne červen 30, 2013 8:05 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | | Miluju tu scénu, jak Bruce jede v autě s Madeline Stowe, nadechne se vzduchu a dojme ho to k slzám. Velice komplexní film plný jak dojemných scén, tak bizarr humoru ( To co předvádí Brad Pitt už nikdy nezopakuje ....koncert, a to ho nemám příliš v oblibě.) |
A co Fight club?
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: ne červen 30, 2013 8:08 pm Předmět: |
|
|
| Oddo napsal: | | Johncreasy napsal: | | Miluju tu scénu, jak Bruce jede v autě s Madeline Stowe, nadechne se vzduchu a dojme ho to k slzám. Velice komplexní film plný jak dojemných scén, tak bizarr humoru ( To co předvádí Brad Pitt už nikdy nezopakuje ....koncert, a to ho nemám příliš v oblibě.) |
A co Fight club? |
Nic, no. Ten film mě nikdy neoslovil.
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: ne červen 30, 2013 8:55 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | | Oddo napsal: | | Johncreasy napsal: | | Miluju tu scénu, jak Bruce jede v autě s Madeline Stowe, nadechne se vzduchu a dojme ho to k slzám. Velice komplexní film plný jak dojemných scén, tak bizarr humoru ( To co předvádí Brad Pitt už nikdy nezopakuje ....koncert, a to ho nemám příliš v oblibě.) |
A co Fight club? |
Nic, no. Ten film mě nikdy neoslovil. |
Fakt? Tyjo, to bych neřekl.
Fight club je taky skvělej, grandiozní, poslední věta ve filmu mě vždycky dostane. Pitt neskutečnej, Norton úžasnej a Helena Bonham Carter tradičně super, tohle dílo stavim na stejnou úroveň jako 12 Opic, tedy něco na co můžu koukat stále a stále
|
|
| nahoru |
|
 |
Ezra

|
Zaslal: po červenec 01, 2013 2:39 pm Předmět: |
|
|
Ten soumrak mrtvych byla teda hovadina
jari: podivej se na http://www.csfd.cz/film/142019-zlo-mezi-nami/ urcite se ti bude libit _________________ Pohyb je „strava" pro Vaše svaly, orgány a mozek.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: po červenec 01, 2013 3:34 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: po červenec 01, 2013 3:40 pm Předmět: |
|
|
Fight Club je parádní film, na podobnou notu hraje Kult hákového kříže, všem doporučuji. A zkažená mládež opravdu není pro příjemně ztrávené chvíle s rodinkou.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ezra

|
Zaslal: po červenec 01, 2013 3:58 pm Předmět: |
|
|
Ben X jsem videl byl dobrej
O zkazene mladezi popremyslim nechci aby to dopadlo jak requem za sen, ze jsem se malem poblil nechapu ze se to nekomu libi.
Moocho videl jsi ?
http://www.csfd.cz/film/239674-nas-vudce/ _________________ Pohyb je „strava" pro Vaše svaly, orgány a mozek.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: po červenec 01, 2013 4:03 pm Předmět: |
|
|
No mě se to nelíbí, ale šikanu jsem sám zažil, takže vím jaké to je.
Requiem je docela psycho no.
Co tohle pánové? http://www.csfd.cz/film/39655-experiment/ - nápad zajímavej. :) _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: po červenec 01, 2013 11:19 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: út červenec 02, 2013 7:05 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
squater

|
Zaslal: so červenec 06, 2013 9:32 am Předmět: |
|
|
Dotaz pro fajnsmekry: Nedavno jsem po letech koukal na film Big Lebowski a dabing byl lehce jiny nez jsem si pamatoval. Ve scene kde Jesus varuje Watera, ze pokud behem jejich hry "zase vytahne strikacku tak mu ji s radosti narve do prdele a zmackne spoust", reaguje Dude povzdechem "Jezisi..." a Quintana by podle toho co jsi pamatuji mel rici: "Sam jsi to rekl..." Jenze v obou verzich co mam k dispozici zazni neco jineho ("To je vono..." atd.) (1. verze Bonton Home Video, Budikov 1999, 2. verze Universal Pictures, ProTime 2005) Na dabingforu jsou zminene jen tyto dve verze dabingu a podle me existuje urcite jeste jedna s onim "Sam jsi to rekl". Ma ten film nekdo z vas? Mohl by jste me ujistit, ze nemam paranoiu s onou treti verzi? Diky _________________ Koupim nebo vymenim cisla casopisu M&F, Svet kulturistiky a Kulturistika & fit sport z devadesatych let i novejsi na doplneni sbirky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: ne červenec 07, 2013 9:53 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: ne červenec 07, 2013 10:01 pm Předmět: |
|
|
| squater napsal: | | Dotaz pro fajnsmekry: Nedavno jsem po letech koukal na film Big Lebowski a dabing byl lehce jiny nez jsem si pamatoval. Ve scene kde Jesus varuje Watera, ze pokud behem jejich hry "zase vytahne strikacku tak mu ji s radosti narve do prdele a zmackne spoust", reaguje Dude povzdechem "Jezisi..." a Quintana by podle toho co jsi pamatuji mel rici: "Sam jsi to rekl..." Jenze v obou verzich co mam k dispozici zazni neco jineho ("To je vono..." atd.) (1. verze Bonton Home Video, Budikov 1999, 2. verze Universal Pictures, ProTime 2005) Na dabingforu jsou zminene jen tyto dve verze dabingu a podle me existuje urcite jeste jedna s onim "Sam jsi to rekl". Ma ten film nekdo z vas? Mohl by jste me ujistit, ze nemam paranoiu s onou treti verzi? Diky |
od fajnsmekra: koukat na tento film s DABINGEM je PRASARNA!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|