|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá červen 28, 2013 8:45 pm Předmět: |
|
|
Zrovna dneska se mě na hydro někdo ptal.
Málokdo má koule na to kupovat dvojbalení z jednoho eshopu, který nemůžu jmenovat. A pokud se kupuje jedno hydro, tak je to dražší. To se pak asi vyplatí nejvíc ten Scitec Isolate (zas, pokud je za dobrou cenu), kterej navíc chutná naprosto dokonale snad ve všech příchutích. Jelikož teď mlsám pistáciovej whey complex od Scitecu, tak asi budu muset vyzkoušet nějakou další příchuť od nich.
Pokud je od FA to hydro taky 32ka, tak bych bral. Hodně lidí tady z fóra, především Slováci, ho bere. Na eastlabsu má myslím dobrou cenu.
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: ne červen 30, 2013 6:02 pm Předmět: |
|
|
Čuz co říkáte na Whey Core 100? koukám že na shopu je nejprodávanější, ale četl jsem, že dost pění a nerozpouští se.... to mě dost odradilo od koupě. Co jinýho podobnýho doporučíte? Jak chutí, tak rozpustností?
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne červen 30, 2013 6:09 pm Předmět: |
|
|
| Riku napsal: | | Čuz co říkáte na Whey Core 100? koukám že na shopu je nejprodávanější, ale četl jsem, že dost pění.... to mě dost odradilo od koupě. Co jinýho podobnýho doporučíte? Jak chutí, tak rozpustností? |
Uz je tam jakysi odpenovac, takze by penit nemel
Jinak co na nej rikame? Ja osobne, chut nic moc, mel jsem ted na ochutnani skoro vsechny prichute a vetsina hlavne ty novejsi jakesi umele a moc to dane prichute nepripominalo. Pokud jde o kvalitu, tak prumer, prevaha koncentratu s trochou izolatu,kolik tam ceho je neni nikde uvedeno. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: ne červen 30, 2013 6:25 pm Předmět: |
|
|
| Riku napsal: | Aha, já myslel že se víc hodí před spaním, když se dlouho tráví. |
Je to vícesložkáč, můžeš ho použít kdykoliv během dne, na svačiny klidně a i před spaním. Po tréninku je lepší něco rychlejšího (Hydro, Iso, Konc.). _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: ne červen 30, 2013 6:32 pm Předmět: |
|
|
| Riku napsal: | | Čuz co říkáte na Whey Core 100? koukám že na shopu je nejprodávanější, ale četl jsem, že dost pění a nerozpouští se.... to mě dost odradilo od koupě. Co jinýho podobnýho doporučíte? Jak chutí, tak rozpustností? |
Rozpouští se, ale instatní není, tzn. potřebuješ šejkr. A samozřejmě v pořadí voda a pak teprve suplement. To někde zmiňované "nerozpouští se" je dáno tím, že řada lidí už je zvyklá na instatní věci, které se rozpouští po zamíchání vidličkou.
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: ne červen 30, 2013 6:39 pm Předmět: |
|
|
Ronnie: jo tááák, no já měl před lety nějaký Prom-in Laktofit 80 Whey Protein, který jsem míchal v shakeru, minimálně hrudek zůstalo, ale měl jsem pěny plný shaker což byl dost humáč  že to musím míchat v shakeru to mi nevadí, s tím počítám, spíše mi jde o tu pěnu a chuť.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: ne červen 30, 2013 8:27 pm Předmět: |
|
|
Tak mi pošli PMkem adresu, já Ti nechám zítra poslat vzorky a ochutnáš a uvidíš sám...
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: po červenec 01, 2013 3:32 am Předmět: |
|
|
co změnili složení v nové šarži už vůbec tolik nepění, nepráší a líp se rozmíchává. Bohužel jak jsem zde již psal, složení "odpěňovače" vůbec nepotěší.... palmový tuk, barviva atd...
|
|
| nahoru |
|
 |
Martin.L

|
Zaslal: po červenec 01, 2013 10:59 am Předmět: |
|
|
| jachym napsal: | | co změnili složení v nové šarži už vůbec tolik nepění, nepráší a líp se rozmíchává. Bohužel jak jsem zde již psal, složení "odpěňovače" vůbec nepotěší.... palmový tuk, barviva atd... |
ja nevidim jediny objektivni duvod tu hruzu kupovat, kdyz je na trhu spousta lepsich, chunejsich a stejne drahych produktu.
btw: dnes jsem objednal combat jahodu, konecne delaj moji oblibenou prichut.
|
|
| nahoru |
|
 |
auiK
|
Zaslal: po červenec 01, 2013 11:00 am Předmět: |
|
|
Zdravím, jaký byste doporučili protein k použití během dne, ráno do vloček atd. Mám vyhlídnutou Synthu 6. Je vhodná? Jsem ektomorf, takže mi nevadí větší podíl sacharidů.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: po červenec 01, 2013 11:07 am Předmět: |
|
|
| auiK napsal: | | Zdravím, jaký byste doporučili protein k použití během dne, ráno do vloček atd. Mám vyhlídnutou Synthu 6. Je vhodná? Jsem ektomorf , takže mi nevadí větší podíl sacharidů. |
Klidně tu Synthu 6 nebo třeba WPC 60.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|