Tak jsem si prohlédl tu "klasickou" scénku od tebe. Dík za ztracených sedm minut.
Urcite si to viac zasluzi pojem KLASIKA ako ta fakt nepodarena snimka, kde sa pokusaju napodobnit nenapodobnitelnu dvojku Bud Spencer a Terence Hill. Podla mna to je riadne faux pas , ktore patri do "žumpy" filmografie...
_________________ ZMENÍŠ SVOJE TELO, ZMENÍŠ SVOJ ŽIVOT.
Já rozumím tomu, co máš všeobecně na mysli, ovšem v tomhle případě prostě kopie překonala originál. Vydrželo jim to na dva filmy, ale Šimon a Matouš jej edna z nejlepších bláznivejch komedií. Má vcelku vysoké hodnocení na CSFD i IMD. V tom je právě to kouzlo, oni jakoby ještě zparodovali už samo parodické vystupování Hilla a Spencera. Navíc já proti dvojce Hill a Spencer nic nemám. Je to sice hloupé, ale místy příjemná oddychovka. Když ale vezmu desítky bitek, které ve filmech absolvovali, tak ani jedna neměla tak geniálně přiblblé gagy, jako tahle ..Takže v čem ty vidíš odpad, já spíš masterpiece. Kdyby byli žumpou a faux pas, nebyli by dodnes pojmem, na který tolik lidí tak rádo vzpomíná. ostatně nevím, proč se tak čertíš, že jedni šulini okopírovali na dva filmy jiné dva klauny kinematografie.
"Cauko, bral jsem starsi verzi AVPT a vim z vlastni zkusenosti ze vedlejsi efekt bylo zvetsi penisu cca o 2cm...díky rozsirovani cev v celem tele...kdyz je tohle lepsi a silnejsi verze bude i tento efekt vetsi? dekuji" z ronnieho eshopu u Nitrixu
"Cauko, bral jsem starsi verzi AVPT a vim z vlastni zkusenosti ze vedlejsi efekt bylo zvetsi penisu cca o 2cm...díky rozsirovani cev v celem tele...kdyz je tohle lepsi a silnejsi verze bude i tento efekt vetsi? dekuji" z ronnieho eshopu u Nitrixu
no co,tak sa mu prvykrat v zivote postavil...bodaj by nemal radost
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru