Fitko Praha 8/9

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Fitko Praha 8/9  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Fitko Praha 8/9
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
czGarry

PříspěvekZaslal: st červenec 03, 2013 3:20 pm    Předmět: Fitko Praha 8/9 Odpovědět s citátem

Cau vsem,

bydlim v Dablicich a hledam fitko pobliz (Praha 8/9). Byl bych rad, kdyby bylo:

-dobre parkovani
-stroje od Greenu (neni to az tak dulezite, ale byl bych rad)
-jednorucky do 50kg
-plocha 250m2+
-mesicne permice do 1000 czk

Zatim jsem byl (a extre me nepresvedcilo):

HP Karlin
Eagle Fitness
Blue Orange Letnany
Fitko v Letnanech u bazenu
Fitko v Latnanech u ICE areny

Za jakekoliv tip dekuji
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mablung

PříspěvekZaslal: st červenec 03, 2013 6:33 pm    Předmět: Re: Fitko Praha 8/9 Odpovědět s citátem

czGarry napsal:
Cau vsem,

-dobre parkovani
-jednorucky do 50kg
-plocha 250m2+

HP Karlin
Eagle Fitness
Blue Orange Letnany

Za jakekoliv tip dekuji

Dobré fitko je ještě Hara gym v této oblasti, ale nevím co hledáš. Vzhledem k tomu že ofrňuješ nad Eaglem, nevím co lepší chceš najít :-)
mike scania

PříspěvekZaslal: st červenec 03, 2013 7:34 pm    Předmět: Re: Fitko Praha 8/9 Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
czGarry napsal:
Cau vsem,

-dobre parkovani
-jednorucky do 50kg
-plocha 250m2+

HP Karlin
Eagle Fitness
Blue Orange Letnany

Za jakekoliv tip dekuji

Dobré fitko je ještě Hara gym v této oblasti, ale nevím co hledáš. Vzhledem k tomu že ofrňuješ nad Eaglem, nevím co lepší chceš najít :-)

Já jsem byl párkrát v ve Fitness Lagoon (bazén) parkovacích míst je tam habaděj, akorát tam nemaj klasickej bench ani dřep. stojan, musíš to dělat na MP, jinak spokojenost. Měsíční pernamentka za 700Kč.
czGarry

PříspěvekZaslal: st červenec 03, 2013 8:28 pm    Předmět: Re: Fitko Praha 8/9 Odpovědět s citátem

citace:

Prechazim z HP na cernaku. Byl jsem zvykly na "vzdusnejsi" prostor. Kardio zona - skoda mluvit (na druhou stranu eskalatory ve fitku jsem videl poprvy v zivote) - i ta je pro me dulezita. Uznavam, ze stroje pecka.
Na otazku obsluhy, zda mohu zahazovat cinky mi odpovedeli, ze ta guma je hrozne draha. Jednorucky tam nemaji po obvodu tu gumu :/

Zitra zkusim HS ve Vysocanech (arena Sparty). A pozitri tu Haru (uz jsem na to narazil na webu a chtel jsem se tam stavit).
czGarry

PříspěvekZaslal: st červenec 03, 2013 8:30 pm    Předmět: Re: Fitko Praha 8/9 Odpovědět s citátem

citace:

Já jsem byl párkrát v ve Fitness Lagoon (bazén) parkovacích míst je tam habaděj, akorát tam nemaj klasickej bench ani dřep. stojan, musíš to dělat na MP, jinak spokojenost. Měsíční pernamentka za 700Kč.[/quote]

jj, parkovani OK. Benchpress beru jako elementarni cvik na hrudnik. MP beru jen kdyz se chci flakat :)
Mablung

PříspěvekZaslal: st červenec 03, 2013 9:05 pm    Předmět: Re: Fitko Praha 8/9 Odpovědět s citátem

czGarry napsal:
citace:

Prechazim z HP na cernaku. Byl jsem zvykly na "vzdusnejsi" prostor. Kardio zona - skoda mluvit (na druhou stranu eskalatory ve fitku jsem videl poprvy v zivote) - i ta je pro me dulezita. Uznavam, ze stroje pecka.
Na otazku obsluhy, zda mohu zahazovat cinky mi odpovedeli, ze ta guma je hrozne draha. Jednorucky tam nemaji po obvodu tu gumu :/

Zitra zkusim HS ve Vysocanech (arena Sparty). A pozitri tu Haru (uz jsem na to narazil na webu a chtel jsem se tam stavit).

Vzdušnější prostor je problém. Nájmy jsou drahé :-). Ale nemyslím si že by v Eaglu bylo nějak těsno. Co se odhazování činek týče, guma je drahá a jestli jsi se na ní podíval, už je prosekaná. To neudělá odhození činky na plocho, ale prasata co to hází jak, no, prasata.
Hara je dobrá, majitel se o stroje stará a magnesium je tam zdarma k nabrání . Uvidíš jak se ti tam bude líbit.
HS mě osobně moc nesedlo. Stísněná nudle. Ale uvidíš sám. Tady každopádně s dobrým parkováním nepočítej.

Rychle na stránku:

Přejdi na: