| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
dalok
|
Zaslal: čt červenec 04, 2013 12:01 am Předmět: Divne svaly... |
|
|
Zdravim....
Cvicim tet zhruba 5x tydně břišní svaly začal jsem s něma před 14dni předtím jsem je jezdil jen 3x.... A dnes jsem si všiml že na pravé straně Přimý břisní sval u pupku se mi začal dělit tak jak by asi zpravně měl ale na leve ne.... Vypada to dost divně  přitom obě strany zatěžuju stejně.... Nevite někdo čím to muže bejt? Předem diky za rady.....
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Magumi

|
Zaslal: čt červenec 04, 2013 6:40 am Předmět: Re: Divne svaly... |
|
|
| dalok napsal: | Zdravim....
Cvicim tet zhruba 5x tydně břišní svaly začal jsem s něma před 14dni předtím jsem je jezdil jen 3x.... A dnes jsem si všiml že na pravé straně Přimý břisní sval u pupku se mi začal dělit tak jak by asi zpravně měl ale na leve ne.... Vypada to dost divně přitom obě strany zatěžuju stejně.... Nevite někdo čím to muže bejt? Předem diky za rady..... |
Máš vzácnou genetickou poruchu, která se bohužel nedá léčit. Do konce života ti zbývá 10...9...8...7....
P.s. To je samozřejmě normální, že svaly nejsou úplně souměrné.
|
|
| nahoru |
|
 |
dalok
|
Zaslal: čt červenec 04, 2013 9:12 am Předmět: Re: Divne svaly... |
|
|
| Magumi napsal: | | dalok napsal: | Zdravim....
Cvicim tet zhruba 5x tydně břišní svaly začal jsem s něma před 14dni předtím jsem je jezdil jen 3x.... A dnes jsem si všiml že na pravé straně Přimý břisní sval u pupku se mi začal dělit tak jak by asi zpravně měl ale na leve ne.... Vypada to dost divně přitom obě strany zatěžuju stejně.... Nevite někdo čím to muže bejt? Předem diky za rady..... |
Máš vzácnou genetickou poruchu, která se bohužel nedá léčit. Do konce života ti zbývá 10...9...8...7....
P.s. To je samozřejmě normální, že svaly nejsou úplně souměrné. |
Takže by se měl na te druhé straně rozvíjet později? Protože to vypada jak 5pack
|
|
| nahoru |
|
 |
cored
|
Zaslal: čt červenec 04, 2013 9:18 am Předmět: S |
|
|
Daloku promin za OT, ale zajímalo by mě, zda chodíš i do posilovny nebo cvičíš i něco jiného než břišní svaly?
|
|
| nahoru |
|
 |
dalok
|
Zaslal: čt červenec 04, 2013 9:36 am Předmět: Re: S |
|
|
| cored napsal: | | Daloku promin za OT, ale zajímalo by mě, zda chodíš i do posilovny nebo cvičíš i něco jiného než břišní svaly? |
Ano chodim do posilovny 5x tydně. Cvičím uplně vše cca 60minut až potom břicho asi 10-15 minut cviky jedu 5cviku hned po sobě po 3-4seriích.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
|
| nahoru |
|
 |
Humanic145

|
Zaslal: čt červenec 04, 2013 11:09 am Předmět: |
|
|
Hlavně nezapomenout cvičit i 5x týdně biceps, jinak se to nesrovná...
|
|
| nahoru |
|
 |
raw

|
Zaslal: čt červenec 04, 2013 12:10 pm Předmět: |
|
|
| Humanic145 napsal: | | Hlavně nezapomenout cvičit i 5x týdně biceps, jinak se to nesrovná... |
zapomel si na predlokti
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: čt červenec 04, 2013 12:46 pm Předmět: |
|
|
Ono už to ani není vtipný, co tu někteří jedinci předvádí. Na slušnou otázku slušná odpověď, ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
dalok
|
Zaslal: čt červenec 04, 2013 1:10 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | | Ono už to ani není vtipný, co tu někteří jedinci předvádí. Na slušnou otázku slušná odpověď, ne? |
Nj co člověk nadělá.... Tak budu muset na to přijít jinou cestou....
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
|
| nahoru |
|
 |
| |