_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
No momentalne nudza na serialy. Takze, povedzte mi nejaky dobry, ktory by splnal kriteria: - nic takeho ako CSI, Kosti, teenagerske blbosti a ine debilne sitcom-y, ziadne CZ SK odpady. Viac sci-fi, fantasy alebo aj real no kde sa vedu aspon inteligentne dialogy s dejom. Posledne serialy ktore som dopozeral boli: ak neratam MASH, tak Game Of Thrones, Spartacus a Fringe.
No momentalne nudza na serialy. Takze, povedzte mi nejaky dobry, ktory by splnal kriteria: - nic takeho ako CSI, Kosti, teenagerske blbosti a ine debilne sitcom-y, ziadne CZ SK odpady. Viac sci-fi, fantasy alebo aj real no kde sa vedu aspon inteligentne dialogy s dejom. Posledne serialy ktore som dopozeral boli: ak neratam MASH, tak Game Of Thrones, Spartacus a Fringe.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru