Pomalé hubnutí, jdu do toho naplno.

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pomalé hubnutí, jdu do toho naplno.  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Pomalé hubnutí, jdu do toho naplno.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
wowprofi

PříspěvekZaslal: čt červenec 04, 2013 8:16 pm    Předmět: Pomalé hubnutí, jdu do toho naplno. Odpovědět s citátem

Zdravím, chci si tu rozjet svůj log, ve zkratce.. jsem endomorf co se celej život trápí s pneumatikou kolem pasu.
Za dva roky co cvičím se pořád učím něčemu novému, po pár neuspěšných dietách jako byli sacharidové vlny nebo ckd které skončili pro mě katastrofalně, jsem sebral selský rozum a jdu na to konečně pomalu a rozumem.

Co je můj cíl ?
Nechci vidět ručičku na váze, ale chci vidět svoje tělo vysekané..
Co pro to budu dělat a jaké doplňky užívat..Chci si najít správnou rovnováhu, kvalitně cvičit lehčí korte + 2 doplnkové cviky a to vše 3x týdně.. kvůli kolenům občas dřepy vyměnit za legpress i když je to trošku hřích.

Strava, ta tady bude hrát velkou ulohu, zatím budu jíst normálně, žádné velké změny.. klasicky4-5x denně jíst, vyřadit sladkosti a nesmysli jako jsou brambůrky a prázdné kalorie.
Jako sacharidy mi jdou nejvíc brambory a rýže, ale rýže mi přijde o dost vydatnější i když brambor se najím o něco víc.

Spánek cca 8 hodin

Doplňky, s těmi je to těžké.. mám toho spoustu.. zatím beru jen multivitamin, kloubní vyživu, vysokoprocentní protein,tekuté BCAA od aminostar a sem tam si dám kafe bez cukru před treninkem na povzbuzení, když jsem zdechlej.. v pozdějších fazích diety, tedy za dva měsíce chci zařadit burnery co mám nakoupené.. předpokládám že mi trošku pomůžou se stagnací. Gainer, nemám.. jak říkám jsem endomorf a stačí mi fakt málo a váha stojí nebo stoupá..

Co se týče kardia.. zatím dělám 3x týdně běh.. 120 tep.. po 30 minutách
Po pár týdnech si budu dávat 15 min kardia i po treninku, když to nebude stačit tak později přidám HIIT, ale ten si schovávám až na konec.

To důležité, moje výška 174cm, váha 83 KG...

Bilkoviny zatím mám kolem 160 g a sacharidy cikluju podle toho jaký je den, jak těžký byl trenink a jak moc jsem unavený.. postupem až začne váha i po kardiu a korte stagnovat, tak začnu ubírat sacharidy, ale zatím mi to přijde zbytečné.. regeneruju zatím hezky.

Měřit si budu zatím jen tu pneumatiku u pasu, biceps, triceps abych poznal jak moc ztracím hmotu vs tuk.

Zatím mám za sebou první týden, cítím se dobře.. v pase je to 1cm dolů což docela ujde, na váze nedokážu říct ta voda je svině.

Teď míry na začatku :
Pas: 97
Biceps 39
Váha: 83 kg

Pokud mi někdo dokážete poradit jak něco vylepšit, budu moc rád. :) Snad to už půjde.. Chci do 3 měsíců zhodit v pase alespoň 7 cm.
Pak určitě přidám fotky, před a po.

Naposledy upravil wowprofi dne pá červenec 05, 2013 11:10 am, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
cipinek

PříspěvekZaslal: čt červenec 04, 2013 9:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

chlap, který při 174 cm nemá aspoň 100 kg není endomorf, jsi jenom tlustej ekťák...
Smile04

PříspěvekZaslal: pá červenec 05, 2013 1:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

no máš to moc hezky naplánovaný...až na jeden drobnej detail...píšeš co všechno ti přijde zbytečný...trenink taky nevidim žadna slava...a píšeš jak chceš zhubnout...to jako čekáš na nějakej zazrak nebo na co?

zařaď tam dvojku a jed budto vice kardia a HIIT nebo utahni sachry...nebo obojí...ale udělej oboji tak aby si se do toho postupně dostal a nevystřelil z toho ven když to moc utáhneš...

zníš mi jako velkej pohodář kterej se nechce nijak moc mučit ale chce shodit...to je dost nerealne...

budto se dostan do klasicke kultacke diety či zkus třeba carb backloading...osobně použivam a sem spokojeny...někomu ale nevyohvuje držet dole sacharidy tak moc a dlouho...je to ale jen o zvyku a o tom jak se člověk nauči vařit.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
Insano41

PříspěvekZaslal: pá červenec 05, 2013 7:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

cipinek napsal:
chlap, který při 174 cm nemá aspoň 100 kg není endomorf, jsi jenom tlustej ekťák...

přezdívka WoWprofi by odpovídala...
wowprofi

PříspěvekZaslal: pá červenec 05, 2013 11:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Děkuji za odpovědi, no přezdívka je ještě z mládí z roku 2004, když jsem chodil do školy a jedinná moje činost byla klikat a prožívat emoce v mmo hře, dnes už mám přitelkyni, práci a jsem blázen tak trošku do aut u kterých travím volný čas, když zrovna necvičím. :)

S tou váhou na 174 cm a 83 kg, já vím že to není žadná objemová forma, ale mě ani o to tolik nejde, stačí mi zakladní svalstvo co teď mám, jen bych ho chtěl osekat a určitě by se mi to líp udržovalo, než se starat o tolik nadbytečných svalů.
Jinak ten tuk je fakt v těch nejhorších oblastech, na rukou skoro žadný, na zádech taky ne.. jen to břicho a trochu kozy..na břiše samozřejmě kostky jdou vidět, jen jsou obaleny tukem, takže to je takové makové..

S treningem to je tak, že jsem ho tady jen nerozepsal, ale to neznamená že nejedu naplno..
Dělám korte, Mrtvý tah 5x5 90Kg. Bench press bez nohou ( ) 90kg, Dřepy, 70-80, legpress 200 kg cca.. pak si dám většinou shyby 3x maximum.. kliky na bradlech 4x maximum.

A střídám to samožřejmě, břicho moc necvičím, jsem s ním dost spokojenej i přes to jak je obalený tukem, že by mrtvé tahy byli tak dobrý cvik na břicho ?
Přidávám občas dřepy, kdy v nataženych rukou držím činku a je to bezva, nebo sklapovačky bez fixace nohou 3x 10.

Ruce cvičím 1x do týdně samostatně a to buď ty kliky na bradlech, stahovaní kladky.. biceps s velkou činkou nebo jednoručky.

Důvod proč nejedu teď naplno je ten, proč bych měl, když budu teď zatím shazovat a můžu kardio a hitt zvyšit a sacharidy ubrat až se mi hubnutí zastaví, je hezky že bych teď zařadil vše, ale mám vyzkoušené že ta stagnace je u mě hodně rychlá. Navíc bych asi začal hubnout narazově a pak bych zase rychle přibral, jako se mi stalo vždy v minulosti.
wowprofi

PříspěvekZaslal: pá červenec 05, 2013 6:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takže včera 4.7
Před 50ml BCAA --Kardio 20+20 min a ke konci jsem si dal 5 min HIIT a pak zase amino..
S:390 cca
B:145
T: 55

Dnes 5.7
Korte..
5x5 -90 mrtvý tah
5x5 -85 Bench press
5x5 -190 Legpress
3x4 -20 Kliky na bradlech
3x3 Shyby se širokým uchopem
3x7 30 biceps, obouručka

Dnes to prostě nešlo, nebavilo mě to a byl jsem nějakej unavenej, taky se mi dost klepali nohy.
Váha mě překvapila, po obědě a po litru vody 81,5kg
Pupek 95cm
Biceps 40cm WTF ?

Snídaně byla dobrá, 4 vařené vejce a ovesná kaše s vodou.. Oběd ryže a pstruh, vše prokladané menšími jídly nebo proteinem, večer to vidím na tvaroh.

Naposledy upravil wowprofi dne pá červenec 05, 2013 11:01 pm, celkově upraveno 1 krát
cipinek

PříspěvekZaslal: pá červenec 05, 2013 6:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ale no tak, snad bys nechtěl přibrat na bicepsu po jednom tréninku 5 cm, nebo kolik sis tak představoval?
wowprofi

PříspěvekZaslal: pá červenec 05, 2013 11:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Opraveno, napsal jsem to špatně.. metr mi ukazal místo 39- 40 cm.. že by nějaky nacukrovaní ? :D Proto jsem se divil.. už to dává smysl ? :)
wowprofi

PříspěvekZaslal: so červenec 06, 2013 6:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnes to šlo jako po másle..

7:00 -- 30 g matrixu 50g ovesných vloček. multivitamín 1 kapsle
9:30 -- sáček rýže a 300 g dušene tresky
12:00 -- 100 g brambor a kuřecí prsíčka 150g
15:00 Proteinové palačinky, asi dva kousky a trošku medu na to..
17:00 -- BCAA Kardio 130 tep a 40 minut BCAA, Protein+ glukopur asi 35g
20:00 mě čeká večere, asi tvaroh nebo kousek dušené ryby se zeleninou
v 21:00 spánek a ráno budíček..
wowprofi

PříspěvekZaslal: po červenec 08, 2013 10:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

7.července
Pro změnu zařazuji split, to korte už jedu pár let a asi na to nemám pořadné koule nebo co..
Jel jsem Záda a triceps.
Váha jde dolů i cm v pase jdou dolu.. jsem zvědavej kdy začne stagnace, za měsíc chci zařadit sacharidové vlny pokud se hubnutí zastaví a taky HIIT, jednou mi jeden rysaček poradil, at si ESA vždy nechám když budu v pič! a je to pravda, tělo musí člověk furt překvapovat, nebo se nikam nepohne. Ze začatku stačí vyřadit pingy food a jde to samo a pořád přidávat a makat a být najezený.
Zatím si nebudu dávat prasečí den, nemám na něj vůbec chut, asi žravé bunky pořád spinkají..
Odpočinek si dám po dlouhé době ve středu.

5x5 shybů
5x5 Mrtvé tahy - 90 kg
3x7 veslovaní 45 kg
3x7 kliky na bradlech + 20 kg kotouček
3x7 Stahovaní kladky, 50 kg
3x7 francouzké tahy, 35 kg
3x 12 hyperextenze nebo jak se to píše

Jídlo bylo v pohodě

8:00 Ovesná kaše 100g + med

10:30 Protein a banánek

13:00 Treska 350 g a a půlku sáčku rýže

14:30 BCAA Trenálek BCAA

15:10 Protein s medem ( ano miluji ho)

18:00 Tunák konzerva, kousek okurku, cibule a česneku

20:30 Půlka vaničky tvarohu 120 g cca

22:00 Spánek

Dnes.. 8. července

AERO Orion...

40 Min ale intenzivně na crossu, 120-160 tep bez přestavky..

8:00 Protein, jahody
11:00 Půlka kuřete :D a 100 g brambor
13:50 Tvaroh a med
15:00 BCAA a AERO trenalek
16:00 Po trenále Protein a ryžovej chlebík
18:30 večere, kuřecí prsa 250 g a 100 g rejže
21:50 Okurek, cibule, krutí libová šunka a cerealní chlebík
23:30 Spánek, dobrou noc
wowprofi

PříspěvekZaslal: ne srpen 04, 2013 7:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je to skoro měsíc od posledního příspěvku, chci si sem zaznamenat jak vše probíhalo..
Začal jsem víc jíst, kvůli praci která v tomhle horku byla dost fyzicky náročná..
Začal jsem trenovat korte o něco intenzivněji, ale stále s objemovými váhami 3x týdně, po každém treninku jsem si dal BCAA a trošku proteinu a ještě si 20 min zaběhal v 130Tepovce.
Volné dny jsem bud jedl víc sacharidů a mín bilkovin, nebo HIIToval, většinou 20 min, 2 min sprint a 2 min chůze s lehcím během.
Vždy před HIIT jsem se nakopal kofeinem, synefrinem apod sračkama, sem tam stačil malej turek s lžičkou medu.
Po Hittu protein a trošku gaineru.
Volno jsem si dával podle pocitu a když už jsem si ho dal, tak jsem ten den jedl jak blazen, ne ale moc, sacharidy na večer jsem vyřadil a řadil s nimi hlavně v dopoledních hodinách v práci.

Váha se moc nehnula 80 kilo na lačno ráno, přes biceps mě překvapil 0,5 cm navíc objem :D
Přes břicho mě to potěšilo nejvíc, v pase 89 (97 na začatku) a to jsem ještě měřil po obědě dnes.
Viditelné změny ? No jdou víc vidět delty, trapéz a vrchní břišaky, boky už nejsou jako okraje balonu a dostavají tvar. Biceps a pár nových žil se taky ukazalo bez pumpingu.
Nohy taky dostali trošku lepší tvar, ale to ty sprinty a dřepy s mrtvolou.

Začíná mi druhý měsíc diety a já jsem zvědavej kam až to dotáhnu, popravdě už teď jsem makal tvrdě, takže asi nějaké extra volné dny zařazovat nebudu a protože se každý den cítím víc a víc odpočatý, chci zvýšit HIIT 3:2 a konečně po takové době ubrat 100g sacharidů cca.

Rychle na stránku:

Přejdi na: