Stěhování plazmové televize

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Stěhování plazmové televize  Úvodní stránka -> Ostatní -> Stěhování plazmové televize
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: so červenec 06, 2013 1:02 pm    Předmět: Stěhování plazmové televize Odpovědět s citátem

Máte někdo zkušenosti se stěhováním plazmové televize? Na netu povětšinou píšou, že se nesmí naklánět. Na druhou stranu je tam i dost názorů "stěhoval jsem ji naležato a přežila" . Každopádně rádi bychom to zjistili dříve, než když bude pozdě... Nevíte někdo?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
hoju

PříspěvekZaslal: so červenec 06, 2013 1:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

neříká se to o lednici? :-) plazmu jsem stěhoval tisíckrát, mám 160 cm... u mě nikdy žádný problém, doufám že u Tebe to bude tak též.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Spam

PříspěvekZaslal: so červenec 06, 2013 2:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Několikrát jsme stěhovali plazmu a vše v pohodě. Hlavně jsem o tomhle nikdy neslyšel, že se nesmí naklánět...
Každopádně šlape dál jak má.
duke.dukem

PříspěvekZaslal: so červenec 06, 2013 2:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Plasma ma obrazovku ze skla a ne z plastu jako napr. LCD, tudiz je ta obrazovka tezka, zvlaste u vetsich uhlopricek a existuje nebezpeci, ze by se mohla (tzn. muze ale nemusi) zbortit vlastni vahou (tzn. nejcasteji praskne, zvlaste pri takove cinnosti jako je stehovani) ... sklenene tabule, zrcadla atp. vetsich rozmeru se take neprevazeji vetsinou "na lezato"... teda spis by se nemely takto prevazet
jo-jo

PříspěvekZaslal: so červenec 06, 2013 3:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Plazmová TV obsahuje jakousi plynovou "nádrž" která musí perfektně těsnit, a jakmile dojde např.
v důsledku nešetrné dopravy k poruše těsnosti této "nádrže", tak začne plyn unikat,
obrazovka začne ztrácet jas, objeví se fleky a plazma je zralá akorát tak na vyhození....

Ronnie má opodstatnenú obavu o svoj TV (ak navyše nebola najlacnejšia),ale z vlastnej skúsenosti ti môžem s kľudným svedomím povedať že plazmové TV nie sú až tak citlivé ako sa píše na odborných stránkach.
Hlavne dávaj pozor na silné otrasy pri prevoze (zabaliť do molitanu...),a nárazy a priamy tlak na LCD panel,nakláňať ho môžeš
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: so červenec 06, 2013 3:13 pm    Předmět: Re: Stěhování plazmové televize Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:
Máte někdo zkušenosti se stěhováním plazmové televize? Na netu povětšinou píšou, že se nesmí naklánět. Na druhou stranu je tam i dost názorů "stěhoval jsem ji naležato a přežila" . Každopádně rádi bychom to zjistili dříve, než když bude pozdě... Nevíte někdo?

A kdy že tu telku mám čekat? Abych byl doma, jsem teď furt někde pryč.
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: ne červenec 07, 2013 3:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko omlouvám se, včera večer jsme Ti ji vezli, ale nějak jsme nemohli pořád k Tobě trefit a tak jsme si to nakonec rozmysleli a dovezli to původnímu majiteli... Tak snad příště! :)

A jinak všem děkuji za názory, přežila to...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora

Rychle na stránku:

Přejdi na: