|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
badevil

|
Zaslal: po červenec 01, 2013 9:57 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
DEJF

|
Zaslal: po červenec 01, 2013 2:45 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
DEJF

|
|
| nahoru |
|
 |
haino

|
Zaslal: út červenec 02, 2013 8:09 pm Předmět: |
|
|
I kdybys v Moninci vyhrál,máš to marné. S 15 klikama budeš dělat týmu ostudu.
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
Zaslal: st červenec 03, 2013 12:13 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so červenec 06, 2013 12:33 pm Předmět: |
|
|
kdo chce oficialne registrovat tym?
freimen, jakozto organizator a zakladatel topicu?
pokud jo, dodam slevovy kod
pokud nekdo jiny, postup stejny, pokud nikdo, dodam cislo uctu kam chci penize za registraci a datum, do kdy je muzete posilat, pak to uzavru a kdo neposle, neprihlasim _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Hynek!
|
Zaslal: so červenec 06, 2013 1:17 pm Předmět: |
|
|
Čau chlapi, pokud by byla ještě možnost, rád bych se k vám přidal. Už jsem běžel Super v Monínci ( čas 1:48 ). Jinak se mi líbí ten nápad s tréninkama „na dálku“. Včera jsem zkusil ten 1. wod a dosáhl jsem na 305 ( na konci stav blízko smrti ). Dneska teda zkusim ten druhý a zároveň nabízim další:
Cindy ( crossfit ) – co nejvíc kol za 20 minut – 5 shybů, 10 kliků, 15 dřepů. Muj výsledek byl 24 kol + 5 shybů. Froning 31
Air force – na čas: 20 thrusterů, 20 sumo přítahů k bradě, 20 push press, 20 overhead dřepů a 20 předních dřepů. Na začátku každý minuty 4 angličáky. Osa 40 kg ( ještě jsem nedělal, dneska večer dodám čas )
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so červenec 06, 2013 1:41 pm Předmět: |
|
|
| Hynek! napsal: | Čau chlapi, pokud by byla ještě možnost, rád bych se k vám přidal. Už jsem běžel Super v Monínci ( čas 1:48 ). Jinak se mi líbí ten nápad s tréninkama „na dálku“. Včera jsem zkusil ten 1. wod a dosáhl jsem na 305 ( na konci stav blízko smrti ). Dneska teda zkusim ten druhý a zároveň nabízim další:
Cindy ( crossfit ) – co nejvíc kol za 20 minut – 5 shybů, 10 kliků, 15 dřepů. Muj výsledek byl 24 kol + 5 shybů. Froning 31
Air force – na čas: 20 thrusterů, 20 sumo přítahů k bradě, 20 push press, 20 overhead dřepů a 20 předních dřepů. Na začátku každý minuty 4 angličáky. Osa 40 kg ( ještě jsem nedělal, dneska večer dodám čas ) |
tak jsem si to upravil:
CINDY:
5 shybu
10 kliku na bradlech
15 anglicaku
tohle prubnu v utery
tu "letecko" kombinaci pokouset nebudu, zlobi me rameno u tlaku od ramen nad hlavu
jinak bych rekl, ze mas hodne naslaplou formu (a zcela soukrome me sere, ze jsi me porazil u prvniho WODu a cekam to i u druheho) _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Hynek!
|
Zaslal: so červenec 06, 2013 4:12 pm Předmět: |
|
|
To sis teda tu cindy pěkně upravil, ta bude asi pěkně bolet :D
Jinak jsem právě dokončil 2. WOD a zůstává ti prvenství - čas 30:39 :))
Bezva tréninky, přesně tohle by mělo na kratší trať jako je sprint platit.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Hynek!
|
Zaslal: so červenec 06, 2013 4:50 pm Předmět: |
|
|
máš pravdu, asi jsem se nechal unést únavou :))
Další tip na trénink: na čas
1 angličák, 1 kb swing
2 angličáky, 2 kb swings
3 angličáky, 3 kb swings
4..., 4...
podle stejnýho vzorce do 25 ( celkem 325 angličáků a kb swings ), váhu kb netušim, jakou bys zvolil ty? 16? 20? - zkusim v pondělí
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: so červenec 06, 2013 4:55 pm Předmět: |
|
|
Já jsem schopnej zaplatit koncem týdne (po výplatě) :))
EDIT: od srpna nastupuju do týniště nad orlicí a tam jsou borci co pravidelně vyhrávaj armádní soutěže, tak pokud by nejeli jako tým, mohl bych někoho naverbovat k nám, ať nás je víc :)) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|