TTeDy - log skoncen (presunut jinam)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, ... 11, 12, 13  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - TTeDy - log skoncen (presunut jinam)  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> TTeDy - log skoncen (presunut jinam)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
TTeDy

PříspěvekZaslal: pá červenec 05, 2013 9:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trénink 9 - brusle (5.7.)
Vzdálenost: asi 15 km

Cesta "tam" dnes určitě nejlepší za letošní sezónu, celou dobu jsem měl (na mě) hodně dobré tempo a jelo se úplně nádherně. Bohužel cestou "zpátky" nejhorší protivítr za letošní sezónu, čímž se asi vysvětlilo, proč jsem "tam" jel tak rychle .

Zítra "těžší" trénink v posilovně. Na dřepech a MT chci na každou stranu přihodit 5 kg, na benchi postačí 2,5 kg.

Naposledy upravil TTeDy dne pá říjen 18, 2013 10:31 am, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
TTeDy

PříspěvekZaslal: so červenec 06, 2013 5:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jé můj log už má 2 stránky . To je dobře a radost jsem měl i z dnešního tréninku, a to i přesto, že se mi stala menší nehoda na benchi, na kterej jsem dnešní trénink trochu zaměřil.

Trénink 10 - posilovna (6.7.)
TRÉNINK A

DŘEP
18xOsa
12x50 kg
5x70 kg
5x70 kg
5x70 kg
5x70 kg
5x70 kg

Pořád tam je rezerva, ale možná se na téhle zátěži na chvilku zastavím, ať to neuspěchám. Kdysi jsem totiž měl problém s bolestma hlavy při dřepech (a pak vlastně při všem), tak budu navyšovat pomalu.

BENCH
(lehčí osa - cvičil jsem s ní minule a nechtěl jsem měnit)
15x40 kg
6x65 kg
6x65 kg
6x65 kg
6x65 kg
6x65 kg
4x65 kg
--> fail na pátém

Neodhadl jsem to, činka mě zavalila a zjistil jsem, že s ní ani nehnu , tak jsem si musel zavolat borca, co cvičil přede mnou, a ten to ze mě sundal (a pak se mnou aji "vysvlíknul" činku - asi abych si neublížil se samotnýma koutoučema ).

MT (lehčí osa - normální mi někdo vzal)
8x50 kg
6x65 kg
6x65 kg
6x65 kg
6x65 kg
6x65 kg

[i]Místo 5 opakování jsem dal v každé 6, protože na mě zbyla jen lehčí osa (takže hmotnost byla o něco menší, než "oficiálních" 65 kg).

BICEPS S JČ
12x12,5 kg
10x12,5 kg
8x12,5 kg
8x12,5 kg
8x12,5 kg

TRICEPS - EXTENZE S JČ ZA HLAVOU
5 sérií s neznámou váhou, opakování: co to šlo
ta váha něco pod 10 kg.

břicho

Dnes asi zatím nejlepší trénink. Sice se to mohlo obejít bez toho failu na benchi, ale jinak to bylo super. Síla sice pořád žádná, ale někam se to posouvá.

Naposledy upravil TTeDy dne pá říjen 18, 2013 10:34 am, celkově upraveno 2 krát
wowprofi

PříspěvekZaslal: so červenec 06, 2013 6:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sleduji tě a docela mě by mě zajímalo jak se stravuješ, nechceš hodit alespoň jidelníček z jednoho tvého dne ? :) Díky
TTeDy

PříspěvekZaslal: so červenec 06, 2013 9:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To jsem rád, že to tu někdo sleduje . Jídelníček vypadá asi takto:

10:00 4 smažená vejce, celozrnné pečivo (někdy ještě banán)
Nemám morál na to, oddělovat si bílky od žloutků, takže je jím "normálně". Toho pečiva sním hodně, mj. proto, že se mi z těch vajec už občas dělá blbě :-/

13:00 vařená kuřecí prsa, pytlík rýže
Prsa nevážím, takže nepíšu "gramáž". Rýži nahrazuju těstovinama, když už mě moc štve, ale rýže vychází o něco levněji, takže se jí držím.

16:00 celozrnné pečivo + cottage/mozarella/nízkotučný sýr; spousta zeleniny (příp. ovoce), bílý jogurt

19:00 vařená kuřecí prsa, pytlík rýže

22:00 tvaroh nízkotučný 250g, mléko, med
Tohle je možná docela prasárna, protože jsem zatím byl moc línej si zjistit, jak je to s medem, možná se na noc vůbec nehodí --> jdu si hned doplnit informace . Nicméně nevím, jestli bych měl trpělivost na to, drtit si do toho nějaká sladidla, a ze samotnýho tvarohu se mi přímo zvedá kufr

Spát chodím někdy před půlnocí a spávám dlouho, proto ta snídaně až v 10. Rozestupy 3 hodiny mezi jídly jsou možná hodně, ale mně to takhle přijde přirozenější (navíc nejím zrovna malé porce). Všude se dočítám o menších porcích mockrát za den a mých 5 jídel denně možná někoho vystraší, ale zatím to takhle vyhovuje.

Kdyby se k tomu chtěl někdo jiný (slušně) vyjádřit, když už jsem to sem hodil, tak ať to udělá, budu rád. Jsem si vědom toho, že to není ideální, ale ve srovnání s tím, jak jsem jedl dříve, je to královské...

Naposledy upravil TTeDy dne ne červenec 07, 2013 1:06 pm, celkově upraveno 1 krát
jachym

PříspěvekZaslal: ne červenec 07, 2013 4:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Trochu medu bych neřešil, jídelák jinak podle mě fajn :)
Mravenec1

PříspěvekZaslal: ne červenec 07, 2013 5:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

snídat vejce nebo vlocky? () ...prolistuj tu na forku, co lidi snídaj..najdeš určitě něco, co ti na nějákou dobu zachutná...koření dělaj divi :)
hele ja třeba vejce nesnášim, ale jak si ho udelam s kvetakem ..na způsob mozečku, tak snim v pohodě i 4 vejce bez problému.. nebo neni nad míchaný v. a do toho naházet všecko možný, co tu chut přebyje.. (v rozumný míře).. nejlepší je, když si pustíš na netu něco nebo v tv nějáká blbina a u toho se najíš, ani nevnimas moc chut toho pro mě nesnášivýho vejce a pohoda!
..a nemusis jen pytlíkovou rýži, nebo jen kuřecí
nezapomeň na luštěniny, hrách, čočka, fazole... (píšu to kuli tomu, že to je hlavně levné a obsahujou dost bílkovin)
..nevim proč chodíš spát pozdě a v kolik chodíš třénovat...ale třeba já bych určo přidal aspon od tech 16-22 hod jeste jedno jídlo...určitě bych měl hlad.
..
TTeDy napsal:
Přišel jsem na to, že se mi nejlíp dřepuje, když se dívám na nějakej bod, kterej je mírně nade mnou, když stojím, a nespouštím z něj oči po celou dráhu pohybu (takže se pořád dívám nahoru)

souhlas...mě taky
TTeDy

PříspěvekZaslal: ne červenec 07, 2013 1:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mravenec1 napsal:
snídat vejce nebo vlocky? () ...prolistuj tu na forku, co lidi snídaj..najdeš určitě něco, co ti na nějákou dobu zachutná...koření dělaj divi :)
hele ja třeba vejce nesnášim, ale jak si ho udelam s kvetakem ..na způsob mozečku, tak snim v pohodě i 4 vejce bez problému.. nebo neni nad míchaný v. a do toho naházet všecko možný, co tu chut přebyje.. (v rozumný míře).. nejlepší je, když si pustíš na netu něco nebo v tv nějáká blbina a u toho se najíš, ani nevnimas moc chut toho pro mě nesnášivýho vejce a pohoda!
..a nemusis jen pytlíkovou rýži, nebo jen kuřecí
nezapomeň na luštěniny, hrách, čočka, fazole... (píšu to kuli tomu, že to je hlavně levné a obsahujou dost bílkovin)
..nevim proč chodíš spát pozdě a v kolik chodíš třénovat...ale třeba já bych určo přidal aspon od tech 16-22 hod jeste jedno jídlo...určitě bych měl hlad.

Děkuju za rady.

edit: moje zbytecne kecy smazany

Naposledy upravil TTeDy dne pá říjen 18, 2013 10:36 am, celkově upraveno 2 krát
TTeDy

PříspěvekZaslal: ne červenec 07, 2013 10:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trénink 11 - brusle (7.7.)
Vzdálenost: stále kolem 15 km

Splnil jsem si to, co jsem si stanovil po minulé jízdě, a odjel jsem to bez jediné přestávky při zachování (nebo možná i zlepšení) tempa z minula.

Naposledy upravil TTeDy dne pá říjen 18, 2013 10:37 am, celkově upraveno 1 krát
TTeDy

PříspěvekZaslal: út červenec 09, 2013 4:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nejdřív sem dopíšu včerejšek:

Trénink 12 - brusle (8.7)
klasických 15 km

Opět bez pauzy a celou dobu skoro na doraz. Spodní záda už úplně K.O., strašně sucho v puse a krku, únava veliká, ale tempo ok.

Prodlužovat trať po uvážení nebudu, strávil bych tím už fakt půl dne. Spíš si příště vezmu hodinky a změřím si, za kolik to jezdím.
Jinak měl jsem poslechnout tělo, který si už včera říkalo o odpočinek, a dnes nechodit cvičit. Nicméně jsem šel , tak zápis v dalším postu.

Naposledy upravil TTeDy dne út červenec 09, 2013 4:59 pm, celkově upraveno 1 krát
TTeDy

PříspěvekZaslal: út červenec 09, 2013 4:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnes je to dva týdny co jsem začal, takže opět vážení. Po ranní epizodě na hajzlu a poměrně vydatných aerobkách v posledních dvou dnech jsem čekal úbytek, ale přibral jsem:
9.7. Hmotnost po ránu: 101,0 kg . Opět moc nevím, co si z toho odnést . Už by se chtělo věřit tomu, že přibyly nějaké svaly, ale dnešní trénink podle toho vůbec nevypadal:

Trénink 13 - posilovna (9.7.)
TRÉNINK B

SHYBY
5x
4x
3x
3x
3x

Úplně v háji. Visel jsem tam jak pytel a každej shyb byl porod.

KLIKY NA BRADLECH
5x
5x
4x
3x
3x

Stejnej komentář jak u shybů...

PŘÍTAHY JČ (s opěrou o lavičku)
10x20 kg
10x20 kg
10x20 kg
9x20 kg

Čekal jsem, že s 20kou jen začnu a pak vezmu těžší, ale bohatě to stačilo. Techniku u levačky mám divnou.

PROTISMĚRKY
10x22,5 kg
10x25 kg
8x25 kg
10x22,5 kg

MILITARY PRESS
(lehčí osa)
10x30 kg
10x30 kg
10x30 kg
10x30 kg

Spolu s protisměrkama jeden ze světlejších momentů dnes (síla mizerná, ale aspoň jsem to dobře cítil)

VÝPADY S JČ ZA CHŮZE
4x jsem přešel "sekci pro baby" s 12,5 kg činkama

ZAKOPÁVÁNÍ
10x25 kg
10x30 kg
10x30 kg
10x30 kg

VÝPONY NA LÝTKA V MULTIPRESSU + S VLASTNÍ VÁHOU (supersérie)
3 supersérie co nejvíc do sr*ček. Na každé straně 15 + 2,5 kg

břicho

Bylo to ospalé, táhlo se to a nešlo to. Nejspíš únava z minulých dnů -> zítra (a možná i pozítří) úplné volno. Taky bych možná po 2 týdnech při vší skromnosti čekal nějaké znatelné výsledky. Snažím se makat, strava není úplně bídná a počítal jsem se svalovou pamětí, takže jsem si představoval trochu jiný progress. Snad se to zlepší
TTeDy

PříspěvekZaslal: čt červenec 11, 2013 5:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trénink 14 - posilovna (11.7.)
TRÉNINK A

DŘEP
18xOsa
12x50 kg
7x70 kg
5x75 kg
5x75 kg
5x75 kg
5x75 kg
5x75 kg

Původně jsem oproti poslednímu tréninku A nechtěl přidávat, ale nakonec jsem si řekl, že 2,5 kg na každé straně nic není. Celkem pohoda, pořád tam cítím rezervu, ale příště fakt nebudu přidávat.

MT (lehčí osa - těžší někdo měl)
8x50 kg
6x70 kg
6x70 kg
6x70 kg
6x70 kg
6x70 kg

V plánu bylo 6x6, protože jsem v minulých trénincích cítil u MT velkou rezervu. Bohužel jsem to cvičil moc rychle + v posilovně bylo hnusně dusno a po 5ti sériích už mi bylo moc blbě na šestou. Ty 6. opáčka byly už dost těžký.

BENCH (lehčí osa)
12x50 kg
5x65 kg
5x65 kg
5x65 kg
5x65 kg
5x65 kg

Po minulé nehodě jsem radši nepřidával. Ty pětky šly ale úplně bez problému i přesto, že jsem po první prac. sérii šel do šatny s tím, že se pobliju. Nakonec naštěstí nic.

BICEPS S VČ (rovná)
10x20 kg
10x22,5 kg
10x22,5 kg
9x22,5 kg
9x20 kg

Pořád nevím, co váží ta osa, takže počítám s 5 kg.

FRANC. TLAKY V LEŽE S EZ-tou
10x15 kg
10x20 kg
9x20 kg
9x20 kg
8x20 kg

břicho

Do posilovny jsem dnes přišel hrozně nastartovanej a ze začátku jsem všechno cvičil rychle, ale v půlce tréninku se mi udělalo hrozně blbě a vypadalo to chvilku dost špatně. Nakonec jsem naštěstí všechno mohl docvičit (neposkvrněn), ale mám fakt dost.

Zítra určitě volno. Na aerobky teď nezbývaj síly nějak. Přidávám asi moc rychle (na moje shnilý tělo) a nezvládám to.

Naposledy upravil TTeDy dne pá říjen 18, 2013 10:39 am, celkově upraveno 1 krát
Draper

PříspěvekZaslal: čt červenec 11, 2013 5:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak uz vim kdo jsi :) Rikal jsem si, co ti bylo u toho benche a najednou jsi zmilel, tak jsem ti chtel ukradnout z osy 2,5kg zavazi, ale tusil jsem, ze jsi jeste neskoncil, takze jsem hledal po posilovne, az jsem nasel :)
TTeDy

PříspěvekZaslal: čt červenec 11, 2013 5:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Tak uz vim kdo jsi :) Rikal jsem si, co ti bylo u toho benche a najednou jsi zmilel, tak jsem ti chtel ukradnout z osy 2,5kg zavazi, ale tusil jsem, ze jsi jeste neskoncil, takze jsem hledal po posilovne, az jsem nasel :)

Jo, máš dobrý detektivní schopnosti . Vídám tě tam asi od 2008, ale vzhledem k tomu, jak vypadám a co zvedám, jsem logicky nikdy neměl moc velký nutkání za tebou přijít a říct: "Hej zdar Drapere, to jsem já, ....".

Takže jsem byl odhalen , ale dík, žes teda nevzal ty 2,5ky
Draper

PříspěvekZaslal: čt červenec 11, 2013 5:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kecy kecy :) Na tom meni vubec nic logickeho, spise by jsi me mel cepovat za techniku nekterych cviku :) , protoze tva byla velmi ukazkova, alespon co jsem si vsimal u drepu a MT (zbytek jsem neevidoval). 90% lidi to vselijak przni, ale ty jsi to jel podle me naprosto ukazkove a velmi rozumne.
No a dost komplimentu, to by na seznamenou stacilo
TTeDy

PříspěvekZaslal: čt červenec 11, 2013 5:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak díky . Na techniku si dávám pozor více méně kvůli zraněním z dřívějška (hlavně kvůli bolestem hlavy u dřepů), jinak dřív jsem to prasil strašně.

Já tě teda na seznámenou někdy pozdravím, až tě tam příště potkám . Chodím tam ale kolem poledne, dnes jsem tam byl výjimečně pozdě, tak nevím, kdy to bude.

Ať ti to šlape jak doteď, potvrzuju, že formu máš neskutečnou.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - TTeDy - log skoncen (presunut jinam) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, ... 11, 12, 13  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: