Luštěniny dobry zdroj bilkovin ?

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Luštěniny dobry zdroj bilkovin ?  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Luštěniny dobry zdroj bilkovin ?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
buky

PříspěvekZaslal: st červen 19, 2013 2:42 pm    Předmět: Luštěniny dobry zdroj bilkovin ? Odpovědět s citátem

jsem po operaci gynekomastie nebyl jsem na AS ale v puberte se mi to udelalo . Jsem alergicky na mlecny cukr laktozu mam trosku potize z bilkovinama kde je nabrat . Lusteniny jsou levne a doma je nikdo neji tak jich tu je mraky jsou dobry zdroj bilkovin ? [/b]
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Foresten

PříspěvekZaslal: st červen 19, 2013 5:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jestli muzes maso, vejce, lusteniny tak bych se o bilkoviny nebal.
jachym

PříspěvekZaslal: ne červenec 07, 2013 12:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jsou třeba luštěniny lepší zdroj bílkovin než sója? Právě kolikrát váhám, jestli si dát sojový maso třeba s rýží nebo radši luštěniny.

Nepište prosím, že si mám dát maso, to je jasný a vim že je to nejlepší, ale prostě cena je cena, maso jim ale nejde to pořád a lepší "něco" než nic. Nebo ještě občas váhám nad tofu.
Shadoww

PříspěvekZaslal: ne červenec 07, 2013 1:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jachym napsal:
Jsou třeba luštěniny lepší zdroj bílkovin než sója? Právě kolikrát váhám, jestli si dát sojový maso třeba s rýží nebo radši luštěniny.

Nepište prosím, že si mám dát maso, to je jasný a vim že je to nejlepší, ale prostě cena je cena, maso jim ale nejde to pořád a lepší "něco" než nic. Nebo ještě občas váhám nad tofu.

Soja je luštěnina, takže otázka zní jako "mám jíst hovězí maso nebo radši maso?" Soja je na tom trochu lépe s poměrem obsažených aminokyselin (kompletní spektrum esenciálních), ale není to nijak dramatický rozdíl, takže si dej klidně na co z toho máš chuť. stejně to snad střídáš a když to jde, tak k tý čočce či hrachovce přidáš pořádný kus libového uzeného a nějaký to vajco ne?
jachym

PříspěvekZaslal: ne červenec 07, 2013 2:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Promiň, jasně máš pravdu, soja je luštěnina, myslel jsem právě třeba tu čočku vs. sojový maso nebo fazole. Každopádně díky za odpověď.

Rychle na stránku:

Přejdi na: