| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Kdo vyhraje main event? |
| Anderson Silva |
|
73% |
[ 11 ] |
| Chris Weidman |
|
26% |
[ 4 ] |
| remíza |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Celkem hlasů : 15 |
|
| Autor |
Zpráva |
m4l

|
Zaslal: ne červenec 07, 2013 12:40 pm Předmět: |
|
|
je to kreten takhle se neblbne ani na sparingu to si moh rovnou sam vrazit pesti.... jediny co bych "pochopil" jak jsi psal ze to prodal..... prijde mne bez motivace proto takovy picoviny....
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Peca
|
Zaslal: ne červenec 07, 2013 12:54 pm Předmět: |
|
|
je nekde video? nejak se mi to nedari najit
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: ne červenec 07, 2013 1:07 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne červenec 07, 2013 1:07 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
haino

|
Zaslal: ne červenec 07, 2013 1:57 pm Předmět: |
|
|
| tarzos napsal: | | Nevíte náhodou někdo, jak byly vypsaný kurzy Silva vs Weidman? |
1,4 -2,52
|
|
| nahoru |
|
 |
SFUCC

|
Zaslal: ne červenec 07, 2013 2:01 pm Předmět: ... |
|
|
Klobouk dolů před Weidmanovým psychickým klidem. Chvíly jsem si myslel, že mu na to skočil. V interviews to je Spider samý respekt, ale na tom nejdůležitějším místě respekt nepředvedl. Jsem zvědavý, jak dlouho ještě vydrží aplikovat svůj stand-up, stojící na rychlosti a reflexech.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
Zaslal: ne červenec 07, 2013 2:17 pm Předmět: |
|
|
po Silvom pozapasovom rozhovore som zapochyboval ci Silva dal do toho vsetko ale podla mna to bola len pripravena taktika po prehratom zapase... neexistuje sampion ktory by nechcel odist na vrchole, ako neporazeny a vyhovarat sa na slabu motivaciu je blbost. Tento sport je velky biznis a ak si hore mas vsetko, ak raz prehras tak vela stracas ...
|
|
| nahoru |
|
 |
ursus.
|
|
| nahoru |
|
 |
BerserK87
(ban)

|
Zaslal: ne červenec 07, 2013 5:01 pm Předmět: |
|
|
Sak Silva ani prehrat nechcel. Preto nesiel proti Jonesovi. Okrem contenderov si zapasy vyberal take kde by urcite vyhral. Bohvie. Sak uz som pisal pri Silva vs Sonnen II, ze sa Silva naucil od Sonnena propagovat PPV a zacal hovorit o Jonesovi ze "you know, this is great fight, you know". Pred zapasom na seba hadzali kydy cez celu ameriku a po zapase najvacsi kamarati, ze podme ku mne domov grilovat. Nemyslim si ze Silva stavil proti sebe. Chcel vyhrat 100%.
|
|
| nahoru |
|
 |
Martin.L

|
Zaslal: ne červenec 07, 2013 8:23 pm Předmět: |
|
|
takovydle picoviny dela posledni 2 roky. ted mu to proste nevyslo no. zadnou koncpiraci bych za tim nehledal.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne červenec 07, 2013 8:26 pm Předmět: |
|
|
| Martin.L napsal: | | takovydle picoviny dela posledni 2 roky. ted mu to proste nevyslo no. zadnou koncpiraci bych za tim nehledal. |
takovej člověk by snad neměl důvod nechat se vypnout... neřeknu v boxu, když to udělá relativně noname fighter v zápase s Kimbo Slicem a tím si vydělá pěkný prachy. Silva tady tímhle ale přišel o hodně peněz.
Weidman se ho prostě nelekl, šel za tím a využil toho, že ho Silva nerespektoval.
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
|
| nahoru |
|
 |
BerserK87
(ban)

|
Zaslal: ne červenec 07, 2013 10:26 pm Předmět: |
|
|
Odkedy mma znamena UFC "best in history" zapasnikov? (c) Joe Rogan. Nahodou teraz ked su tam kvalitari z SF (Barnett nevynimajuc).. + superfighty so Silvom? Skorej im toto rozviaze ruky a budu moct Silvovi davat hocikoho a nemusia sa bat ze ich najlepsi mma zapasnik prehra.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hammer_Fist
|
Zaslal: ne červenec 07, 2013 10:50 pm Předmět: |
|
|
SIlva teraz moze predavat rematch, kedy sa kazdy bude zvedavo pytat ci do toho predtym dal vsetko a stale sa nemozem zbavit pocitu, ze Weidmana roztrhne, aj ked dufam, ze fakt nie :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |