|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so červenec 06, 2013 6:01 pm Předmět: |
|
|
| Hynek! napsal: | máš pravdu, asi jsem se nechal unést únavou :))
Další tip na trénink: na čas
1 angličák, 1 kb swing
2 angličáky, 2 kb swings
3 angličáky, 3 kb swings
4..., 4...
podle stejnýho vzorce do 25 ( celkem 325 angličáků a kb swings ), váhu kb netušim, jakou bys zvolil ty? 16? 20? - zkusim v pondělí |
nespechej, napred Cindy, pak se uvidi kam dal, ale mel by mit moznost prispet s napadem i nekdo jiny
a k em ktb, mam jenom 24kg _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Hynek!
|
Zaslal: ne červenec 07, 2013 6:01 pm Předmět: |
|
|
dnešní trenál: air force wod ( 7:50 ), 10 minut pauza, 6km s 20kg batohem + 100 angličáků + 100 shybů + 100 kliků + 100 dřepů ( 1hod 5 minut ) - po celym týdnu jsem byl dost unavenej, tak tomu odpovídaj i časy. Hlavně u toho druhýho tréninku by to šlo určitě hezky pod hodinu. Budu rád, když to někdo v týdnu zkusíte a namotivujete mě svým časem.
Nerad bych tady ale takhle spamoval, tak se teď na chvíli odmlčím :))
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: po červenec 08, 2013 10:13 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | kdo chce oficialne registrovat tym?
freimen, jakozto organizator a zakladatel topicu?
pokud jo, dodam slevovy kod
pokud nekdo jiny, postup stejny, pokud nikdo, dodam cislo uctu kam chci penize za registraci a datum, do kdy je muzete posilat, pak to uzavru a kdo neposle, neprihlasim |
mohl bych Tě poprosit, jestli bys tyhle org. věci dělal ty, když s tím přihlašováním už máš zkušenosti? Já jsem na tom teď pracovně na štýru po tom, co jsem si užil KVIFF
btw. to, co píšeš, je nejrozumnější, prostě deadline, do kdy poslat prachy a hotovo (je to tak, že se po přihlášení týmu počítá pak i jednotlivý čas každého z účastníků do celkového pořadí jednotlivců, že?)
jo a část léta budu trávit v Brně, tak se můžeme domluvit na nějaký "workout"
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po červenec 08, 2013 11:34 am Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: |
mohl bych Tě poprosit, jestli bys tyhle org. věci dělal ty, když s tím přihlašováním už máš zkušenosti? Já jsem na tom teď pracovně na štýru po tom, co jsem si užil KVIFF
btw. to, co píšeš, je nejrozumnější, prostě deadline, do kdy poslat prachy a hotovo (je to tak, že se po přihlášení týmu počítá pak i jednotlivý čas každého z účastníků do celkového pořadí jednotlivců, že?)
jo a část léta budu trávit v Brně, tak se můžeme domluvit na nějaký "workout" |
OK, nedela mi to problemy
zjistim podrobnosti, urcim datum, PMkem pak zdelim zajemcum cislo uctu, kdo neplati, nejede
ano, cas se pocita i do jednotlivcu, do tymu nejlepsi 4 casy
no nevim, mam neco s ramenem, ale pracovni povinnosti nedovoluji k doktorovi
ale vyzva to je, dam vedet, kdy bude volno a vybereme neco estetickeho, abychom se u toho mohli i fotit :-D
EDIT: 25€ 24. červenec
takze uzaverka bude 20.cervence
jeste zjistuju, jestli je to mozne platit do ceske banky a v korunach, a podle toho budu vybirat prachy
pripadne to muzu udelat tak, ze vyberu po petistovce, a co zbyde, vratim na miste, a nebo naopak, kdyz bude chybet, doplatite na miste _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: po červenec 08, 2013 12:09 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Freimen napsal: |
jo a část léta budu trávit v Brně, tak se můžeme domluvit na nějaký "workout" |
OK, nedela mi to problemy
zjistim podrobnosti, urcim datum, PMkem pak zdelim zajemcum cislo uctu, kdo neplati, nejede
ano, cas se pocita i do jednotlivcu, do tymu nejlepsi 4 casy
no nevim, mam neco s ramenem, ale pracovni povinnosti nedovoluji k doktorovi
ale vyzva to je, dam vedet, kdy bude volno a vybereme neco estetickeho, abychom se u toho mohli i fotit :-D
EDIT: 25€ 24. červenec
takze uzaverka bude 20.cervence
jeste zjistuju, jestli je to mozne platit do ceske banky a v korunach, a podle toho budu vybirat prachy
pripadne to muzu udelat tak, ze vyberu po petistovce, a co zbyde, vratim na miste, a nebo naopak, kdyz bude chybet, doplatite na miste |
super, perfektní, takže to vypadá moc dobře...co se týče soupisky, jsou nějací noví zájemci, zatímco jsem byl na KVIFF :) ? Koukal jsem 2 stránky dozadu a snad jsem nikoho nepřehlédl, v pm nic nového nemám a jméno a nick jsem na soupisku doplnil...
no ale nějkaý společný trénink bychom během léta v Brně mohli dát, ne ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Hynek!
|
Zaslal: po červenec 08, 2013 9:42 pm Předmět: |
|
|
Díky za přidání do týmu. Je tady někdo, kdo uvažuje o účasti na Spartan Beast 31.8. ve Vechci?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út červenec 09, 2013 5:17 pm Předmět: |
|
|
"Iron Cindy"
AMRAP 20min
5x shybu
10x kliku na bradlech
15x anglicak
9 kol
(do kompletnich 10 chybely cca 3 anglicaky  ) _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út červenec 09, 2013 5:22 pm Předmět: |
|
|
Tyhle tréninky by mi byly vážně k něčemu pro SpartanRace ? Nebo stačí fyzička na běh?
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: út červenec 09, 2013 5:26 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | "Iron Cindy"
AMRAP 20min
5x shybu
10x kliku na bradlech
15x anglicak
9 kol
(do kompletnich 10 chybely cca 3 anglicaky ) |
tohle je paráda, to musím zkusit hend jak se uzdravím, kolik s je mezi těmi koli pauza ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út červenec 09, 2013 5:30 pm Předmět: |
|
|
pauzy si udelej jak chces, jde o to, nezacinat novej cvik, kdyz nemas dodelane vsechny opakovani predchoziho
co s tebou zase je??? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út červenec 09, 2013 5:32 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | Tyhle tréninky by mi byly vážně k něčemu pro SpartanRace ? Nebo stačí fyzička na běh? |
Nejdůležitější je běh, vytrvalost, mít prostě ty "kilometre" naběhané (jak po rovině, tak v lese, z kopce i do kopce). Tohle je už něco navíc, ale kondice se hodí vždy. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|