|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
prochm
|
Zaslal: čt červen 27, 2013 9:29 pm Předmět: |
|
|
| shooter napsal: | | Pomocný montážní dělník na nástrojárně. Neboli zavažeč, budu doplňovat věci do ragálů. Ty tam taky děláš? |
V Edwardsu ne ale dělám třetím měsícem u soukromníka, který dělá kooperace pro firmu John Crane, ktrerý je hned naproti. Párkrát jsem tam byl ohledně nějakých dílů na 3d měření, které si u nás nechávají měřit. Prý celkem dobře platí ale je tam dost buzerace.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Johncreasy

|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: pá červenec 05, 2013 1:24 pm Předmět: |
|
|
... já taky
s chutí a s velkým štěstím k tomu, protože pode mnou praskla horní šprušle žebříku a zůstala jsem v kritickém okamžiku viset za jednu ruku
|
|
| nahoru |
|
 |
Tomáš
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: pá červenec 05, 2013 2:34 pm Předmět: |
|
|
... správný hospodář/ka zachová klid a přijde si pak obrat srdcovky z větve třímané rukou mrtvého fitnesáka
odcházeje hvízdá a střílí pecky ...
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne červenec 07, 2013 5:25 pm Předmět: |
|
|
Andy Murray _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne červenec 07, 2013 5:29 pm Předmět: |
|
|
Musel jsem si vygooglit, kdo to vubec je _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: ne červenec 07, 2013 5:46 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
cored
|
Zaslal: ne červenec 07, 2013 5:50 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
haino

|
Zaslal: ne červenec 07, 2013 5:50 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne červenec 07, 2013 7:28 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Andy Murray |
a ve třech setech, wow. Lendl sním udělal fakt velkej pokrok
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: ne červenec 07, 2013 7:54 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Musel jsem si vygooglit, kdo to vubec je |
Rád dáváš na odiv svou neznalost, viď?
Jinak ač tenis extra nesleduji, tak Andymu jsem fandil a jeho poslední zápasy sledoval. Je fajn, že to konečně zůstalo v Británii.
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: ne červenec 07, 2013 7:57 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | | Draper napsal: | Musel jsem si vygooglit, kdo to vubec je |
Rád dáváš na odiv svou neznalost, viď?
Jinak ač tenis extra nesleduji, tak Andymu jsem fandil a jeho poslední zápasy sledoval. Je fajn, že to konečně zůstalo v Británii. |
Taky vubec netusim kdo to je, podle komentu tady je to tenista, tipoval jsem nejakej mma manik.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: po červenec 08, 2013 1:48 pm Předmět: |
|
|
Tak je ze mě bakalář )) ... dneska se vožeru jak hovado a od středy začínám konečně makat zase v posilce :)) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|