|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
jachym
|
Zaslal: út červenec 09, 2013 12:19 am Předmět: |
|
|
teď otázka jestli je to dočasný... jen vzpomeňte loni touto dobou stály vajíčka nějakých 5 korun kus, dneska v akci v pohodě pod 2 jako dřív.
|
|
| nahoru |
|
 |
duke.dukem
|
Zaslal: út červenec 09, 2013 9:03 am Předmět: |
|
|
Takze muzeme ocekavat postupne zdrazeni proteinu cca o 100-200 Kc?
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: út červenec 09, 2013 11:28 am Předmět: |
|
|
U toho Pharma Blendu určitě, já ostatní (zatím) nevím, jen si myslím, jak jsem psal, že českých se to nedotkne, alespoň ne těch nejprodávanějších. Když se ke mně dostane něco víc, zase to napíšu...
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
|
| nahoru |
|
 |
JrElda

|
Zaslal: st červenec 10, 2013 6:26 am Předmět: |
|
|
Dotaz...pred spanim si davam cca 150g tvarohu a odmerku Longu80....v noci kolem 4h ranni me vzbudi chcanec, mam si dat pri te prilezitosti nejakou bilkovinu nebo jit dal chrapat ,pokud mam zajem rano kolem8h delat na lacno kardio, s tim ze budu chtit efektivne spalovat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: st červenec 10, 2013 6:50 am Předmět: |
|
|
| JrElda napsal: | | Dotaz...pred spanim si davam cca 150g tvarohu a odmerku Longu80....v noci kolem 4h ranni me vzbudi chcanec, mam si dat pri te prilezitosti nejakou bilkovinu nebo jit dal chrapat ,pokud mam zajem rano kolem8h delat na lacno kardio, s tim ze budu chtit efektivne spalovat. |
Pokud nejsi profesionál,tak ne Tělo má ve spánku odpočívat a ne se potit s trávením.Před kardiem na lačno doporučuji BCAA a během něj instanty v pití.
|
|
| nahoru |
|
 |
duke.dukem
|
Zaslal: st červenec 10, 2013 8:07 am Předmět: |
|
|
| JrElda napsal: | | ...pred spanim si davam cca 150g tvarohu a odmerku Longu80.... |
Mas nejaky specialni duvod, proc slozenim celkem kvalitni Long (s micelarnim kaseinem) mrvíš nekvalitnim kaseinatem (=tvarohem)?
|
|
| nahoru |
|
 |
JrElda

|
Zaslal: st červenec 10, 2013 11:48 am Předmět: |
|
|
| duke.dukem napsal: | | JrElda napsal: | | ...pred spanim si davam cca 150g tvarohu a odmerku Longu80.... |
Mas nejaky specialni duvod, proc slozenim celkem kvalitni Long (s micelarnim kaseinem) mrvíš nekvalitnim kaseinatem (=tvarohem)? |
chci na noc do sebe nacpat co nejvic bilkovin a nechci davat long80 2odmerky :-/ asi budu davat tvaroh s odmerkou WPC80.
|
|
| nahoru |
|
 |
mirus

|
Zaslal: st červenec 10, 2013 11:58 am Předmět: vzorky Prom-in |
|
|
Děkuji Martinovi za zaslání vzorků nového proteinu Essential Pure CFM 80 od PROM-IN.
Moje první zkušenost s touhle značkou u příchutě BRUSINKA - líbí se mě, že nepráší, rozpustnost je na 1, mícháno v šejkru s 3dcl vody, ikdyž je to instantní. Pěna rychle klesla a chuť - dobrá, je víc sladší, trošku mě připomíná malinu. Kdo má rád sladší proteiny = ideální volba. Nehrudkovatí a určitě si zaslouží místo mezi kvalitními proteiny. Zítra další vzorek BANÁN. _________________ dřep-245,- mrtvola-235,- bench-160,- nechlubím se, jen konstatuji. (a to bylo v dietě)
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: st červenec 10, 2013 11:58 am Předmět: |
|
|
| JrElda napsal: | | Dotaz...pred spanim si davam cca 150g tvarohu a odmerku Longu80....v noci kolem 4h ranni me vzbudi chcanec, mam si dat pri te prilezitosti nejakou bilkovinu nebo jit dal chrapat ,pokud mam zajem rano kolem8h delat na lacno kardio, s tim ze budu chtit efektivne spalovat. |
Já jsem zastáncem taky toho dělat všechno pořádně, ale zase z toho nefanatizujte. Ono i kdyby si na noc nic nedal, tak do rána nepřijdeš o všechny svaly. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st červenec 10, 2013 4:47 pm Předmět: |
|
|
Vsiml jsem si, ze je na nekterych e-shopech akce Combat + assault k tomu zdarma. Tady to Ronnie asi nechystas co? :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: st červenec 10, 2013 4:50 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
lesley
|
Zaslal: st červenec 10, 2013 4:54 pm Předmět: |
|
|
Ahoj
chci si ted objednat Whey Core 100 a přemýšlim nad příchutí. Jsou tam teď nekteré nové, u kterých třeba ani není hodnocení, tak mě zajímalo jakou byste doporučili. Měl jsem v minulosti vanilku a ledovou kávu a rád bych něco nového a nemám rád čokoládové. Zaujala mě třeba ta cookies nevím jaká je nebo ta pistáciová a pak je tam hodně ovocných, ale tam se právě bojim a radši bych něčí doporučení, protože ty ovocné bývají často třeba dost umělé nebo sladké. Možná je to hloupá otázka, protože každému chutná něco jiného, spíš se ale většinou shodnou lidi na tom, které se zaručeně vyhnout, takže možná spíš se zeptám, kterou byste nedoporučovali (a nebo teda kterou jo, řikám, měl jsem vanilku a ledovou kávu a nechci čoko).
Dík
|
|
| nahoru |
|
 |
Ragu

|
Zaslal: st červenec 10, 2013 5:03 pm Předmět: |
|
|
Zrovna dneska mi přišly vzorky těch nových příchutí (za které mimochodem děkuji) a zatím jsem stihl ochutnat jen pistácii, která chutnala dobře, až mě to docela překvapilo. Lepší hodnocení napíšu, až je ochutnám všechny, což bude tak zítra nebo pozítří.
|
|
| nahoru |
|
 |
lesley
|
Zaslal: čt červenec 11, 2013 12:43 am Předmět: |
|
|
Vidíš to by bylo super, nevíš kde se dají ty vzorky koupit? Tady v eshopu jsem je bohužel nenašel.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|