Cena jídla

Jdi na stránku 1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Cena jídla  Úvodní stránka -> Ostatní -> Cena jídla
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Kolik průměrně utratíte týdně za jídlo (včetně doplňků - příp. do komentářů napište kolik z toho ty doplňky dělaji).
<500
8%
 8%  [ 6 ]
500-700
11%
 11%  [ 8 ]
700-1000
19%
 19%  [ 13 ]
1000-1250
20%
 20%  [ 14 ]
1250-1500
5%
 5%  [ 4 ]
1500-2000
5%
 5%  [ 4 ]
2000-2500
1%
 1%  [ 1 ]
2500-3000
5%
 5%  [ 4 ]
>3000
19%
 19%  [ 13 ]
Celkem hlasů : 67

Autor Zpráva
lesley

PříspěvekZaslal: pá červenec 05, 2013 12:27 am    Předmět: Cena jídla Odpovědět s citátem

Možná by bylo zajímavý zaměřit se konkrétněji na toto - viz minulý topic, proto mě napadlo udělat takovou malou anketu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Frozz.

PříspěvekZaslal: pá červenec 05, 2013 5:57 pm    Předmět: Re: Cena jídla Odpovědět s citátem

Když chodím do školy, tak zhruba 600-700kč na 5 dní čistě za jídlo.
jachym

PříspěvekZaslal: ne červenec 07, 2013 12:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zajímavý, no já jak kdy, ale snažim se vejít se tak do 70-80 na den, taky student :D A nájem neni nejlevnější, ale uznávám, že to nestačí, je to taková nouzovka... ve zlevněnkách jsem pečenej vařenej :D
BerserK87
(ban)

PříspěvekZaslal: ne červenec 07, 2013 11:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Do prcic ludia v > 3000 si musia dobre nazivat.
Mr. Muscle

PříspěvekZaslal: ne červenec 07, 2013 11:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

záleží taky na ročním období. Protože když mám vlastní zeleninu a ovoce ze zahrádky, tak je to o hodně méně. Utrácím cca 70 kč na den v průměru. A za suplementy nic.
jachym

PříspěvekZaslal: ne červenec 07, 2013 5:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zajímavý.... nemyslim jen tu cenu, ale i to složení...

http://www.novinky.cz/koktejl/301293-takhle-se-stravuje-svet-snimky-dokumentuji-nerovnost.html

U těch chudších to vypadá spíš jak v zelinářství... zajímavá by byla typická česká rodina, i když tim zas nechci říct, že si myslim, že by to byl jen knedlík, vepřový, levný párky atd. Myslim že i tohle je už trochu stereotyp, plno lidí už se stravuje jinak a "česká" kuchyně taková jak se prezentuje už se dneska tolik nevaří.. aspoň můj názor
blikk

PříspěvekZaslal: út červenec 09, 2013 12:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Docela by mě zajímalo kdyby mohli ti co zvolil >3000 napsat jak třeba jí. Já se snažim vejít kolem cca 100 na týden, to samozřejmě není ideál, kdybych mohl, tak jsem to tak letmo počítal, vyhovovalo by mi tak 150-200. Ale utratit denně nějakých 450 to si nedokážu představit.
Judson

PříspěvekZaslal: út červenec 09, 2013 5:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

blikk napsal:
Docela by mě zajímalo kdyby mohli ti co zvolil >3000 napsat jak třeba jí. Já se snažim vejít kolem cca 100 na týden, to samozřejmě není ideál, kdybych mohl, tak jsem to tak letmo počítal, vyhovovalo by mi tak 150-200. Ale utratit denně nějakých 450 to si nedokážu představit.

No tak to je snad jasny, ti co utraci pakatel asi jako ty, tak jedi v skole, u rodicu atd.
Ti co utrati hodne, bydli samostatne, nejspis maj praci, a take mozna navic zivi svoji rodinu s manzelkou co nic nevydela a malyma spratkama
blikk

PříspěvekZaslal: út červenec 09, 2013 1:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No to nevim teda, já sice jsem na VŠ, ale živim se kompletně sám z peněz z brigády. Domu jezdím jednou/dvakrát za semestr na víkend a do menzy nechodim, protože to co tam dostanu ani za tu polovinu "standardní" ceny nestojí... A myslel jsem náklady na osobu bez započítání ostatních členů rodiny.
555SIMI555

PříspěvekZaslal: út červenec 09, 2013 2:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Když sem byl na intru, nechtěl sem dávat prachy za jídlo a večeře, snídaně na intru byli špatné, obědy ve škole také a můj finanční zdroj nebyl velký, jedl jsem denně balení vloček,2,5 vaničky tvarohu, pytlíček skořice ten mi vydržel na 3 dny a pytlíček grilovacího koření ten mi vydržel týden a krabička tuňáka. Byl jsem na 11+15+25+3+3 = 57 Levnějc se to ale už asi nedá aby to bylo k jídlu. Pokud neberu lovce z přírody :-)
Mr. Muscle

PříspěvekZaslal: út červenec 09, 2013 2:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky vzpomínám na ty časy, kdy se dali sehnat kousky tuňáka ve vlastní štávě za pár šupů... .
jachym

PříspěvekZaslal: st červenec 10, 2013 12:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Možná by byla zajímavá i anketa kolik utratíte a kolik byste utratili pokud by finance nebyly omezený, taky bych asi neměl víc jak 200/den, takže by mě docela zajímali ti co dali 3000 za týden a víc.
Judson

PříspěvekZaslal: st červenec 10, 2013 5:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hehe, na stare casy na intru take vzpominam, od rodicu jsem dostaval 50 kc na tyden, z toho skoro polovina padla a cestu tam a z5. Zebych si koupil nejaky jidlo bokem krom stravy tam, to nehrozilo.
Mick994

PříspěvekZaslal: st červenec 10, 2013 8:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ceny a i potraviny jdou do pekel, zatím co cena jídla jde nahoru, kvalita jídla jde dolů, je jen otázka času kdy jídlo už bude čistá chemie.
Lord_Ivory

PříspěvekZaslal: st červenec 10, 2013 9:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak cena potravin vseobecne zas tak hrozna neni, jen ty platy jsou nizke, co si budeme povidat.

Chce si to dat trochu prace, lehce nad tim zapremyslet, porozhlidnout se kolem sebe a da se nakoupit kvalitne i za slusnou cenu.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Cena jídla Jdi na stránku 1, 2, 3  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: