3500,- za týden? Ty vole kde makáš? Vždyť je to 4x3500 = 14 000 za měsíc jenom za jídlo. Co je raw protein se radši ani nebudu ptát, když toho sníš celou pixlu.
_________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
Greeg: budu lehce off topic, ale třeba to bude zajímat i ostatní.. Ze soupisu jsem pochopil, že jsi vegan. Jak cvičíš a jsi na tom s regenerací? Měl jsi období, kdy jsi byl vegan a nepoužíval doplňky jako tribulus a kreatin a jak to případně bylo v tom období s regenerací a cvičením?
_________________ "Buď chceš, alebo nechceš. Ostatné sú kecy." Peter Krištofovič
Tak cena potravin vseobecne zas tak hrozna neni, jen ty platy jsou nizke, co si budeme povidat.
Chce si to dat trochu prace, lehce nad tim zapremyslet, porozhlidnout se kolem sebe a da se nakoupit kvalitne i za slusnou cenu.
Cena potravin je katastrofalni. Sam jim cottage kupovany v nemecku a jeho cena je polovicni co u nas a to je od jedne firmy ve stejnem obalu. A takhle je to skoro se vsim,syry,sunky atp
michal_n: Já teda nebyl vegan, ale nejedl jsem maso, nějak od mala mi prostě nechutnalo, takže jsem jedl hodně vejce a pil mléko, neříkám, že se to s tím nedá, ale nějak se mi nadařilo, od té doby co jsem začal s masem, prvně ryby, pak kuřecí a nakonec vepřové s hovězím a už si to nedokážu bez toho život představit.
_________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
MAST3R: já si dovedu představit život bez masa a dokážu takové rozhodnutí pochopit, ale neumím si představit dlouhodobé sportovní výsledky na stravě, ve které není maso.. Nechci výkony vegetariánů, veganů, vitariánů, fruitariánů a dalších snižovat a nemyslím to nijak zle, ale zajímá mě prostě, jak se při takové stravě regeneruje, jak cvičí a jak posouvají hranice (sportovní, ne duševní, to by byla jiná debata).. Lidí, kteří jako ty, začali jíst maso a zlepšila se jim výkonnost několik znám, ale opačně asi nikoho..
_________________ "Buď chceš, alebo nechceš. Ostatné sú kecy." Peter Krištofovič
MAST3R: já si dovedu představit život bez masa a dokážu takové rozhodnutí pochopit, ale neumím si představit dlouhodobé sportovní výsledky na stravě, ve které není maso.. Nechci výkony vegetariánů, veganů, vitariánů, fruitariánů a dalších snižovat a nemyslím to nijak zle, ale zajímá mě prostě, jak se při takové stravě regeneruje, jak cvičí a jak posouvají hranice (sportovní, ne duševní, to by byla jiná debata).. Lidí, kteří jako ty, začali jíst maso a zlepšila se jim výkonnost několik znám, ale opačně asi nikoho..
dřív jsem se stravoval podobně jako všichni tady, potom jsem se o to začal zajímat a vše jsem změnil.
Od tý doby co jsem vegan, tak jsem konečně přibral nějaký svaly, nejsem unavenej, cítím se nepředstavitelně skvěle, nejsem nafouklej, nic mě nebolí, nesmrdim ani když jsem zpocenej, zlepšili se mi nehty, vlasy, nekazí se mi zuby prostě mě přijde že vše začalo fungovat tak jak má.
nikomu nic nechci cpát at si každej dělá co chce, ale tohle vim že je pro mě to nejlepší i kdyby řikal kdo chce co chce. A to ještě nemluvim o té psychické stránce ....
Á to mi připomíná, že jsem si zapoměl rozmrazit maso na zítra
_________________ Nechci být Největší, ani nejrychlejší a už vůbec nejsilnější.
Můj ideál je zlatý střed, kde má mít tělo funkci, výkon i vhled zároveň.
Od tý doby co jsem vegan, tak jsem konečně přibral nějaký svaly....
Tieto kecy ti možno "zožerú" tvoji súkmeňovci ,poznám pár vegánov a každý je "rachitický" ako z koncentráku,o tom že sú slabí (rýchlo sa unavia) ako muchy ani nehovorím... .
Nájdi/ukáž mi jeden príklad vegána so slušnou silovou a svalovou dispozíciou .
Čo sa týka toho stravovania,3000Kč týždenne minúť za stravu si môžu dovoliť buď veľmi dobre zárobkovo činní jedinci,alebo detičky z dobre situovaných rodín (rodičia v úlohe sponzorov).
Keby ste sa mali starať napr. o štvorčlennú rodinu s priemerným platom (vačšina obyvateľstva Cz/Sk) tak by ste boli radi že sa vôbec môžete niečoho natlačiť (sledovanie akciových ponúk,lacné nie moc kvalitné potraviny...),Vaše starosti na moju hlavu (mal by som vianoce každý deň )
je vidět že tomu moc nerozumíš a meleš nesmysly , jestli mi někdo něco sežere nebo ne je mi uplně u pr... kdyby se tady někdo neptal tak to nikomu necpu ani mě to už nebaví, a je mi uplně jedno co tady žerete a že jednou na to většina z vás dojede to je vaše blbost dobře vám tak, za to co tím způsobujete. To že znáš pár veganů který o kvalitním stravování nic nevědi neznamená že každej vegan musí vypadat jak z flahau. Docela zajímavý stránky třeba vegan-fighter.com
Klídek, každý má svůj názor.
Všichni si budem jíst co chcem, maso, sóju a zanedlouho tu přifrčí i brouci jak sem tak viděl.
Možná mě maso zabije, proč ne , co dnes ne že jo.
_________________ Nechci být Největší, ani nejrychlejší a už vůbec nejsilnější.
Můj ideál je zlatý střed, kde má mít tělo funkci, výkon i vhled zároveň.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru