|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Freimen

|
Zaslal: út červenec 09, 2013 5:36 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | pauzy si udelej jak chces, jde o to, nezacinat novej cvik, kdyz nemas dodelane vsechny opakovani predchoziho
co s tebou zase je??? |
ale, přehnal jsem to na KVIFF a jsem nastydlý jako prase, to bude zítra dobré, mimochodem nepaříš CS náhodou :) ?
jinak s tím tréninkem super, to zkusím, já se bál, že je to myšlené tak, že to musíš dát bez přestávky v kuse, což bych tam po 3. sérii neudýchal
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út červenec 09, 2013 5:36 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | Tyhle tréninky by mi byly vážně k něčemu pro SpartanRace ? Nebo stačí fyzička na běh? |
u tohohle dostanou pokourit hlavne nohy, ten zbytek tam je, aby jsi pauzy neproflakal, a aby bylo zapojenych vic svalu, co budou narokovat kyslik a zaroven vytvaret kyselinu mlecnou
ja podobnym zpusobem na prvni trenoval, protze jsme behat nemohl a rekl bych, ze to pomohlo _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út červenec 09, 2013 5:38 pm Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | | Peter Ustinov napsal: | pauzy si udelej jak chces, jde o to, nezacinat novej cvik, kdyz nemas dodelane vsechny opakovani predchoziho
co s tebou zase je??? |
ale, přehnal jsem to na KVIFF a jsem nastydlý jako prase, to bude zítra dobré, mimochodem nepaříš CS náhodou :) ?
jinak s tím tréninkem super, to zkusím, já se bál, že je to myšlené tak, že to musíš dát bez přestávky v kuse, což bych tam po 3. sérii neudýchal |
kudla, tak snad nebudes za nehrajiciho kapitana, chtel jsme s tebou pri behu pokecat
jedine co jsme kdy hral, byla Emilka Holubova a ani tam jsem se nedostal moc daleko
prestavky jsou vazne libovolne, limit je tech 20 minut
ja po treti serie anglicaku musel davat po 5 s malou prestavkou _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Hynek!
|
Zaslal: út červenec 09, 2013 7:43 pm Předmět: |
|
|
Myslim,že na kratší trati jako je sprint půjde dost o výbušnost. Trať bude nejspíš výběh na kopec a seběh dolů. Takže já se zaměřim přesně na ty tréninky, co tu jede Peter hlavně kvůli tomu, aby mi nohy a celý tělo vydrželo pumpovat v tom kopci a v těžších pasážích trati ( na monínci byl zabiják ten drát ). K tomu samozřejmě nějakej delší běh na získání obecný vytrvalosti. Moje příprava na super nebyla nic extra, ale co se mi zalíbilo a osvědčilo bylo běhání v lese, na poli a každý dvě minuty 7 angličáků. Hodinovej běh se pak krásně oživí
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: út červenec 09, 2013 7:46 pm Předmět: |
|
|
Zkuste si vyběhnout nějakou těžší sjezdovku. Na turistickém kurzu jsem neměl kde trénovat a z tohoto jsem si udělal takový challenge. No zabijačka to byla šílená
|
|
| nahoru |
|
 |
Hynek!
|
Zaslal: st červenec 10, 2013 11:00 am Předmět: |
|
|
Čau, IRON CINDY: 9 kol + 5 shybů
Jsem hodně slabej na klikách na bradlech, bolí mě z nich hrudní koš ( spíš hořejšek, v místě, kde se žebro připojuje k hrudní kosti ). Nevíte někdo, co s tim? Muj tip je,že špatně dýcham nebo jsem na to prostě slabej. Omlouvam se za příspěvek lehce mimo téma.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so červenec 13, 2013 10:30 am Předmět: |
|
|
| Hynek! napsal: |
Cindy ( crossfit ) – co nejvíc kol za 20 minut – 5 shybů, 10 kliků, 15 dřepů. Muj výsledek byl 24 kol + 5 shybů. Froning 31
|
25 kol + 5shybu a 10 kliku
19.7. jedu na dovolenou, takze pokud tu REGISTRACI nikdo neveme za me:
na muj mail peter.ustinov@seznam.cz mi napiste o cislo uctu
prevedte na nej 500Kc (pripadne rozdily doresime na miste)
ve zprave pro prijemce uvedte: jmeno a prijmeni, datum narozeni, mail a cislo tricka
UZAVERKA je 19.7. v 6 hodin rano, od koho nebudu mit prachy, nepisu
dopoledne udelam tym a zaplatim
(snad dojdou udaje k placeni vcas)
osobne bych to radsi hodil na nekoho, kdo ma casu vic, nebo udelal driv uzaverku, rekneme 16
navrhy vitam _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: so červenec 13, 2013 10:35 am Předmět: |
|
|
Že se nestydíš Ustinove, takhle mi kazit rekordy no fóru  já měl 22 a 3/4 : (
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so červenec 13, 2013 10:44 am Předmět: |
|
|
Já si dnes při sprintech nejspíš natrhl hamstring... večer jdu k doktorovi. Pokud by tomu tak fakt bylo, jakože sem slyšel celkem hlasitý prasknutí, tak se budu muset nechat vyškrnout. Dám vědět.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: so červenec 13, 2013 12:07 pm Předmět: . |
|
|
nene, ty jsi na to ten pravý tu registraci ošéfovat :)
btw. já mám rýmu, start je nejistý
dělám si srandu, někdo zítra dopoledne na trénink do Blue Gymu
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne červenec 14, 2013 6:38 pm Předmět: Re: . |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Hynek!
|
Zaslal: ne červenec 14, 2013 10:02 pm Předmět: |
|
|
tak u týhle challenge se moc nechytam teda :D
V úterý zkusim tohle: 100 hang squat clean thrusters s jednoručkama ( 15 kg ), na začátku každý minuty 5 angličáků, to vypadá sympaticky. Bohužel mi sem nejde vložit odkaz, na youtube se to jmenuje Crossfit - workout from hell a cvičí ho tam Khalipa v pekelnym čase :D
Jinak jsem ti poslal mail, díky, že jsi se toho ujal.
|
|
| nahoru |
|
 |
ALKAPONE

|
Zaslal: ne červenec 14, 2013 10:09 pm Předmět: |
|
|
Zdarec chlapci nemate zase nekdo nahodou tu 10% slevu na Spartana? _________________ `Bolest, kterou cítíš dnes, bude síla, kterou pocítíš zítra…`
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|