|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Marek Košťál
|
Zaslal: so červenec 13, 2013 8:41 am Předmět: vzorky stimulantů |
|
|
Dobrý den, chtěl jsem se vás zeptat zda je možné u vás na eshopu zakoupit vzorky nějakých stimulantů. Podle přátel a lidí tady z fóra působí na člověka různé stimulanty různě, některé třeba nepůsobí vůbec. Měl bych zájem příští měsíc objednávat, ale nechce se mi do toho jít slepě.
Konkrétně by mě zajímaly produkty:
Hell No Hell
MP - Assault
Compress Caliber Pump
Xtreme Napalm Pre-contest
Popřípadě zda byste mohl doporučit nějaké další produkty a jaká by byla cena za tyto vzorky
Předem děkuji za odpověď
S pozdravem,
Košťál Marek
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Insano41

|
Zaslal: so červenec 13, 2013 10:27 am Předmět: |
|
|
jo, taky bych rád získal nějaké vzorky. Protože jsem vyzkoušel už několik nakopávačů a žádný z nich na mě nějak zvlášť nezabíral, proto se mi nechcou kupovat další v celém balení. _________________ Fuaaark
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: so červenec 13, 2013 10:30 am Předmět: |
|
|
Zjistím, co máme, ale trochu se obávám, že příliš mnoho stimulantů vzorky nemá, nakonec, ono to plyne z celé této kategorie suplementů, která nepatří mezi ty nejvyhledávanější a tak vzorky většinou výrobci neberou za tak důležitou věc, jako je tomu u proteinů (a někdy i sacharidů).
|
|
| nahoru |
|
 |
JrElda

|
Zaslal: so červenec 13, 2013 11:03 am Předmět: |
|
|
| Insano41 napsal: | | jo, taky bych rád získal nějaké vzorky. Protože jsem vyzkoušel už několik nakopávačů a žádný z nich na mě nějak zvlášť nezabíral, proto se mi nechcou kupovat další v celém balení. |
Nápodobně...koupím celé balení..zkusím jednu dávku..nic...dvojtou dávku..nic ...jen lehké šimrání po těle a pak co se zbytkem ? :-/ Chce to vzorky na tyhle suplementy, nebo si to nějak vyrobit sám
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: so červenec 13, 2013 12:19 pm Předmět: |
|
|
Nejak se tu na foru rozmohly prispevky ktery neprimo narazi na to, aby jim Ronnie, protoze je to fer a hodnej chlap, poslal zadarmo vzorky vseho moznyho _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so červenec 13, 2013 12:59 pm Předmět: |
|
|
| Tom3 napsal: | Nejak se tu na foru rozmohly prispevky ktery neprimo narazi na to, aby jim Ronnie, protoze je to fer a hodnej chlap, poslal zadarmo vzorky vseho moznyho |
| Marek Košťál napsal: | Dobrý den, chtěl jsem se vás zeptat zda je možné u vás na eshopu zakoupit vzorky nějakých stimulantů. Podle přátel a lidí tady z fóra působí na člověka různé stimulanty různě, některé třeba nepůsobí vůbec. Měl bych zájem příští měsíc objednávat, ale nechce se mi do toho jít slepě.
Popřípadě zda byste mohl doporučit nějaké další produkty a jaká by byla cena za tyto vzorky
Předem děkuji za odpověď
S pozdravem,
Košťál Marek | _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
TheCory
|
|
| nahoru |
|
 |
JrElda

|
Zaslal: so červenec 13, 2013 1:00 pm Předmět: ... |
|
|
| Tom3 napsal: | Nejak se tu na foru rozmohly prispevky ktery neprimo narazi na to, aby jim Ronnie, protoze je to fer a hodnej chlap, poslal zadarmo vzorky vseho moznyho |
Já určitě na to nenarážím, ikdyž jsem rád, když mi Ronnie pomůže v rozhodování mezi proteiny a člověk má možnost vyzkoušet nové výrobky...ale já sobně to píšu proto, že jsem zkoušel NanoVapor, Hell Gel, Enox a nikdy žádný efekt..a kupovat celé balení je pro mě fakt blbost...všude reklama..nejlepší, nejsilnější..smrtící dávka..atd.. a tak možná pro 50kg hošana a né pro mě co má 90kg...a fakt si dávat 5 odměrek jak u enoxu aby to semnou vůbec hnulo, tak bych musel vdělávat o hodně víc než doted :O)
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
|
| nahoru |
|
 |
JrElda

|
Zaslal: so červenec 13, 2013 1:26 pm Předmět: |
|
|
| Tom3 napsal: | Nebyla to narazka na ten prvni prispevek, videl jsem to i v jinych topikach. Taky nerikam ze to tak dela kazdej.. mozna se mi to jen zda, to je fuk
Jinak moznost zakoupeni vsemoznych vzorku by byla super |
Kdyby to šlo, tak nakoupím 10vzorků od každého nakopávače a zkouším ale s takovou :-/ Zkoušel jsem i od Grenade cosik jakýsi vzorek v pytlíčku uzkém..to bylo celkem dobré. Nebyl to ten spalovač thermo detonator ale nakopávač.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: so červenec 13, 2013 1:45 pm Předmět: |
|
|
A zkousel si kavu, nebo treba jen kofeinovy tabletky? Nekomu to uplne staci
Ikdyz to asi bude ve vetsine nakopavacu co jsi vypsal..ale treba ne v takovym mnozstvi :)
V tomhle se vubec neorientuju, takze vic po me nechtej
jeste me napadla C4 od cellucoru, to si zkousel? Dost lidi to chvalilo, ale bohuzel to neni tady na eshopu no.. _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
JrElda

|
Zaslal: so červenec 13, 2013 1:58 pm Předmět: |
|
|
| Tom3 napsal: | A zkousel si kavu, nebo treba jen kofeinovy tabletky? Nekomu to uplne staci
Ikdyz to asi bude ve vetsine nakopavacu co jsi vypsal..ale treba ne v takovym mnozstvi :)
V tomhle se vubec neorientuju, takze vic po me nechtej
jeste me napadla C4 od cellucoru, to si zkousel? Dost lidi to chvalilo, ale bohuzel to neni tady na eshopu no.. |
Nad C4 jsem přemýšlel, ale zase jen proto , že jsou ohlasy, jak to není superníí, tak nevím no užívám doteď od extrifitu coffe 2tablety hodku před tréninkem.. Čekám na jeden nejmenovaný web, kde se budou ted někdy zabývat výrobou vlastního nakopávače ze surovin jen kterých chceme a v takovém množství aby to bylo efektivní a přitom nás to vyšlo levněji, jak v shopu a je v tom dalších 10 nesmyslných složek..tak uvidím co z nich vyleze
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: so červenec 13, 2013 2:05 pm Předmět: |
|
|
Jo, presne vim o cem mluvis, taky ty videa sleduji
Ale to uz jsme trosku OT, sry za spam _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
|
|
| nahoru |
|
 |
JrElda

|
Zaslal: so červenec 13, 2013 2:16 pm Předmět: |
|
|
| Tom3 napsal: | Jo, presne vim o cem mluvis, taky ty videa sleduji
Ale to uz jsme trosku OT, sry za spam |
presne tamty videa no
|
|
| nahoru |
|
 |
JrElda

|
Zaslal: so červenec 13, 2013 8:02 pm Předmět: ... |
|
|
Pořád přemýšlím jaký předtréninkáč a zajímalo by mě i NO-Xplode 2.0 a něco od Musclepharmu...vidím že na netumají No xplode vzorky zdarma k produktům nějakým ale zvlášť nikde nic nemůžu najít. BSN si myslím že je špička...má někdo s NO-Xplode zkušenosti? Napumpovanost je pouze v trénink nebo i v den netréninku? Dík za reference i na jiné předtréninkové suplementy. Na objem jdu až září-říjen, tak mám ještě čas na rozmyšlenou
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|